Europris Logo

  1. Mer om
Europris Logo

Content [hide]

Få varene levert hjem på døren, til ditt nærmeste utleveringssted eller sendt til din nærmeste Europris-butikk Blå Postnord logo Grå og gul Helthjem logo. Blå VISA logo Svart og oransje Mastercard Rød og svart MER Kundeklubb logo med svart Europris logo på toppen Europris mer til overs logo (opens in new window). Espen Eldal | CEO (opens in new window Gjør ett superkupp i butikk eller på nett! Blå Postnord logo Grå og gul Helthjem logo

Europris Kundeavis

I løpet av kvartalet har Europris åpnet én ny butikk på Austevoll, og har nå totalt 267 butikker. Nærmere om tjenesten All bruk av Tjenesten er gratis. Tilgang til Tjenesten er imidlertid begrenset til din personlige bruk eller bruk på vegne av virksomheten e du representerer. Vær en venn og verv en venn Er du fornøyd med Trumf? Del et sparetips med en venn og tips om Trumf, slik at de også får penger tilbake hver gang de handler!

Over 90 varer Vi ønsker å sammenlikne de nye kjedene opp mot Europris og dagligvarebutikkene. Vi velger Kiwi fordi butikkjeden har vunnet 5 av 7 pristester på VGs matbørs i 2019. Vi sjekker over 90 varer for å se hva vi kan sammenlikne for å finne den billigste handlekurven. Det første vi gjør er å kartlegge hvilke produkter som finnes i samtlige av butikkjedene.

Fil:EP logo farger italiaenred.com

Til slutt står vi igjen med 22 varer som enten er helt like eller sammenliknbare. Gode kjøp Der de har økonomipakninger velger vi det — vi er ute etter å gjøre gode kjøp. Denne pakningen med fire barberblad koster 139 kroner på Normal, 159 kroner på Kiwi, 169 kroner på Loco og 199 kroner på Europris. Prissjekken ble utført 3.

Les mer Dove deodorant koster 15 kroner på Normal og Loco, 19,90 kroner på Europris og 29,90 på Kiwi. Ønsker du hjelp med noe, og kunne derfor trengt å snakke med Europris kundeservice?

Det kan du enkelt gjøre gjennom deres nettbutikk. Der vil de hjelpe deg. Det justerte driftsresultatet før av- og nedskrivninger EBITDA økte med 50 prosent - til 677 millioner kroner - fra samme periode i fjor. Handle stort og rimelig med Europris.

Har du lest dette? Bilmerker logo quiz

Sjekk også ut WOW-produktene som skifter hver uke, Europris kundeavis og Mer-kuppene som du kan få i kundeklubben. Vær oppmerksom på at du når som helst kan endre innstillingene for informasjonskapsler lenke til kontrollsenteret.

EUROPRIS LOGO Relaterte emner

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen av nettstedet vårt, for å bedre forstå hvordan folk bruker nettstedet vårt og til annonserings formål. Nedenfor finner du mer informasjon om hva informasjonskapsler er og hvilke informasjonskapslene vi bruker. Vær oppmerksom på at du når som helst kan endre innstillingene for informasjonskapsler lenke til kontrollsenteret. Vi anbefaler også at du leser personvernreglene. En cookie er en liten fil som opprettes av nettstedet og plasseres på enheten din. Disse informasjonskapslene aktiverer funksjoner og funksjonalitet av nettstedet. Bruken av informasjonskapsler er sikker og skader ikke brukerens enhet eller filer.

Europris Logo
EUROPRIS LOGO Kommentarer:
Forfatter på Europris logo
Bjelland fra Arendal
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Radfahren. jeg liker studere dokumenter fryktelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net