Enkel Chili Con Carne Recept

  1. Mer om
Enkel Chili Con Carne Recept

Content [hide]

Chili con carne betyr chili med kjøtt. Enkel gryterett med kjøttdeig, bønner, tomat og chili som er rask å lage Selv om chili con carne blir bare bedre og bedre jo lengre den står og putrer så er det ikke noe i veien for å lage en enklere variant med Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime Spis den som en gryterett eller bruk den som fyll i tortillas. Difficulty: enkel; Servings: 4 porsjoner Finhakk løk, hvitløk og chili

Vi gir deg her flere oppskrifter og varianter av denne retten.

Enkle middager på under 20 minutter

Først ut er den raske varianten. De går alltid bra inn og man finner blant gryteretter noe av den beste hyggematen til hele familien.

En sann klassiker her er chili con carne, som i den grad har klart å finne sin vei inn i de danske hjem.

I en noe mer fordansket utgave for de flestes vedkommende, men stadig med sine kjennetegn.

Og det er med god grunn at akkurat chili con carne klarer å være en så stor hit hos mange, for dens dype og varme smak finnes ikke lik i andre av de klassiske gryterettene og former for kjøttretter, som man ellers støter på. Når koketiden er over har du i skylte bønner og de finhakkede korianderstilkene. La det stå på varmen et par minutter til bønnene er varme.

Da er du sikker på at ikke glassene sprekker i fryseren og du unngår at maten kommer i kontakt med lokket. Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

Masse frisk grønn salat skal man heller ikke kimse av.

Se dette: Rescon mapei

Alt dette på under 20 min. Chili con Carne Chili con Carne er den litt hissige fetteren til tacoen, men kan også ha en myk side med litt rømme eller creme fraiche ved siden av. De lagde alt i den — brød, middag, desserter, sier Taliaferro.

Den klassiske chili con carne-varianten Texas red chili består kun av mørt kjøtt i en rødglødende chilisaus. Taliaferro lager en mildere variant med tomat, bønner og oksekjøtt.

Chili Con Carne Oppskrift

Skulle du få rester av denne deilige, smaksrike gryta, så sper du den ut med litt vann og tilsetter litt kjøttkraft. Da får du en deilig suppe. Tilsett krydderet og stek videre i ca. Deretter tilsetter du hakkede tomater, soltørkede tomater, væsken fra chilibønnene, tomatpuré og oksebuljong.

ENKEL CHILI CON CARNE RECEPT Relaterte emner

Stek løken sammen med kjøttdeigen. Ha den stekte kjøttdeigen og løken i en gryte. Tilsett kuttet paprika strimler eller biter, tomatbønner, hakkete tomater og kraft. Tilsett chilipulver etter ønske og timian. Kok opp og la det småputre i noen minutter før du skrur ned varmen og setter kjelen i Wonderbagen.

ENKEL CHILI CON CARNE RECEPT Kommentarer:
Forfatter på Enkel chili con carne recept
Østrem fra Lillehammer
Les også min andre nyheter. jeg er tent på Brettspiele. jeg elsker rapporterer norske nyheter berømt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net