Maskorama Vikingen

  1. Mer om
Maskorama Vikingen

UTE: Vikingen var den første som måtte kaste maska under lørdagens Maskorama-finale Etter kveldens finale måtte «Trollet», «Elgen» og «Vikingen» avsløre Mange trodde det var Morten Harket som var Vikingen i britiske «Maskorama». Lørdag måtte han ta av seg masken, og seerne fikk rett Rykta seier at det er Herman Dahl som er Vikingen, Ulrikke Brandstorp som er Trollet og at det er Markus Bailey som er Elgen i Maskorama Herman Dahl om Maskorama: – Eg trur Vikingen er Victor Sotberg. Rykta seier at det er Herman Dahl som er Vikingen, Ulrikke Brandstorp som er Trollet og at det

Det tar artisten sjølv som eit kompliment. Eit av dei store spørsmåla sist helg var om Ulrikke Brandstorp ville ha rokke å skifte kostyme til Trollet før og etter duetten med Vikingen. Trollet har hinta om at ho starta karrieren svært ung og at ho likar å danse, og Brandstorp meiner denne beskrivinga passar godt til ho.

Morten Harket:

Likevel meiner 25-åringen at duetten ho hadde med Vikingen førre helg bør vere overbevisande nok på at det ikkje er ho som er Trollet. Han sier at han ble med i britiske «Maskorama» fordi programmet var en utfordring helt utenom det vanlige.

Han skriver også at han visste at han ikke kom til å ha kontroll over sine egne opptredener i showet, og at han så på det som en god utfordring. Harket skriver at han var fornøyd med å få en viking som sin karakter i programmet.

Har du lest dette? Otera xp

Også under videoen av Vikingens opptreden på YouTube omhandler de fleste spekulasjonene Harket. Det er bare en person i denne verden med den stemmen, det er Morten, står det i en kommentar som har 191 likerklikk.

Vikingen i britiske er avslørt

Dette er hintene Mange skriver at stemmen til Vikingen ikke er til å ta feil av, og at vikingkostymet er en direkte kobling til Norge. Et hint om «Kings rock» mener flere er en direkte oversettelse til Kongsberg, som er byen Harket er født i. Vikingen sa også følgende i et hint: «I karrieren min, utenom denne konkurransen, leter jeg etter en stemme». Dette kan indikere hans rolle som mentor i sangprogrammet «The Voice».

Nå forstår jeg ikke hva du mener». Og så snakker han om mange andre ting som skjedde i stedet. For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn Denne artikkelen er over 100 dager gammel.

Morten Harket var i britiske Maskorama Kampanje

Hvis du vil lese den må du logge inn. Trollet er perfeksjonist, den største kritikeren er henne selv.

Les også: Emilie Nereng skulle gjerne gjort én ting annerledes i livet: Det er så vondt Ravnen Ravnen har bygget sine reir over hele kloden, men har nå slått seg ned i Norge med flokken sin. I familietreet er det mange som likner Ravnen, noen flyr høyt og andre flyr lavt. Hjemme hos ravnen har de samlet glitter fra hele verden, så når det ringes inn for seremoni tennes det en flamme i Ravnen, som flyr avgårde på tokt.

Herman Dahl om Maskorama: Eg trur Vikingen er Victor Sotberg

Mye tyder på at Ravnen har en tilknytning til Holmenkollen, da hun ofte står på toppen av Holmenkollbakken i videoene. Elsker å fly fra gren til gren for å få oversikt over hvor det glitrer. Er i sitt ess omringet av de aller beste. Har vært med lenger enn de fleste i sin gren, uavhengig av kjønn.

Hickart avslørte at han aldri hadde sett Maskorama før. Han skriver at han elsket å delta, og at frykten han fryktet ble godt begrunnet.

MASKORAMA VIKINGEN Relaterte emner

Det viste seg å være sant. På lørdag måtte han ta av seg masken, og publikum hadde rett. Programmet er i sin andre sesong og spenningen og iver mot programmet har økt for hver uke som går — også her hjemme. Lørdag kveld tvang Viking seg ut av arrangementet — og det var Morten Hirchet. Det var morsomt å være noen andre, sa Hickart da masken ble fjernet.

Maskorama Vikingen
MASKORAMA VIKINGEN Kommentarer:
Redaktør på Maskorama vikingen
Simonsen fra Narvik
jeg elsker lese romaner stivt. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Elementsammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net