Fotballskole Ås

  1. Mer om
Fotballskole Ås

S Stadion Idrettsveien 14, 1,430 ÅS Diplom og fotball til odel og eie etter fire dager med Tine fotballskole var en Glenn Seljeseth har en lydhør fotballklasse på Tine fotballskole i Ås Vi starter opp igjen Idrettsskolen for barn i 1.-3.klassetrinn onsdag 28.april kl 17.00 på Ås stadion! Både "gamle" og nye er hjertelig velkomne Invitasjon til Tine Fotballskole OBOS Block Watne hallen, Ås stadion, 09?12. Ås Fotball støtter ikke boikott av fotball VM i Qatar Fotballskolen arrangeres i Block Watne hallen på Ås Stadion. Ås IL Fotball inviterer alle jenter og gutter født 2012 - 2006 til TINE fotballskole

AVLYST! TINE Fotballskole

Omsetningen må sies å være i tråd med budsjett, sjøl om vi på inntektssiden ligger noe under og noe over på utgiftssiden. Underdekning på inntektssiden skyldes i hovedsak svakere deltagelse på spillerutviklingen og dårlig betalingsgrad på treningsavgiften.

Omleggingen til nytt medlemsregister og system for fakturering av medlemskontingent og treningsavgifter førte ikke til den økningen av betalingsgraden som forventet. Overskridelsen på utgiftssiden tilskrives en satsing på å bygge opp kompetansen på klubbens trenere, samt lagenes store aktivitet. I 2016 har Ås IL fotball en omsetning på kr,- og et underskudd på kr,- Kr,- av underskuddet skyldes den store aktiviteten lagene har hatt i Lagene samlet hadde en kr,- innestående på Ås Fotballs bankkonti 1.

Lagenes har ved årets slutt innestående kr,- på Ås Fotballs bankkonti. Se eget resultatregnskap og balanse for spesifikke tall. Samarbeidspartnere I 2016 utgjorde inntektene fra våre samarbeidspartnere ca.

Vi er takknemlig for deres, og alle samarbeidspartneres bidrag og positive holdning til å kunne bidra ytterligere for å skape større aktivitet i klubben.

Prisen deles ut hvert år til den spilleren i Ås IL Fotball som har utmerket seg både på og utenfor fotballbanen. Spilleren skal ha levert en god fotballsesong, og hevdet seg godt på sitt lag.

I relasjon: Læreplan norsk

Spilleren skal også ha gjort seg bemerket med godt kameratskap og gode lederegenskaper. Spilleren skal også ha gått foran for å fremme fair play på sitt lag. Mathias, er født i 2000 og startet i Ås Fotball som 6 åring, har spilt en sesong i Follo som 13- åring, men kom tilbake til Ås som 14-åring og spilte på laget til sin årgang. I år har han vært kaptein på vårt G16 lag som blei seriemester, tok store steg igjennom vinteren og fikk hospitere på A- laget tidlig i vårsesongen.

TINE Fotballskole

For Emilian på 8 er dette første gangen han er med. Jeg kunne også røpe for han at mange av A-lagsspillerene til TUIL ville være innom fotballskolen i løpet av uken.

På reaksjonen — en blanding av overaskelse og glede — var det ingen tvil om at han synes det var kult at de kjente stjernene på A-laget ble å være involvert på fotballskolen.

Thomas Kind Bendiksen er kaptein for A-laget og en av årets instruktører. Vi tok en prat med han mandag morgen.

Moss Fotballklubb

Pause Tidligere var det Tine fotballskole i Trysil, men interessen var dalende og derfor bestemte TFK seg for å slutte for noen år tilbake. Det har ikke vært fotballskole på et par år, men nå når tilbudet kom tilbake var oppslutningen veldig bra.

Det ser ut til at fotballskole er noe unge fotballtalenter i Trysil ønsker å ha. Og vi kunne ikke vært mer heldige med været. Møt fram til kamper og treninger — du er viktig både for spillerne og miljøet. Gi oppmuntring til alle spillerne i med- og motgang — dette gir trygghet, trivsel og motivasjon for å bli i fotballfamilien lenge. Vi har alle ansvar for kampmiljøet — gi ros til begge lag for gode prestasjoner og Fair Play.

Tine fotballskole

Målet er å bringe ukas prestasjoner på trening ut på banen lørdag. Mannskapsmessig ser det nå lysere ut enn det tilfelle var før kampen mot Borgen. Som nevnt ovenfor var da 11 mann utilgjengelige.

FOTBALLSKOLE ÅS Relaterte emner

Monika Søberg Publisert: 08 juni, 2016 00:00 Oppdatert: 13 november, 2020 07:42 Artikkelen er mer enn ett år gammel. Fotballskolen i Trysil har hatt pause i et par år, men da de startet opp igjen med ei ren fotballhelg i år, var det 100 unger med. Trysil: Morten Ås i Trysil Fotballklubb TFK er så fornøyd med oppslutningen og med helga for Kiwi fotballskole i bygda, at han allerede nå kan love at suksessen skal gjentas neste år. Artikkelen fortsetter under annonsen Artikkelen fortsetter under annonsen — Vi har hatt med oss 100 barn fra alle klubbene i hele Trysil, forteller han. TFK har arrangert fotballskole over to dager på banene ved idrettsplassen.

Fotballskole Ås
FOTBALLSKOLE ÅS Kommentarer:
Redaktør på Fotballskole ås
Undheim fra Bergen
jeg elsker lese romaner virkelig. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Krav Maga.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net