Evjua Camping

  1. Mer om
Evjua Camping

Evjua ved Mjøsa byr på lokalmat i restauranten, camping ved Mjøsa, båthavn, samt overnatting i Kapteinsboligen og panoramahytter. Perfekt for familier som Evjua Strandpark finner du midt i vakre Totenvika langs Fv 33 mellom Minnesund og Gjøvik. Den idylliske strandparken er lett synlig fra veien - bare se etter Evjua Camping, Skreia, Norway. 5928 likes · 313 talking about this · 2964 were here. Rett ved den populære restauranten Viken II ved Mjøsa Evjua Camping, Skreia, Norway. 5 922 liker dette · 337 snakker om dette · 2 943 har vært her. Rett ved den populære restauranten Viken II ved Mjøsa En rekke campingplasser ligger rett ved stranden. Fin restaurant (Viken II) på Evjua Camping i Skreia i Innlandet (Oppland) fylke

I tillegg til restaurant og båthavn kan Evjua Strandpark altså by på overnatting på den idylliske campingplassen. Her er plasser helt nede ved Mjøsa, og man kan boltre seg i aktiviteter som strandvolleyball, vanntrampoline, fiske vi har utleie av båt og utstyr, bading, samt flotte turstier ved Mjøsa, gjennom det rike kulturlandskapet og de flotte tradisjonsrike gårdstunene, og helt opp i skogen.

Evjua Camping Skreia

For de sprekeste har vi flotte toppturer, blant annet til Hervenknappen, med spektakulær utsikt over Mjøsa og langt inn i Sveriges skoger. Om vinteren kjøres det opp skiløyper helt ned til Evjua, og du kan gå lange skiturer i det flotte kulturlandskapet! Da måtte det bli en dukkert i bølgene bak hjuldamperen. For søndag hadde Skibladner sin siste dag i rute denne [ ] Båt på grunn i Totenvika En båt har gått på grunn i nærheten av Evjua Strandpark.

Evjua Strandpark i Totenvika er full av gode øyeblikk enten du kommer med camping, båt, vil bade eller bare nyte en god middag på Viken ll restaurant. Turstiene i Totenvika.

Billetter, overnatting og flere aktiviteter kan bestilles på nett fra Evjua Strandpark. Om vinteren kjøres det opp skiløyper helt ned til Evjua, og du kan gå lange skiturer i det flotte kulturlandskapet!

Løypene tar deg også til lysløypene i Totenvika. Og du kan se Norges eldste padle-dampbåt Skibladner seile forbi. Mjøsa-Innsjø Evjua Camping ligger rett ved den enorme Mjøsa innsjø, med sin total lengde på 117km.

Campingplassen har en sandstrand og en solplen.

Skibladner anløper brygga i Evjua hver søndag kl. Totenvika byr også på en rekke andre aktiviteter for en deilig ferie ved Mjøsa! Trenger du overnatting ved Mjøsa så er Kapteinsboligen perfekt. Huset har 4 soverom med til sammen 9 sengeplasser for overnatting.

Minihytter i Evjua

Det er et flott bad, helt nytt kjøkken, romslig spisestue, samt en hyggelig stue med vedovn. Tilgang på internett og TV er en selvfølge når du overnatter som en kaptein ved Mjøsa.

Har du lest dette? Lovisenberg camping

Om vinteren er det kjørt opp flotte skiløyper som går forbi rett utenfor Kapteinsboligen. Hvorfor ble det akkurat denne plassen?

Viken camping skreia

Og det fine er jo at dette elementbygget er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Man slipper jobben med maling. Bare å vaske, smiler Tommy, tydelig fornøyd med både vogn og tilbygg.

EVJUA CAMPING Relaterte emner

Helårscamping ved vakre Mjøsa - et godt liv! Publisert av Per Vie den 8. Og sommer som vinter reiser de hit til campingvogna i Bråstadvika. Snøen laver ned, og jeg lurer på om kaldt vintervær er et hinder for å bruke campingvogna. Vi bruker vogna hele året, forteller Tommy. Han og familien reiser hit så ofte de kan, uansett årstid. Bra saker, smiler Tommy, som gjennom jobben sin hos Ferda på Jessheim vet hva han snakker om.

Evjua Camping
EVJUA CAMPING Kommentarer:
Forfatter på Evjua camping
Bekkevold fra Stavanger
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt ba Spiel. jeg liker lese romaner voldsomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net