Avast Mobile Security 2018

  1. Mer om
Avast Mobile Security 2018

Avast Mobile Security 6.10 managed Android malware detection in real-time 100 percent of the time Beskytt mot virus og andre typer skadelig programvare med Avast Mobile Security, verdens mest populære gratis antivirusapp for Android I en ny test dumper Googles eget sikkerhetsprogram til Android, mens andre får toppkarakter Avast er et av verdens største sikkerhetsselskaper som bruker nestegenerasjons teknologi til å bekjempe dataangrep i sanntid CM Security Antivirus · 2. Avast Mobile Security & Antivirus · 3. Bitdefender Antivirus · 4. AVG AntiVirus Security · 5. Malwarebytes Anti-Malware

Skanning og fjerning av malwares og virus er veldig rask, så du vil ikke mislikes med opplevelsen i det hele tatt. Appen bringer også applås og hvelv-funksjoner, slik at du kan beholde dine private apper som WhatsApp og private filer låst fra noen inntrenger.

Andre apper inkluderer telefonforbedringsbooster, telefonfinder, apprenser, ringeblokkering og mer. Det beste er at appen er helt gratis på Play-butikken, noe som er flott, ikke sant?

Den har en lang liste over funksjoner i den gratis versjonen og en enda lengre funksjonsliste i den betalte versjonen. Appen leveres med sikkerhetsverktøy som virus skanner, remover, beskytter, nettverksmåler og mer. Avast-antivirusprogrammet søker automatisk etter virus på installerte apper, minnekortinnhold og når du installerer nye apper.

Har du lest dette? Beste mobiltelefon 2020

Søknad patcher, siden andre halvdel av 2018 var Android 8. Disse varslene kommer sannsynligvis til å irritere deg, og jeg anbefaler derfor smartmodus.

V3 Mobile Security

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i gratisversjonen kun i premiumabonnementene. Sikker brannmur — enkelt oppsett for nybegynnere og avanserte brukere Det er kun tilgjengelig i premiumabonnementene, men Avasts smarte brannmur gir solid beskyttelse nesten uten inndata fra brukeren. Når den er installert, beskytter den deg ved automatisk å tilpasse beskyttelsesnivået, avhengig av hvorvidt du er på et privat eller offentlig nettverk.

For private nettverk, stoler Avast mer på programmer med lokale nettverkstilkoblinger, mens offentlige nettverk blir behandlet som mer sårbare. Selv om Avasts brannmur har utallige avanserte alternativer, kan du begynne å bruke den som den er Hvis du liker å ha mer kontroll, finnes det også flere tilpasningsalternativer.

Du kan velge å blokkere programmer fra å koble til internett, koble til offentlige nettverk i stealth-modus noe som forhindrer andre på nettverket fra å få tilgang til informasjon på enheten din, blokkere eksterne tilkoblinger og til og med velge porter og protokoller. Dette er perfekt for avanserte brukere som har behov for å tilpasse ekstern tilgang, tilgang til enkeltapper eller som bare ønsker å begrense utvalget av programmer som skal ha nettilgang.

Sikker nettleserutvidelse — markerer skadelige nettsider og blokkerer sporere Avasts sikre nettleserutvidelse er tilgjengelig for Chrome og Firefox, og sjekker hvorvidt nettsider du besøker er trygge å bruke.

Skadelige nettsider blir markert i søkemotorer for å forhindre at du klikker deg inn på sider som kan inneholde malware. Det forhindrer også nettsider fra å laste inn, men du kan fortsette til siden hvis du ønsker det. Beskytt surfingen din med Avasts sikre nettleserutvidelse Når du er på en nettside, kan du klikke på Avast-ikonet øverst til høyre i nettleseren din. Et vindu dukker opp der du kan klikke tommel opp eller ned, avhengig av om du stoler på siden eller ikke.

Dette legges da til Avasts crowdsource-database. Du får også se hvilke sporere som følger deg på nettet. Avast gir deg muligheten til å blokkere dem, og jeg brukte denne funksjonen flittig.

Vær oppmerksom på at Avast hovedsakelig innhenter data via Avast Online Security. Premium Plus sikkerhetsfunksjoner og verktøy Identitetsgjenoppretting og forsikring Til 99, 99 dollar i året kan denne planen skape litt klistremerke sjokk for en antivirus shopper, men hvis du har sett på alternativer for beskyttelse mot tyveri, føles prisingen mye mer fornuftig.

Beste antivirus TechRadar

Selv om det er hyggelig å få løst alle problemene dine med en app, vil jeg likevel anbefale å se på dedikerte identitetstyveri-løsninger. Lookout har imidlertid et anstendig tilbud her, med 24-timers assistanse med gjenoppretting av identitet, gjenoppretting av tapt lommebok og 1 million dollar i identitetstyveriforsikring for tap knyttet til tyveri.

Fra kategorien Forsikring i appen er koblingen "Kontakt oss" nederst på skjermen, slik at du kan komme i kontakt med restaureringseksperter på et øyeblikk. I henhold til den juridiske dokumentasjonen på stedet for tjenesten, er tredjepartsforsikringsleverandøren som Lookout bruker, Interstate Fire and Casualty Co.

