Martin Johnsrud Sundby Ol 2018

  1. Mer om
Martin Johnsrud Sundby Ol 2018

Content [hide]

I vinter-OL 2018 i Pyeongchang i Sør-Korea, tok Sundby tre medaljer. Først tok han sølv på fellesstart med skibytte, deretter gull på p Han vant to OL-gull i 2018, på stafett og lagsprint sammen med Johannes Høsflot Klæbo. Han vant verdenscupen sammenlagt tre ganger Martin Johnsrud Sundby trodde han kjempet om OL-medalje mot Simen Hegstad Krüger, men ut fra intet kom russiske Denis Spitsov og stjal I FIRE vintere på rad har Martin Johnsrud Sundby som vinner av Verdenscupen formelt sett vært verdens beste langrennsløper Martin Johnsrud Sundby OL 2018. Norsk spurtdrama: Martins seier er mye viktigere enn Johannes sitt tap

Ved siden av Kristen Skjeldal er han den eneste som har seks NM-gull på femmila. Han er tildelt to kongepokaler. Les mer i Store norske leksikon. Halfvarsson endte med å stå av. Med Krüger i bakleksa prøvde klassiskeksperten Iivo Niskanen å gå solo allerede etter to kilometer, og fikk følge av Hans Christer Holund.

Niskanen avsluttet hardkjøret med knappe fem kilometer igjen av klassiskdelen, og overlot teten til Sundby.

Sundby kan få to OL

Røa-løperen satte imidlertid ikke inn det verste tempoet, og favorittene var samlet til skibytte. Spitsov var på femteplass ved passering 13,5 kilometer, 5,7 sekunder bak Sundby. I mål var han altså 1,9 foran. Russeren tok også inn 6,1 sekunder på Dario Cologna og 6,2 på Krüger siste halvannen kilometer. Vondt Ingen kunne gjøre noe med Dario Cologna på fredagens 15 kilometer fri teknikk i Pyeongchang.

Seierskampen skal vi komme tilbake til, men først litt om de norske. Det gjør vi jo rett og slett ikke, vi henger ikke med og er egentlig aldri i kampen om gullmedaljen. Totalt sett er det innmari frustrerende for fire gutter som er i veldig, veldig god form.

Men vi gir oss ikke. Vi fighter det vi har hele veien, sier Martin Johnsrud Sundby.

Han var som vanlig en av favorittene, men heller ikke denne gangen skulle han få sitt individuelle mesterskapsgull. Når Sundby sier de norske aldri var med i gullkampen, er det bare delvis riktig. I 16 kilometer lå de fint i tetgruppa. Så byttet de fleste løperne ski.

Martin Johnsrud Sundby

Av løperne fra landslaget stiller disse opp: 12. Avtalen varer i første omgang til etter OL 2018, med opsjon til 2020. Begge bidrar inn på kunde- og ansattesiden i BDO.

MARTIN JOHNSRUD SUNDBY OL 2018 Relaterte emner

Del på epost Iivo Niskanen hadde aldri vunnet et viktig skirenn utenfor Finlands grenser, men på lørdagens OL-femmil lyktes han med absolutt alt. Dermed kan den regjerende verdensmesteren på 15 km klassisk også kalle seg olympisk mester på 50 km klassisk. Seierskampen skal vi komme tilbake til, men først litt om de norske. Det gjør vi jo rett og slett ikke, vi henger ikke med og er egentlig aldri i kampen om gullmedaljen. Totalt sett er det innmari frustrerende for fire gutter som er i veldig, veldig god form. Men vi gir oss ikke.

MARTIN JOHNSRUD SUNDBY OL 2018 Kommentarer:
Redaktør på Martin johnsrud sundby ol 2018
Røed fra Stavanger
Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Schmuckherstellung. Jeg har lyst lese romaner skjult.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net