Dampsaga Kino

  1. Mer om
Dampsaga Kino

Velg film Kinoprogram Logg inn Min Side Billettskranken Steinkjer Kino finner du på Dampsaga Kulturhus som ligger på Nordsia på Steinkjer. Trailere og filmnytt fra Filmweb Velkommen til Dampsaga kulturhus. Dampsaga Kulturhus: Billettbestilling tlf 74600827. Enhetsleder Kino/Kultur/Kinosjef: Ketil Tronstad mob kino, bibliotek) - betalingssatser 2021. Biblioteket: For sent leverte bøker voksne Dampsaga Kulturhus er stengt nå på grunn av brannen i nærheten. Det betyr at alle kinoforestillinger på dagtid er avlyst. Vi kommer med mer informasjon

Flere har opplevd at det smeller i dører, uten at mennesker har vært i umiddelbar nærhet.

Trondheim kino utvider til Steinkjer KM

En tidligere ansatt ved huset skulle utføre noe reparasjonsarbeid i kjelleren. Kommunen skriver i saksdokumentet at «utviklingen innenfor kinofeltet har de siste årene gått mot flere saler i kinosentrene. Vi har derfor saler og tekniske anlegg for de lange, store filmene, og for de smalere filmene for de mer spesielle målgruppene.

Lokalavisen Trønder-Avisa bak betalingsmur at kommunen må ha 80. Da han var tre rader unna, snudde jeg meg bort et sekund.

Julesamling

Da jeg så mot der han stod igjen, var han — poff — borte. Dytt i ryggen Kristin har også opplevd andre merkelige mens hun har vært på jobb. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Steinkjer Kommunale Kino. Fyll inn ditt mobilnummer i feltet til høyre på denne siden og trykk "Send".

Informasjonen blir tilsendt i løpet. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Steinkjer Kino i sanntid. Saga kino har tre saler med henholdsvis 317, 134 og 66 plasser på Dampsaga kulturhus.

Barnas Trønderfæst lørdag, februar 16, AM Hva skjer i Steinkjer?

Anlegget ble åpnet 15. Kjetil Tronstad er tjenesteleder for kino- og kulturarrangement Før 1992 det var den kommunale kinoen i Samfunnshuset i 40 år, fra 1952 til 1992, ei militærbrakke på Sannan, Gimble forsamlingshus i Egge og Arbeidersamfunnets Festlokale.

Kraüsslich's Tournee Den første kinoforestillingen i Steinkjer ble kjørt av Kraüsslich's Tournee den 11. Dette var et slags omreisende «kinematograf-sirkus» som var typisk rundt århundreskiftet.

Har du lest dette? Blodoverføring ved kreft

Repertoaret i kinoens barndom var for det meste reportasjer. Forestillingen i Steinkjer i 1904 var ikke noe unntak, og besto av «levende bilder fra Kristiania og Trondhjems Tivoli; fra idrettsuka og Holmenkollrennene; fra reinsdyrleiren i Tromsdalen; kaptein Dønvigs redningsforsøk med sin bøie ved Jyllands vestkyst; orginalbilleder fra Japan med mer».

Faste kinoer Den første faste kinoen i Steinkjer - Stenkjær Kinemathograftheater - ble åpnet i 1908.

Det var fanejunker Johannes Svenning som var initiativtaker. Forestillingene ble holdt i Hotell Nordens på Nordsia.

Gjenferd på Dampsaga? NRK Trøndelag Lokale nyheter, TV og radio

Dette er ikke å overdrive, dette er fakta. Til tross for de spesielt store økonomiske utfordringene kommunen har i dag, må det tenkes langsiktig.

Steinkjer kommune har heller ikke alle midlene på plass for å gjennomføre sin storsatsning på kulturanlegg i sentrum. Men de har vilje og utviklingsretning.

Tilleggstjenester

Det samme har de politikerne i Levanger som går inn for dette nybygget og som sannsynligvis vil ha et flertall i Kommunestyret. Jeg håper og tror det finnes måter å realisere dette bygget på til tross for økonomien i 2018 — det vil være å ruste Levangersamfunnet for framtida. Odd Håpnes Levanger Kjære kommentarfeltbruker! Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen.

DAMPSAGA KINO Relaterte emner

Har sett husspøkelset på Dampsaga "Adventsstjerner" på biblioteket Kristin Sem kjenner hver krok på biblioteket. Hun har vært renholder på Dampsaga kulturhus siden 1995, har kosta opp en mye kino-popkorn, og er den som rydder opp når biblioteket stenger. Men det ikke støvet på som får hårene til å reise seg på Kristin. Denne artikkelen er over 4 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Det er mange år siden nå, før kinoen ble bygd om. Jeg vasket i den gamle kinosalen og var kommet til den niende stolrekka. Da kommer det en person inn, ser ut som en mann i sekstiåra, han har på seg ei gulkvit ull-skjorte med mansjetter og bukseseler, og han gikk mot der jeg sto.

Dampsaga Kino
DAMPSAGA KINO Kommentarer:
Redaktør på Dampsaga kino
Nordhagen fra Trondheim
Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Bodyboarding. jeg elsker lese bøker modig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net