Amarok Double Cab

  1. Mer om
Amarok Double Cab

Stilig hardtop til VW Amarok 2010+ Double Cab. Topphengslede sideluker i lett sotet glass. Leveres ferdig lakkert i ønsket farge; 3x sentrallås som går p Mountain Top Roll til Volkswagen Amarok Aventura Double Cab (fire dørs) 2016+. Velg mellom standard sølv eller sort farge i menyen under Lightweight and robust extra long floor for Volkswagen Amarok Double Cab with anti-slip aluminum tread plate and cargo rails (longitudinal) for quick and Volkswagen Amarok Double Cab 2.0 TDI (180 hk) Pickup 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 | Tekniske data, Forbruk, Dimensjoner, 180 hk, 179 km/t, 111.23 mph Forbehold om at noe utstyr ikke kan kombineres med annet utstyr eller motorer. Amarok Double Cab varebil

Led Bar 10 stk 10W E-merket led bar Lumen. Passer perfekt til Super Bar. Maxtel 30 Pro Led 30cm bred Led Bar. Festes med vinkelbraketter i enden. Xled Pro Cree Led Meget godt arbeidslys lumen. Størrelse: 1180x70x75mm. Xled 126 Dobbel Led Led arbeidslys med lumen.

Volkswagen Amarok Mobile

Størrelse: 590x115x104mm. Kompakt og robust lampe med en effekt på hele 7500 lumen og 75,9W. Med parklys LED i nedkant. Rigid D2, sett D2 er en av verdens kraftigste lykter, størrelsen tatt i betrakning. Maxtel 7 Led Led lampe som lyser vanvittig godt med hele lumen. E-merket og lovlig som fjernlys.

Lazer 4 Led E-mark 3472 lumen. Selges som pakke med 2stk lamper, kabelsett og fester, eller single lamper. Kommer i to størrelser: 4 Led 20cm lange og 8 Led 36cm lange.

Lazer Trippel-R Elite 4320 lumen. Bygget opp med reflektor. Optikk og lyseffekt i helt ny standard. Kommer i sort eller hvit farge.

Volkswagen Amarok

Hella Rallye 3003 Halogen Solid og rimelig halogen-lampe med godt lys. Vi har mange flere lamper på pickupsenteret. Laget av sotet polykarbonat. Stigtrinn Ovale 76mm stålrør med nedfelte slitesterke plastplater.

Skjermbredder Tøff skjermbredder til Double Cab. Toyota Hilux: Traust og svak. Isuzu D-Max: Umoderne, selger som hakka møkk. Lokket leveres standard med aluminiumsgrind, og kan leveres med sportsrails. Det kan gjøres uten verktøy.

Dersom det ikke er lås på baklemmen, kan lokket monteres slik at det også låser baklemmen. Et stilig lokk som kan låses i flere posisjoner på planet. Trifold Soft Cover er et lett vinyltrekk som kan foldes sammen innerst på planet.

Trifold monteres enkelt uten verktøy, og man unngår boring i planet. Håndteres enkelt av en person.

Trekket er enkelt å montere og det kreves ingen drilling i planet på bilen. Typegodkjent uten monterte fjernlys. Leveres i pulverlakkert sort eller speilpolert sølv. Enkel montering og tight look! Amarok er blant de største i klassen, men designen lurer oss også litt.

Ikke minst ved at det bulende panseret for eksempel er 15 centimeter høyere enn på Navara. Det gjør at bilen virker diger når du stiller deg ved siden av den. Fra introduksjonen er det bare ett motoralternativ i Amarok Det er til gjengjeld en moderne motor som til tross for mindre volum enn de fleste andre gir godt med krefter. Toliteren med biturbo gir 163 hester, men hele 400 Newtonmeter.

Volkswagen Amarok Double Cab (ZA)

De er tilgjengelige allerede fra 1500 omdreininger, det gjør motoren svært fleksibel, og at den føles sterk helt fra bunnen. Sammenlignet med personbilene er det likevel i overkant mye knatring også fra denne motoren.

Man skulle tro at også pickupsjåfører ville sette pris på noe roligere gange, men jakten på mye dreiemoment gir ofte dette utslaget. Volkswagen tar et ekstra grep for å tekkes oss i personbilverdenen, de introduserer nemlig to ulike versjoner. Av andre grep som er tatt er oppgradert utstyr og et utvidet modellutvalg.

Dieselmotoren på 2,8 liter har fått mer konkurransedyktige ytelser: 204 hestekrefter og 500 newtonmeter. Det skal gi 0 til 100 på 10 sekunder, vesentlig raskere enn dagens modell med sin 2,4-litersmotor, som trenger 12,8 sekunder på øvelsen.

Volkswagen Amarok Singel Cab:: Blandings

Vi sitter likevel igjen med inntrykket at dette kompromisset mellom god lengde på planet og bra nok plass i kabinen har blitt vellykket. Heavy-duty Vi føler at støy fra hjul og vind er mer merkbare faktorer med denne korte hytta, men ellers opplever vi omtrent den samme komforten på veien som på andre Amarok-modeller. Likevel skal det sies at Singel Cab har Heavy Duty-bladfjæring som standard, noe som gjør den i overkant stiv og stumpete på ujevnt underlag.

AMAROK DOUBLE CAB Relaterte emner

Fem måneder inn i 2020 er Toyota Hilux den tredje mest solgte pickup-en her til lands, med 290 registrerte eksemplarer ifølge statistikken fra Opplysningsrådet for Veitrafikken OFV. Begge disse har til felles en mer slående design og hakket mer personbil-aktige egenskaper. Annonseblokk Motor. Med ny design håper de at bilen skal bli lagt mer merke til på veien. Av andre grep som er tatt er oppgradert utstyr og et utvidet modellutvalg. Dieselmotoren på 2,8 liter har fått mer konkurransedyktige ytelser: 204 hestekrefter og 500 newtonmeter.

AMAROK DOUBLE CAB Kommentarer:
Rapportert den Amarok double cab
Ryen fra Kristiansand
Se gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er Aikido. Jeg nyter utforske norske bøker skrek.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net