Bildekreditt: Lookout Mobile Security Beskyttelse mot identitetstyveri Den andre delen av Premium Plus-laget for utkikk handler om å finne din private informasjon der den ikke skal være online. Den kombinerer praktisk talt alle de nødvendige verktøy for å sikre beskyttelse. Denne gratis antivirus for telefonen "Android" i sin funksjonalitet inkluderer full-time scanner og monitor, tyveri, referanser URL-blokkering, uønsket kontakt og tilgang til installerte programmer, samt en modul for å beskytte nettverkstilkoblinger.

Kanskje den mest interessante funksjonen ser ut til å blokkere tilgang til programmer AppLock, kan du begrense tilgangen til de installerte applets som postkorrespondanse bruke lynmeldingstjenester, etc. Og ikke bare på den delen av en fremmed, men også av den installerte programvaren.

Kjører kan være et passord. Men det er også ulemper. For eksempel programmet offline utvalg scan testmetode i starten, og umiddelbart etter installasjon, blir brukeren invitert til å lage en skytjeneste. Men det kan lagre en sikkerhetskopi av systemet, utenom Google. I tillegg er anti-virus testingen viste minimal belastning på systemressurser. Generelt, ifølge eksperter oppfatning inntrykket det gir er veldig bra.

Nettkriminelle tiltrekkes av mengden data som er tilgjengelig fra mobilenhetene våre, for eksempel bankdetaljer, bilder og sensitive personopplysninger. Derfor gir vi deg sikkerhet ved fingertuppene så du får mer trygghet i det personlige digitale livet ditt. McAfee Mobile Security kombinerer bransjeledende sikkerhet og prisbelønt antivirus med tyveribeskyttelse i en altomfattende integrert pakke, slik at du kan forebygge ondsinnede aktiviteter, beskytte personvernet ditt på nettet og gjenopprette skadene når en enhet blir borte eller stjålet.

Det er skummelt å tenke på at noen kan hacke telefonen din, men det er enda skumlere at du ikke engang vet at det skjer. De fleste angrep med skadelig programvare skjer i stille modus. Mange antar at telefonen eller nettbrettet deres er beskyttet, men Android-enheter er likevel sårbare, akkurat som datamaskiner. Det betyr at Android-enheter som telefonen din kan få virus, hvis et antivirusprogram for Android ikke er installert. Har Android antivirus innebygd? Android, som er et Google-produkt, har innebygde sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot hackere og skadelig programvare, men uten tilleggsbeskyttelse fra andre leverandører er det kanskje ikke nok.

Android har en enkel innebygd antivirus som raskt kan sjekke om apper er trygge å bruke, men det er ingen garanti for at denne beskyttelsen er i stand til å stanse nye og ukjente trusler.

Apper kjøres i en isolert sandkasse hvor de ikke får tilgang til noe uten din tillatelse, men det er fort gjort å gi feil tillatelser og vanskelig å fjerne dem igjen, slik at skadelig programvare kan få tilgang til Android-enheten. Google Play bruker avanserte skanneverktøy til å bekrefte at appene i butikken er ekte, men noen ganger kan skadelig programvare komme seg inn i Google Play og bli lastet ned på tusenvis av enheter før den blir oppdaget.

De beste sikkerhetsprogrammene for Android italiaenred.com

Du kan også laste ned apper fra andre app-butikker som ikke har samme sikkerhetsnivå som Google Play. Når alt kommer til alt, er det best å installere annen programvare som Avast Mobile Security for Android for å få komplett beskyttelse. Hvis enheten din allerede har blitt infisert, er det helt avgjørende å vite hvordan man fjerner virus fra Android. Dette programmet er utrolig masete og dårlig gjennomført.

Det maser på sms og programmer og legges ikke i bakgrunnen som mange andre antivirus. Den gjør det ikke automtisk. Det er en fryd og bruke. Du får masse funksjonalitet og det er gratis.

Det jobber i bakgrunnen og maser lite. Gir mye viktig info før en app blir installert. God funksjonalitet. Litt begrenset programvare. Krever registering av mobil, mail, du må betale for ekstra funksjonalitet.

Du forplikter deg til masse på mcaffe sin brukeravtale. Begrenset funksjonalitet.

AVAST MOBILE SECURITY 2018 Relaterte emner

Det er nesten dobbelt så raskt som Avast. Beskytt PC-en din med Norton 360 Ransomware Shield — beskytter de mest sårbare filene og mappene dine Avasts Ransomware Shield-funksjon beskytter deg mot ransomware ved å sjekke filene og mappene du bruker ofte. Ransomware er en type nettangrep som krypterer enhetens data. Du får ikke tilgang til filene dine igjen før du betaler løsepengene. Hvis enheten din inneholder personlige eller sensitive data, kan du dermed miste dem for alltid.

AVAST MOBILE SECURITY 2018 Kommentarer:
Rapportert den Avast mobile security 2018
Johnsrud fra Namsos
jeg elsker utforske norske bøker Nervøst. Se min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Freestyle bmx.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net