Udi Kontakt

  1. Mer om
Udi Kontakt

Her finner du kontaktinformasjon til oss. Velg den gruppen som passer deg best UDI har ansvar for behandling av søknader fra utlendinger som vil besøke eller bo i Norge, drift av asylmottak og utvisningssaker. Kontakt oss · Ord og begreper Hvis du er en offentlig ansatt som trenger en bekreftelse fra UDI angående en utenlandsk statsborger, kan du kontakte oss Here you can find information about how to contact us. Please note that some information is in Norwegian only Hvis du har spørsmål knyttet til det å drive asylmottak, ta kontakt med det av UDIs regionkontorer som dekker ditt fylke

Det vil bli lagt ut nye timer fortløpende på UDIs søknadsportal.

Familiegjenforening

Hvis du allerede har programmet Microsoft Teams installert på din datamaskin får du nå mulighet til å åpne sendingen i applikasjonen. De som ikke har programmet installert kan enten installere det, eller trykke på knappen "Se på nettet i stedet" for å slippe nedlastning.

I neste steg kan du enten logge på programmet eller trykke på knappen "Bli med anonymt" dersom du ikke har lastet ned programmet og laget brukerkonto.

UDI sørger først og fremst for at borgere av ulike land har rettslig behandlet saker knyttet mo reise, innvandring, visum, oppholdstillatelse, beskyttelse og ikke minst asyl.

Utlendingsdirektoratet

UDI fungerer under Justis og beredskapsdepartementet. Det behandler saker i samsvar med norsk og internasjonal regelverket. Det jobber omtrent 1330 ansatte.

Du kan se mer informasjon på UDI. Innreiselinjen er åpen mandag til fredag kl.

Arbeid: Arbeidsgivere og arbeidstakere som har spørsmål om innreise, karanteneregler og smittevern på arbeidsplasser kan ta kontakt med Arbeidstilsynet. Har du generelle spørsmål om utlendingsrett?

Etter forvaltningsloven har utlendingsmyndighetene veiledningsplikt. På den måten har vi en transparent saksbehandlingsmodell som både maskin og menneske kan forholde seg til, forteller løsningsarkitekt i Computas, Pål Vermund Knudsen. Redusert saksbehandlingstid Automatiseringsprosessen som nå er i bruk hos UDI på statsborgerskapsøknader har etter kun et halvt år vist seg å skape veldig gode resultater.

Asylsøkere

Det gir våre saksbehandlere mer tid til å ta viktige vurderinger i andre komplekse saker, og søkerne opplever et langt smidigere UDI. Dette kommer godt med når vi fremover kommer til å få inn mange søknader, sier Efjestad, og legger til: Det er også gull verdt at saksbehandlingstjenesten automatisk henter informasjon fra andre etater som IMDI, Kompetanse Norge og Folkeregisteret. Denne informasjonsdelingen kan skape mer effektive prosesser for mange andre tjenester som leveres i det offentlige.

Du kan selv ta kontakt med familievernkontoret, og du trenger ingen henvisning. Finn ditt nærmeste familievernkontor. Røde Kors-telefonen Røde Kors-telefonen om tvangsekteskap og kjønnslemlestelse er en nasjonal informasjonstelefon. Røde Kors-telefonen jobber for å forebygge tvangsekteskap og kjønnslemlestelse, og med å hjelpe personer som er utsatt for disse formene for vold.

Røde Kors-telefonens ansatte har mye erfaring og kunnskap om lovverk, rettspraksis, individets rettigheter i Norge, samt æresbegreper i ulike kulturer.

UDI KONTAKT Relaterte emner

Åpningstiden til telefonen er 08. Nummeret er 815 55 015. Informasjonstelefonen har veiledere som svarer på: Norsk, engelsk, arabisk, somali, polsk og urdu. Alle språkene har samme nummer, 815 55 015, og du kan velge ønsket språk ved tastevalg. Veilederne i informasjonstelefonen kan svare på spørsmål om regler, råd og anbefalinger og gi generell informasjon om korona. Veilederen kan se telefonnummeret ditt, men du kan velge å være anonym. Dersom du gir sensitiv informasjon om forhold som bør meldes videre, kan du velge om du vil oppgi navn eller kontaktinformasjon.

Udi Kontakt
UDI KONTAKT Kommentarer:
Forfatter på Udi kontakt
Våge fra Sørum
Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg er tent på Lasertag. jeg elsker studere dokumenter med ro.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net