Ecit

  1. Mer om
Ecit

ECIT: Our knowledge - your edge. I ECIT er det kompetanse, erfaring og kunnskap som danner grunnlaget for våre tjenester. Ekspertisen til våre mer enn ECIT Norge | 1645 followers on LinkedIn. We help you develop, improve, and run your business ECIT leverer tjenester innen regnskap, lønn, rådgivning, og IT-tjenester i 9 land - Norge, Sverige, Rolfsbuktveien 4A, 1364 Fornebu, Norway Rolfsbuktveien 4 A, 1364 Fornebu. Sammenlign Overvåk Finn lignende Regnskapsfører, Ecit Services AS ECIT et av Nordens ledende Økonomi og IT hus.ECIT står for Economicss and IT og et er nettopp det vi driver med. Vår ambisjon er å gjøre det enklere for deg

Slik er det verkeleg ikkje. Eg trur eg snakkar for alle når eg seier at eg lærer noko nytt kvar dag.

Her får me utfordra oss sjølv, og veks mykje både fagleg og personleg, slår Trude Valø fast. Sjølv har ho erfaring frå inkasso, og vart nærast headhunta til jobben i ECIT.

Etter freista var gått ut, ringde ho og lurde på kor søknaden min var blitt av.

Ho kunne fortelja at ho uansett hadde sett meg opp til intervju, noko eg er takksam for i dag. Eg trivst svært godt her, fortel ho med eit smil om munnen.

Glimt fra Bautahaugen juli italiaenred.com

Med hjarta for lokalmiljøet Som ein del av eit større selskap kan dei trekka vekslar på ekspertane. Vi tar i mot nye oppdrag. Ingen oppdrag er for store og ingen er for små. Lokal eiermodell ECIT-konsernet er bygget opp av 150 partnere, som alle er medeier i lokalbedriften.

ECIT AS Norian Topco AS

Veksten har stort sett skjedd gjennom lokale IT- og regnskapsbedrifter som ønsker å ta del i ett styrket fellesskap. Denne lokalkunnskapen er også en av de viktigste suksessfaktorene for at vi skal kunne hjelpe kundene å lykkes, sier Tommy Hjelle. Les mer om våre tjenester Kvalitet teller! Det er ingen hemmelighet at kvalitet teller i regnskapsbransjen.

Ledige stillinger

Hele virksomheten til ECIT er underlagt Finanstilsynet, og undersøkelser gjort av Regnskap Norge viser at de skårer høyt på nettopp kvalitet.

For Recoveryakademiet er det essensielt med stor tillit til de som håndterer regnskapet.

Skybaserte løsninger Forretningsløsning i nettskyen gir den mobiliteten moderne bedrifter ønsker. Utfør regnskap på egen PC via internett, hent ut forretningsrapporter på nettbrett, eller godkjenn utlegg med mobilapp.

Proviso - system for kurs- og arrangementspåmelding - enkelt, profesjonelt og trygt!

ECIT Relaterte emner

Les mer om våre tjenester Kvalitet teller! Det er ingen hemmelighet at kvalitet teller i regnskapsbransjen. Hele virksomheten til ECIT er underlagt Finanstilsynet, og undersøkelser gjort av Regnskap Norge viser at de skårer høyt på nettopp kvalitet. For Recoveryakademiet er det essensielt med stor tillit til de som håndterer regnskapet. Fordi vi har en kompleks selskapsstruktur med mange teknikaliteter, er det betryggende å ha en rådgiver vi alltid kan spørre om råd. Mange virksomheter velger også å håndtere lønn og regnskap med egne ansatte. Det kan ofte gjøre bedriften ekstra sårbar ved for eksempel sykdom.

Ecit
ECIT Kommentarer:
Rapportert den Ecit
Lange fra Molde
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Musik hören. jeg elsker rapporterer norske nyheter positivt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net