Kyllingsuppe Med Eple

  1. Mer om
Kyllingsuppe Med Eple

Content [hide]

Kyllingsuppe med eple, søtpotet, karri og kokos er en deilig suppe. En frisk og smaksrik suppe som vil varme på trauste dager Kombinasjonen med eple, gulrot, ingefær, chili og karri er magisk, og sammen med kylling blir det en perfekt match KYLLINGSUPPE MED KARRI, TOMAT OG EPLE ikke til å unngå at noen går litt i glemmeboken, som for eksempel denne kyllingsuppen fra For vegetar kan du bytte ut kylling med store, hvite bønner og bruke grønnsakskraft. 450 g kyllingfilet; 2 stk gulrot; 1 stk eple Skrell og del eple i mindre biter. Smelt smør med karri i en kjele. Brun kyllingbiter raskt og sett til side

Indisk kyllingsuppe

Oss matsider og bloggere som gjør dette, pleier da å publisere suppen som vår egen, men det er jo bare vår egen versjon vi da publiserer. Vi har jo hentet grunnlaget en plass, men om det er den opprinnelige er ikke godt å si. Derfor er det ikke copyright på ingredienser, men derimot teksten til fremgangsmåte ol. Så om jeg ønsker å toppe med en oppskrift jeg finner hos en blogger, så stjeler jeg den.

Har du lest dette? Kan hunder spise eple

Forandrer navn, litt på ingredienser og skriver min egen tekst til den, gjerne med litt personlig fjas. Du kan selvsagt benytte grillet kylling istedet. Tilsett kyllingbitene i suppegryta og gi suppen et lett oppkok. Tilsett kyllingbiter og kokosmelk i suppegryten og gi la suppen trekke 4-5 min.

Thai kyllingsuppe med eple

Kokosmelken kan eventuelt erstattes med fløte. Smak til med mer karri, chili, salt og hvit pepper, om nødvendig. La det surre i pannen til løken er myk, men ikke brunet, ca.

Ha alt over i en middels stor kjele.

Sett stekepannen tilbake på varmen og tilsett 2 ss Flytende Melange. Her får du oppskriften: Indisk kyllingsuppe med eple og ingefær 6 personer 4 gule løk middels store 2 fedd hvitløk 2 spiseskjeer fersk revet ingefær 6 gulrøtter i mindre biter 2 syrlige epler middels store 2 store rød paprika 1 boks kokosmelk 400 g vanlig type ikke lett 1 boks matfløte 3 dl 10 dl kyllingkraft Jeg synes den blir best laget av kyllingfond.

Lag den gjerne ekstra kraftig. Jeg brukte 6 Maggi fond cups til 1 liter vann. Steg 6 La suppa småkoke i 10 minutter og avslutt med å tilsette litt finahakket vårløk. Pynt med litt koriander og server.

Dette er en deilig suppe med masse smak og næring.

KYLLINGSUPPE MED EPLE Relaterte emner

Ingredienser Dette er en ypperlig hverdagsmiddag som er enkel og rask å lage. Her er det masse god smak og kombinasjoner av råvarer som passer veldig godt sammen. Det fine er at denne suppen tar ikke mer enn 20 minutter å lage. Server gjerne med noen nanbrød ved siden av hvis du ønsker. Steg 1 Start med å finne frem en kjele og en stekepanne.

Kyllingsuppe Med Eple
KYLLINGSUPPE MED EPLE Kommentarer:
Forfatter på Kyllingsuppe med eple
Einarsen fra Sandnes
jeg liker rapporterer norske nyheter kjært. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Krug.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net