Sør Vest Politidistrikt

  1. Mer om
Sør Vest Politidistrikt

Content [hide]

Sør-Vest politidistrikt dekker fra 1. januar 2020 23 kommunar i Rogaland, fem kommunar i Vestland og ein i Agder fylke. Politidistriktet strekk seg fr Stavanger; Fakturaadresse: Sør-Vest politidistrikt, DFØ Fakturamottak, Postboks 4722 Torgarden, 7468 Trondheim; Organisasjonsnummer Sør-Vest politidistrikt er et politidistrikt som ble opprettet 1. januar 2016 gjennom en sammenslåing av Haugaland og Sunnhordland og Rogaland politidistrikter. Etableringen av politidistriktet var en del av Regjeringen Solbergs nærpolitireform Politiets nettpatrulje - Sør-Vest, Stavanger, Norway. 40014 likes · 814 talking about this · 28 were here. Dette er Sør-Vest politidistrikt sin Sør-Vest politidistrikt fra, Rogaland

Kripos bekreftet i går at norsk politi har deltatt i den internasjonale operasjonen som har pågått i flere år. Operasjonen knytter seg til kryptert kommunikasjon mellom tunge kriminelle, opplyser politiet.

Totalt er ni nordmenn pågrepet i aksjonen. Foto: Europol Storaksjon på tvers av land Internasjonalt er flere enn 800 personer pågrepet i aksjonen, som omtales som en av de største internasjonale politiaksjonene noensinne. Vi tilbyr En utfordrende og spennende arbeidsplass for deg som vil være med på å forme fremtidens politi Stillingen lønnes som politimester stillingskode 9120, fra kr 1 000 000-1 600 000 brutto per år Medlemskap i Statens pensjonskasse, med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger.

Politiet mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Vennligst ring oss på telefon 528 14 470 i forkant, så vil vi møte dere ved porten. For å beskytte dere og oss selv på best mulig måte, vil vi ha færrest mulig mennesker innom kontorene våre.

Politimesteren har totalansvaret for polititjenesten til innbyggerne i sitt distrikt - i daglig drift, beredskap og ved kriser- og er som leder av påtalemyndigheten i distriktet ansvarlig for straffesaksbehandlingen og underlagt den høyere påtalemyndighet. Politimesteren rapporterer til politidirektøren.

SØR VEST POLITIDISTRIKT Relaterte emner

Vi tilbyr En utfordrende og spennende arbeidsplass for deg som vil være med på å forme fremtidens politi Stillingen lønnes som politimester stillingskode 9120, fra kr 1 000 000-1 600 000 brutto per år Medlemskap i Statens pensjonskasse, med blant annet gode pensjons- og forsikringsordninger. Politiet mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Dersom det er mulig vil vi tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Vi oppfordrer søkere til å krysse av i vår rekrutteringsportal dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn.

Sør Vest Politidistrikt
SØR VEST POLITIDISTRIKT Kommentarer:
Rapportert den Sør vest politidistrikt
Espedal fra Namsos
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Keepie Uppie. jeg er glad i rapporterer norske nyheter raskt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net