Eiendomsmegler Tønsberg

  1. Mer om
Eiendomsmegler Tønsberg

EIE Tønsberg er et veletablert eiendomsmeglerforetak som åpnet sine dører allerede i 1989. Kontoret er med dette Tønsbergs eldste meglerkontor og du finner Vi er din eiendomsmegler i Tonsberg! Vi har spesialkompetanse på å selge bolig i Tonsberg, og gir deg tilgang til flere kjøpere gjennom vår boligmatch PrivatMegleren Tønsberg hjelper deg med kjøp og salg av eiendom i Vestfold. Kontakt våre eiendomsmeglere for verdivurdering og E-Takst Eiendomsmegler i Tønsberg med lang erfaring med å selge og kjøpe bolig eller hytte. Vi svarer deg på alle spørsmål rundt bolighandel Leter du etter en dyktig eiendomsmegler? Sammenlign flere meglere i Tønsberg og velg den beste. Nedenfor kan du se eksempler på meglere i Tønsberg og lese

Hos oss er vi opptatt av faglig utvikling og å ha det gøy på jobb.

Eiendomsmegler i Tønsberg DNB Eiendom

Vi trives sammen både i og utenfor arbeidstid. Vi samarbeider også tett faglig og sosialt med vårt søster-kontor, Aktiv Sandefjord.

De arbeider jo ikke gratis! Det er det ingen som gjør.

Vi hjelper deg med boligdrømmen

Som oftest liker meglere at de får betalt i prosenandeler av salgverdien. Dette inspirerer dem til å gjøre en enda bedre jobb for deg. Å Finne Beste Megler. For å velge riktig eiendomsmegler i Tønsberg, besøk tjenesten under. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle.

Få tilbud fra lokale meglere i Tønsberg.

Tønsberg, Norge

Sammenlign og velg din favoritt. Hos oss er vi opptatt av faglig utvikling og å ha det gøy på jobb. Vi trives sammen både i og utenfor arbeidstid.

Vi samarbeider også tett faglig og sosialt med vårt søster-kontor, Aktiv Sandefjord I Aktiv-kjeden og på Tønsberg-kontoret får du anledning til å jobbe med, samarbeide med og konkurrere med noen av bransjens beste fagfolk. Eie er min familie nummer to, og vi har det gøy på jobb.

Det engasjementet og den arbeidsgleden tror jeg kundene våre merker, forteller Halvorsen, som etter 13 år i bransjen stortrives som eiendomsmegler. Det er ingen tvil om at fokus på kunder og god kundeservice blir lagt merke til.

Tidligere i år kom Eie helt til topps i den anerkjente omdømme - og merkevareundersøkelsen - Norsk Kundebarometer.

EiendomsMegler 1 Næringsmegling AS Arkiver

Eiendomsmegler Mari-Anne Halvorsen syns det er helt fantastisk å jobbe med mennesker og understreker at Eie er et meglerkontor for «mannen i gata». Eie er rett og slett best i bransjen på kundetilfredshet.

De scoret hele 79,6 prosent i 2020. Tønsberg har hatt sterk vekst i innbyggere de siste årene, så dette er et populært sted å kjøpe bolig. Selv om det er godt med næringsliv i byen, er det også mange som pendler til Oslo.

Dette er ikke lange turen dersom man reiser med tog.

EIENDOMSMEGLER TØNSBERG Relaterte emner

Eiendomsmegling i Tønsberg 4. Har du null erfaring med kjøp eller salg av boliger, kan du ende opp med å bli frustrert og gi opp, eller du kan ende opp med eie en blogeiendom med middelmådig tilstand, og likevel bli utmattet. Vi viser deg hvordan du får tak i en skikkelig god eiendomsmegler i Tønsberg. Som den som selger eiendommen kan du faktisk ende opp med å kvitte deg med boligeiendommen til en altfor lav pris. Så billig at det nesten er for dumt, og du etterlater deg selv med omtrent ingen fortjeneste i til slutt. Dette er faktisk grunnene til at meglere finnes. De hjelper deg i prosessen med å få solgt det huset, til riktig pris, og så videre.

EIENDOMSMEGLER TØNSBERG Kommentarer:
Forfatter på Eiendomsmegler tønsberg
Bendiksen fra Rørvik
Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Schlagstock wirbeln. Jeg trives lese tegneserier saftig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net