Ferge Moskenes Værøy

  1. Mer om
Ferge Moskenes Værøy

Siste frist for booking er innen kl 20:00 dagen før avreise. Ønsker du å bestille plass på ferge, KLIKK HER. Pris plassgaranti Bodø - Værøy - Røst - Moskenes Booking - Bestill billetter. Informasjon om fergebilletter og booking samband · Vilkår for billettkjøp FERGE: Fergene «M/F Landegode», «M/F Værøy» og «M/S Bodø» gjør det mulig å reise med bil mellom Bodø, Værøy, Røst og Moskenes. På sommeren anbefaler vi Mer informasjon om rutetider og bestilling finner du hos Widerøe. Det går minst èn daglig ferge mellom Bodø og Røst. Ferga anløper også Værøy og Moskenes i litt Passasjerregistrering: Oppmøte senest 45 min

Værøy, Moskenes Uvær fører til fergekansellering

Erfaring fra i fjor tilsier at fellesferien er spesielt travel. QR-registering på alle ferjer. Vi ber om at alle reisende registrerer seg her, i tilfelle smittespredning. Alle passasjerer reiser gratis. Hvis du ikke har avtale via Autopassferje. På grunn av smittefare vil det ikke være manuell billettering om bord på ferja.

Hvordan komme seg til og fra Værøy

Lengden på kjøretøy har betydning for hvor mye du betaler for ferjebilletten. For et år siden holdt vi leverandørkonferanse i Bodø om muligheten for hydrogen på Vestfjordsambandet, og fikk tydelig signal om at markedet var klart. Ut fra dette venter vi stor interesse fra rederiene, hydrogenleverandører og store deler av den norske maritime klyngen, sier Sandvik. Ny teknologi De nye hydrogenferjene skal ha minst samme krav til sikkerhet som andre ferjer, og det stilles strenge krav til fartøy og mannskap.

Statens vegvesen stiller også krav som vil gi de nye hydrogenferjene minst like god regularitet som diesel- og gassferjer. De to hovedfartøyene skal benytte hydrogen.

Lofotens offisielle reiseportal

Som et ekstra krav til driftssikkerhet skal hydrogenferjene også kunne benytte annet drivstoff. Suppleringsfartøyene skal ha null- eller lavutslippsløsning som biodiesel, biogass, strøm, hydrogen eller en kombinasjon av disse.

Twitter Utlysning av riksveiferjesambandet rv. Seksjonsleder Victor Størdal i ferjeseksjonen i Statens vegvesen forteller at det er lagt inn flere nye krav også i forhold til kapasitet.

I dag har de to ekstrafergene som settes inn i sommertrafikken noe mindre kapasitet.

Vi har beredskap på trafikkdirigering ved opphopning av trafikk. Kamera på kaien gjør at Statens vegvesen til enhver tid har oversikt over behovet for dette tiltaket.

Fergestrekningen Bodø

Det er også mulig å kjøre noen ekstra turer ved behov. Generelle reiseråd på alle riksvegferjene: ¤ Bruk munnbind når det ikke er mulig å holde en meters avstand. Tidlig på morgenen og sent på kvelden er det mindre trafikk.

Erfaring fra i fjor tilsier at fellesferien er spesielt travel. Gjesteundersøkelsen tyder også på at mange av turistene bruker hele regionen når de er på ferie i Lofoten Fergeintervjuene ga få svarskjema for gods- og næringstransport, men viser likevel at denne transporten i større grad skal lenger øst i Lofoten enn privatreisende.

Fergeruter og hurtigbåtrute til Lofoten

Gods- og næringstransport utgjør en liten del av de reisende på fergene, spesielt om sommeren. Sommerintervju Vinterintervju Hvor mange ganger har du vært i Lofoten inkludert denne gangen Gjesteundersøkelsen Lengde på opphold i Lofoten Gjesteundersøkelsen Aktiviteter på reisen til Lofoten Sommerintervju Skal du til eller har du vært på Å i Moskenes?

Vinterintervju ferge 2015 Hvis det i tillegg til dagens tilbud også hadde gått ferge mellom Bodø og Leknes, hva ville du valgt for denne reisen? Vinterintervju ferge 2015 Trafikkstrømmer Prosentvisfordeling av kjøretøy fra fergeundersøkelsene for Moskenesfergene Godstrafikk Bodø-Moskenes Vedlegg: Spørreskjema fergeundersøkelse 5 1 Intervjuomfang og metode Fergeundersøkelsen om sommeren ble stort sett gjennomført av studenter som gjennomførte intervju med de reisende på fergene.

Et mindre antall intervjuer hadde fergepersonellet ansvaret for å få utført.

Vinterintervjuene på Bodø-Moskenes ble utelukkende gjennomført ved at fergepersonellet delte ut og samlet inn intervjuskjema fra de reisende på fergene. Undersøkelsen ble gjennomført ved at de besøkendes e-postadresser ble samlet inn, og elektronisk svarskjema i Questback ble sendt ut i etterkant av besøkene.

FERGE MOSKENES VÆRØY Relaterte emner

Use tab to navigate through the menu items. Norgesferie: Noen reiseråd hvis du skal nordover i sommer Pressemelding, Statens vegvesen: Også 2021 blir en sommer der nordmenn i stor grad ferierer i eget land. Alle ligger i Nordland fylke, og er sentrale for reiser i landsdelen, uansett om man skal til Lofoten, Vesterålen eller videre nordover. Statens vegvesen forventer økt trafikk til Lofoten også i år, og har derfor noen reiseråd for bruk av ferjene fra blant annet Bodø bildet. Foto: Statens vegvesen — Ønsker en god opplevelse for de reisende: Med bakgrunn i erfaringene fra i fjor har Statens vegvesen iverksatt noen tiltak for at årets norgesferie skal bli en positiv opplevelse med mindre kø for de som reiser nordover med ferje.

Ferge Moskenes Værøy
FERGE MOSKENES VÆRØY Kommentarer:
Redaktør på Ferge moskenes værøy
Jacobsen fra Ålesund
Se min andre innlegg. Jeg trives Axt werfen. jeg liker lese tegneserier potensielt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net