Forkorte Strikkegenser

  1. Mer om
Forkorte Strikkegenser

Likes, 0 Comments - on Instagram: “Behov for å forkorte eller forlenge en kjær strikkegenser? Fungerer fint å klippe av litt På engelsk heter dette Kitchener's stitch). Om du for eksempel har strikket en genser som er fort kort så går det an å klippe bolen i to, strikke inn et stykke Jeg har strikket en genser, og etter montering ser jeg at ermene er 10 cm for lange. Det går greit å brette dem opp, men synes de er Tok på meg et oppdrag med å forkorte en genser, og det gikk forholdsvis fort og greit. Planen jeg hadde tenkt ut på forhånd fungerte fint Finn frem en genser du mener passer deg perfekt slik den er nå. Vreng genseren du vil endre på og legg den som passer deg, opp

Fest alle løse tråder, vreng genseren og damp den lett. Og med «alt dette» sikter hun til side opp og side ned med tilbud på ting som man finner på verdensvebben, og som for lengst har inntatt annonsefeltene på Instagram- og Facebook-kontoene våre.

Stikkord: striper

Det er noe herlig reaksjonært med den lille papirlappen fra posen som skal friste til å laste ned Idar Vollviks Geddit-app, og hipsteren i meg fniser. Men like meningsløst som at folk med perfekt syn går med moteriktige runde briller, en liten lue som ikke dekker ørene og farmors hullete strikkegenser, er det umulig å tro på at denne reklamen faktisk fungerer.

Så kan du dra strikkepinnen ut av arbeidet og begynne å rekke opp uten å være red for å miste noen masker på veien. Bestem hvor langt ned du vil rekke opp. Da jeg var ferdig med å strikke armen, kunne jeg skimte en overgang mellom "nytt" og "gammelt. Jeg ble faktisk litt imponert over at det ble så usynlig. Syns du dette hørtes litt for skummelt og avansert ut, så kan jeg berolige deg med at det var ingen av delene.

Rundfelling/raglan

Som jeg hadde mistenkt ble det hele litt for harmonisk, samtidig som jeg var redd for å dra for mange nye farger inn i designet. Jeg kom til at blått ville bli en god kontrast til designet, samtidig som jeg så at den fort overtok hele oppmerksomheten. Løsningen ble noen små subtile blå perler i dekoreringen. Knapper synes jeg alltid er vanskelig, og nå måtte jeg nøye meg med eget lager. Med alt steng i mils omkrets, og en anbefaling om å ikke være shopping-flykning så ble løsningen å lage sine egne knapper.

Alt i alt synes jeg det ble en søt modell. Og navnet, det måte bli Reveenka. Og hvorfor det skal jeg fortelle om nå.

Så er Reveenkas kofte endelig klar til bruk. Ullkjolen som jeg sydde i fjor høst passer fint i fargene sammen med jakken. Også under siste verdenskrig var strikkekoftene avholdt blant nordmenn; de var både praktiske, varme, og symbolkraftige. Og den gamle genseren, som ingen bærer, som regel er i hvert hjem.

Fjellreven Brand på Fjellrevenshop

Vi vil legge til flere saks, engelske pins, garn og en stor nål - "Gypsy". Resolutely, ikke spare en jakke, kutt ut malene til innleggssåene til fremtidige tøfler.

Det viktigste er ikke å berøre ermene. Fordi de trenger oss for toppen av tøfler. Klipp ønsket lengde. Nå fester vi sålen og "topper" av de engelske pinnene, slik at våre detaljer ikke vil bevege seg når det er søm.

Nå trenger vi en stor nål. Med sin hjelp syr vi "sålen" med toppen. For skjønnhet blir en lignende søm lagt til toppkanten av tøfler.

Tøfler uggs: De mønstrede ermene i den gamle genseren vil hjelpe deg med å sy en annen søte vintersokker for kalde dager. Hvordan lage sokker fra en gammel genser 4. Enkel og raskt kan syes med dine egne hender fra den gamle genseren.

Rundfelling/raglan

For dette trenger vi: 2 unødvendige gensere du kan ta skjerf saks Alt er gjort ekstremt enkelt: Klipp bunnen av hver genser. Velg bredden, hva du vil få en nyhet. Klipp ut en av sidene av hver del for å få lange striper. Nå ønsker alle parter med hverandre, og etterlater et lite hull. Når du er ferdig med å sy på alle blomstene, ser du igjen på mønsteret - kanskje du vil dekorere jakken litt mer, for eksempel, legg til broderelementer i den for eksempel broder vakre stilker eller krøller rundt blomster.

Nå vet du hvordan du skal dekorere en jakke med egne hender og gi et nytt liv til en gammel, men elsket og koselig ting.

Les også: Brøk forkorter

Gammelt glemt rokokko mesterklasse I dag vil jeg fortelle deg hvordan rokoko er brodert. For lenge siden, da jeg var en liten jente, kjøpte moren min en strikket kinesisk bluse til meg, veldig vakker og myk. Og roser ble brodert på den, hele tiden tenkte jeg hvordan det er mulig å brodere en slik skjønnhet. Og så ved en tilfeldighet i et eller annet magasin så denne broderimetoden.

Det viste seg at det er veldig enkelt å brodere slike roser. I dag, når strikkede ting er tilbake på moten, kan du dekorere hatter, baretter, bluser med roser. Og også for å brodere servietter, duker. Jeg brukte flosstråder, men i går kjøpte jeg tråder som ligner på iris vridd. Jeg vil si at du kan bruke tykkere tråder, da vil blomsten vise seg å være større. Siden jeg ikke strikker noe nå, vil jeg vise det på stoff lerret, det kan gjøres på hvilket som helst stoff, til og med på et lommetørkle.

Så jeg har allerede brodert flere blomster. Ta en øye med store øyne.

FORKORTE STRIKKEGENSER Relaterte emner

Det gjør vi for at det er enkelt og for at man lett kan tilpasse plagget: særlig lengden på bærestykket. Garn som kan virke ganske like kan være svært ulike å strikke. Hvis du skal lage en genser er det lurt å velge et garn som du liker å strikke, og. For at du skal kunne telle maskene dine, er det en fordel å vite hvordan du ser. For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. Her har jeg laget flere strikkeoppskrifter som skal passe deg som er nybegynner, nettopp.

FORKORTE STRIKKEGENSER Kommentarer:
Rapportert den Forkorte strikkegenser
Meland fra Namsos
Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Landgeschwindigkeitsaufzeichnungen. Jeg trives rapporterer norske nyheter lydig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net