Ting Å Gjøre I Kristiansund

  1. Mer om
Ting Å Gjøre I Kristiansund

Kvalvik Fort - kystfort fra Mellemværftet - levende skipsverftsmuseum Ting å gjøre i Kristiansund Kristiansund har et stort utvalg av ting å gjøre - året rundt. Se våre tips og få et uforglemmelig opphold, uansett om det er vinter, vår De beste anbefalingene fra lokalbefolkningen · 1, Bryggekanten Brasserie Restaurant og Bar. 1 Storkaia · 2, Sundbåten- The harbour ferry · Shopping Mall · 3, AMFI

Øyfolket på Averøy jobbet hardt for å få til en veg — og bruforbindelse, men først 1983 ble arbeidet igangsatt.

Har du fått regning på parkering i Kristiansund? Kristiansund Parkering

Det var tøffe arbeidsforhold, og anleggsarbeiderne opplevde hele 12 orkaner i løpet av den seks år lange byggeperioden. Vegen ble åpnet i 1989 og i 2005 ble den kåret til århundrets byggverk i det 20. Opplevelser Nærheten til havet er sterk og på fiskebruene er du garantert fangst.

Dette er stedet for alle som liker å få fisk, uansett om du er hobbyfisker eller proff. I tillegg anbefaler vi også at du ta turen innom gatekjøkkenet som serverer en av Kristiansunds spesialiteter - ekte Fish and chips, lokalt kalt "fishan". For store og små: Dyreparken i Kristiansand Det er mye å se på, mye å gjøre og mye for pengene i den store dyreparken som også har Kardemomme By, Sabeltann, Hakkebakkeskogen og Kutoppen.

Du kan bo på Dyreparken Hotell 2. Norges beste sommerby: Grimstad Sommeren 2019 kåret vi Grimstad til den beste sommerbyen i Norge.

Har du fått regning på parkering i Kristiansund?

Du kan lese hele vår begrunnelse her. Så går det enda noen dager før man tester seg, og før man får svar. De første to ukene etter at et tiltak blir innført, vil det derfor bli registrert mange smittede som ble smittet før tiltaket gjaldt. Hvilke tiltak anbefaler regjeringen for kommuner med økende smittetrend?

Dersom smitten begynner å øke i en kommune, har regjeringen anbefalt flere tiltak: Stans i breddeidrett for voksne Vurdere stans i breddeidrett for barn og unge under 20 år Ytterligere restriksjoner rettet mot serveringssteder, for eksempel full skjenkestopp eller stenging klokken 22 for å redusere antall besøkende i løpet av en kveld Ytterligere begrensninger i størrelsen på ulike arrangementer Anbefaling om bruk av munnbind i taxi når det anbefales brukt i kollektivtransport Rødt nivå på videregående skoler.

Shopping Bysentrum i Kristiansund sliter med butikk-død. Amfi Storkaia Brygge-kjøpesenteret midt i byens sentrum og Amfi Futurasenteret utenfor bysenteret, like ved flyplassen, er attraktivt for byens befolkning på dager med dårlig vær og de finnes det noen av på nordvestlandet.

Men er du på jakt etter det spesielle så finner du det kanskje i interiørbutikken Fiint Interiør i Storgata 8. View fullsize Fiint startet i Gågata, men vokste ut av lokalene og flyttet til Storgata. Denne er åpen under guiding med Gripruta - ikke gå glipp av sjansen til å se denne gamle stavkirken og få høre den spennende historien bak.

Det antas at den er fra 1470s! Fra sentrum tar turen til Varden ti minutter med bil, eller en time til fots, og på toppen ligger restauranten "Vardestua", hvor man kan stoppe for forfriskninger.

Skal du besøke Atlanterhavsveien i sommer?

Panoramautsikt over Molde fra Varden. Og når du er først er her kan du ikke la være å legge merke til Aker Stadion. Tegnet av Molde-arkitekten Kjell Kosberg med en fasade i granittstein og glass. Aktiviteter i og rundt Molde: Romsdalsmuseet: Et av landets største og mest innholdsrike folkemuseer ligger bare 10 minutters gange fra sentrum av Molde.

Å gi KBK og folket i Kristiansund en sånn kamp, gjør meg stolt

Romsdalsmuseet ble etablert i 1912 og viser bygninger og interessante interiører fra hele regionen. Få en guidet omvisning eller rusle rundt på egenhånd.

Museet ligger i et fint parkområde med hvilebenker, andedam og frodige blomsterbed. Nyt gjerne en kopp kaffe på museets egen kafé. I 2016 åpnet nybygget "Krona" med helårsåpne utstillinger, kafé, museumsbutikk, lokalhistorisk bibliotek og bunadsavdeling der man kan se Veøybunaden bli produsert.

7 ting du bør se og gjøre i Kristiansund

Museumsparken er åpen hele året, alle dager, mellom kl. Gratis inngang Fiskerimuseet på Hjertøya: Idylliske Hjertøya er et flott rekreasjonsområde hvor man kan leie robåt, fiske, dra på piknik, gå langs merkede stier eller bade i sjøen.

Last ned også: Yrineset overnatting

Her kan du få et innblikk i lokal kystkultur på Fiskerimuseet avdeling av Romsdalsmuseet. Billett til omvisning i husene, kjøpes på Hjertøya. Museet er bygd som et lite fiskevær med bolighus, rorbuer, trankokeri, mekanisk verksted og en stor samling av båter.

Ting å gjøre i Kristiansund Thon Hotel Kristiansund

Det viser lokal kystkultur, arbeidsliv og levekår fra omkring 1850. Det er også en fin natursti gjennom øyas landskap, som starter ved husene til Fiskerimuseet. Dette er i vestenden av Storgata i Molde.

TING Å GJØRE I KRISTIANSUND Relaterte emner

Kart Ingenting er så mektig som havet. Vår viktigste transportveg i århundrer, vår inntektskilde og utgangspunkt for uendelige rekreasjonsmuligheter. Få strekninger bringer deg så nær havet og lar deg være en del av den på samme måte som Atlanterhavsvegen. Her merkes vinterstormene og her nytes solskinnsdagene om sommeren. Atlanterhavsvegen er en visuell nytelse, der den svinger seg elegant fra holme til holme over de sju bruene. Naturen og moderne ingeniørkunst møtes og skaper den helt spesielle kjøreopplevelsen. Turen tar deg fra frodige kystkulturlandskap og lynghei til nakne knauser langs den værharde og åpne Hustadvika.

Ting Å Gjøre I Kristiansund
TING Å GJØRE I KRISTIANSUND Kommentarer:
Forfatter på Ting å gjøre i kristiansund
Egeland fra Moss
Jeg nyter lese bøker plagsomt. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Fußsack.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net