Frog Bikes

  1. Mer om
Frog Bikes

Content [hide]

Frog Bikes Road 58 BarnesykkelTour De France. Frog Bikes 62 Barnesykkel Tour De France Frog Bikes er et britisk sykkelmerke som spessialiserer seg på å lage gode sykler til de minste syklistene. Syklene fra Frog Bikes har en lav vekt Frog Bikes er en britisk sykkelprodusent. De spesialiserer seg på å produsere sykler for barn i alderen 1 til 14 år, inkludert balansesykler. De bruker mottoet "den lette barnesykkelen". Virksomheten ble startet av Jerry Lawson med kona Shelley i Frog Bikes er 100% dedikert til å møte barns behov og dermed øke sykkelgleden blant barn og unge. Syklenes utforming er basert på unik vitenskapelig research Sammenlign pris på Frog Bikes sykkel. Vi hjelper deg å velge blant 16 varer. Se beste pris fra over 500 butikker

Frog Bikes

Barnevennlige girskifter tilpasset små barnehender for enkel og trygg bruk. Enkel 8-delt girutveksling fra Shimano, for alle steder barnet ditt sykler. Lettrullende Kenda dekk ideell til både asfalt og grus. Styre som kan heves eller senkes i en rekkevidde på 54 mm, og setepinne med et hurtigutløsersystem som gjør det raskt og enkelt å justere setehøyden.

Frog Bikes støtter i 2018 Tour des Fjords barneritt med lettvektsykler, spesielt utviklet for barn, som premie til deltakerne på barnerittene. Frog Bikes som har 5 års jubileum i år, er en britisk barnesykkel-spesialist.

I stedet for å bruke konvensjonell tenkning på design av barnas sykler, har de gjennomført vitenskapelig forskning, og utviklet lette kvalitetssykler med barnespesifikke komponenter som gjør det lettere for barna å lære og morsommere å sykle. Den er lettest og har best bremser.

I tillegg er denne sykkelen det er desidert lettest å tråkke rundt på, sier Høgvold. Denne sykkelen er den eneste av syklene som har begge bremsene plassert på styret, noe som krever mer motorikk for barnet. De kommer fort inn i det. Bremsene på denne sykkelen er også tydelig tilpasset små barnehender. Et barn som skal lære å sykle for første gang bør være under minimumshøyden, slik at barnet trygt og enkelt kan sette foten i bakken.

Etter hvert som barnet vokser kan setet justeres.

Sykkel: Frog Bikes

Frog syklene er utstyrt med lange setepinner. Design Gjennom omfattende samarbeidet med ledende sportsforskere ved Brunel University, har Frog Bikes utviklet syklenes geometri med utgangspunkt i resultatene fra bransjeledende forskning på barn og deres biometri.

Barn er ikke nedskalerte voksne, og andre hensyn må tas til sykkelens geometri enn for voksen sykler. Å anvende akademisk forskningen for å optimalisere barnesykler er helt unikt for Frog syklene.

Som en del av forskningen ble flere hundre barn undersøkt på en spesialbygget sykkelrigg, og flere aspekter ved Frog syklene er justert på bakgrunn av funnene.

FROG BIKES Relaterte emner

Som foreldre ønsker vi at barna skal få den beste starten i livet og at de skal vokse opp til å bli glade, sunne og vellykkede voksne. I økende grad står foreldre i dag ovenfor daglige kamper om skjermtid — enten det er TV, spill eller telefon. Å introdusere barna for syklig fra en tidlig alder kan gi dem livslange ferdigheter som bidrar til aktivitet. Dette er en av grunnen til at Frog Bikes har investert i forskning for å utvikle et utvalg høy-kvalitet, lettvekts- barnesykler — for å oppmuntre flere barn til å komme seg ut og nyte friheten det er å sykle! Hvorfor størrelse og vekt er viktig - Sykkelen som revolusjonerte barnesykling! Filosofien hos Frog Bikes har helt fra starten i 2013 vært at barn er ikke voksne i mindre skala; de har helt spesifikke krav som per i dag ikke tas hensyn til av de fleste andre sykkelprodusenter. Syklenes utforming er basert på unik vitenskapelig research, som igjen fører til riktig geometri, kvalitets- barnevennlige komponenter og redusert Q-faktor som gir barna en betydelig bedre sykkelopplevelse.

FROG BIKES Kommentarer:
Rapportert den Frog bikes
Vangen fra Kaupanger
Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg er tent på Metallbearbeitung. jeg elsker utforske norske bøker håpløst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net