Asiatisk Mat Nydalen

  1. Mer om
Asiatisk Mat Nydalen

Asiatisk fusion i hjertet av Nydalen med gode omtaler, herlig utsikt over Akerselva og stor uteservering Restauranter i nærheten av Nydalen stasjon på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten Oslo og Nydalen - stort utvalg av sunne og velsmakende sushi menyer og wok til hyggelige priser. Bestill online eller ring Norsk/asiatisk crossover i Torgbygget på Nydalen. Matanmeldelsen: Gode utsikter i Nydalen. Xeast er Nydalens hippeste Norsk/asiatisk crossover i Torgbygget på Nydalen

Nye Nydalen: Ta turen

Fargerikt sted - litt retro. Er nok ganske kjent for mange i Oslo, men ikke for de i resten av landet? Knallgod kinesisk mat.

Se dette: Hypermat

Bergen: Vinbaren på Augustin Hotel, Sundts gate 22. Larvik: Farris Bad, Sanden 1.

Xeast, Nydalen

Vår lunsjmeny bugner av asiatiske fristelser, med mange spennende og kreative varianter. Unn deg en pause, få vann i munnen og nyt et velsmakende avbrekk i våre stemningsfulle, eksotiske lokaler! Og betjeningen er veldig hyggelig.

Nydalen bryggeri og spiseri lager sitt eget øl, og serverer blant annet lammeskanker. Restauranten serverer italiensk mat. Til lunch får man husmannskost med smak av gourmet, slik som karbonadesmørbrød, drosjefrokost, hjemmelagde burgere, salater og supper, og til middag blant annet kveite, fjellørret og annet godt.

Åpningstidene er mange og lange. Grisen har overtatt for Vertshuset Oskar Braaten, og de åpnet dørene i juni 2013.

Det gamle vertshuset hadde historiske bilder fra elva, og navnet var knyttet til Akerselvas dikter. Alt dette er borte. Ut med jobben — perfekt. Her er det plass til mange og god mat til ålreite priser.

Nydalen Sushi i byen Oslo

Man kan også bestille omvisning i mikrobryggeriet med smaking av øl. Romantikk — bra for ølhunder med sans for solid mat.

Finslige og småspiste vindrikkere vil kanskje finne andre favoritter. Tips — husk å bestille fra riktig meny til riktig tidspunkt! Har du vært i Nydalen og har meninger du vil dele?

Hellstrøm rydder opp (sesong 3)

Synspunkter på bloggen eller tips til nye spisesteder? I realiteten var det ei veldig skeiv fordeling med ca 12 bitar laks, 2 med kveite og 2 med tunfisk.

Ikkje topp kvalitet på produktet heller.

På Rause Retter arrangeres det ulike temakvelder, som blant annet quiz. På Storo Senter er det også flere serveringssteder. Tur og treningstilbud Langs Akerselva er det flotte turmuligheter, både for syklister og deg som går til fots, om sommeren er det også fine bademuligheter her.

Spisesteder langs elva Akerselvavandring

På Fangene på Fortet serverer vi enkel og ujålete mat. Vi kan reservere bord — enten før eller etter aktiviteten.

Nydelig pizza Stor 40cm valgfri pizza til ca 3 personer kr 260,- Pizza Biff marinert biff i strimler, sjampinjong og løk. Pizza Pepperoni pepperoni, løk og paprika.

ASIATISK MAT NYDALEN Relaterte emner

De har muligens lagt om noe nå, til gastro-pub. Austevoll: Statoil på Storebø. Jeg liker baconpølse på Statoil. Gjerne Statoil på Storebø. Sandefjord: Smak, Thor Dahlsgate 9. God mat med gode smaker.

Asiatisk Mat Nydalen
ASIATISK MAT NYDALEN Kommentarer:
Forfatter på Asiatisk mat nydalen
Bekken fra Gjøvik
Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Wasserflugzeugrennen. jeg er glad i studere dokumenter berømt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net