Forte Fondsforvaltning

  1. Mer om
Forte Fondsforvaltning

Vi tilbyr 6 ulike verdipapirfond innen aksjer og renter. Målsetningen er å skape høy risikojustert avkastning for kundene gjennom en unik og fleksibel Forte Fondsforvaltning AS, Trondheim. 556 likes · 1 talking about this. Forte Fondsforvaltning AS er et uavhengig verdipapirfondsselskap som holder til i Forte Fondsforvaltning AS | 233 følgere på LinkedIn. Vi forvalter fem fond, to rentefond og tre aksjefond Seks fond er foreløpig alt vi har, men de er til gjengjeld blant Norges beste, sier adm. Eide i Trondheim-baserte Forte Fondsforvaltning Tidligere Norges Bank-topp blir sjef for Forte Forvaltning. 06.11.20 · BØRS OG FINANS. Administrerende direktør og forvalter i Forte går av

Begge inspirerte Forte-gründerne da de startet opp i Trondheim.

Forte Fondsforvaltning er en liten aktør og har seks ulike verdipapirfond innen aksjer og renter. Målet er en høy risikojustert avkastning, gjennom en unik og fleksibel investeringsstil, med en avkastning som skal ligge høyere enn referanseindeksene. Flere av fondene har vært blant Norges beste de siste årene. Tre av fondene har fem stjerner og topprating fra Morningstar, mens ett har fire stjerner. Vennligst prøv igjen om en liten stund.

Forte fondsforvaltning

Du er innlogget som Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker. Ikke riktig bruker? Har hatt troen på oppdrett siden 2013 At fondets investering i Namsos Trafikkselskap også havner i kategorien oppdrettsaksjer, vil kanskje overraske noen. Gjennom flere oppkjøp eier de nå ni brønnbåter, og ytterligere to under bestilling.

FORTE Global

De brukes til blant annet frakting av fisk til slakting og til avlusing av fisk gjennom ferskvannsbad. Med dagens laksepriser får de veldig godt betalt. Selv om vi tapte litt penger i starten, har vi fått godt betalt den senere tiden. Nå sier mange at vi bør selge oss ut for å ta gevinst, men jeg tror vi bare har sett begynnelsen på en megatrend, svarer Kilnes.

Driver mer profesjonelt enn tidligere Han begrunner sin tro på laksenæringen med at tilbudet ikke vokser. Det blir ikke blir gitt ut noen nye konsesjoner i Norge, og veksten i Chile faller med 15 prosent i inneværende år. Selv om veksten vil ta seg opp noe til neste år, vil den mest sannsynlig ligge under nivået i 2015.

Forte Fondsforvaltning AS personvernerklæring

Norge og Chile står for omtrent 80 prosent av all produksjon, utdyper fondsforvalteren. Tabellen viser aksjefondene med best avkastning siste 36 måneder. Forte Trønder er på en tredjeplass. Virker ikke høye priser avskrekkende?

I mai spratt kiloprisen på laks opp til 80 kroner, og det endret ikke stort på etterspørselen. Jeg tror kiloprisen vil være betydelig høyere, og da er disse skapene lavt priset i dag, sier Kilnes, før han legger til: —Produksjonskostnaden ligger på omtrent 30 kroner per kilo, og hver krone over dette går på selskapenes bunnlinje.

Forte Fondsforvaltning AS

Hvis prisen på laks øker fra 50 til 60 kroner, øker samtidig marginen fra 20 til 30 kroner. Det betyr mye for aksjekursen altså. Avkastningen kan bli negativ som følge av kurstap. Telefon: 73 20 22 10.

Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

FORTE FONDSFORVALTNING Relaterte emner

This is why Egil Matsen took on job at Forte Fondforvaltning. Egil Matsen 51 goes from being the central bank deputy governor at Norge's Bank to an executive role at Forte Fondsforvaltning. Har du interesse for endringer i markedet, investeringer, sparing, fond og pensjon bør du høre. Waterfront Building Klarabergsviadukten 63 101 23 Stockholm - Over fem år har Forte Trønder steget 7,9 prosent i snitt per år, noe bare fem norske aksjefond kan toppe. Fondsindeksen på Oslo Børs har klart 4,2 prosent i snitt per år.

FORTE FONDSFORVALTNING Kommentarer:
Rapportert den Forte fondsforvaltning
Ringstad fra Haugesund
Siste nytt: min andre innlegg. En av mine hobbyer er Turnier. jeg liker rapporterer norske nyheter strengt tatt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net