Borealis Hurtigbåt

  1. Mer om
Borealis Hurtigbåt

Møre og Romsdal - Hurtigbåt. Ålesund - Valderøya - Nordøyane Abonner på trafikkmeldinger for ruter vi opererer i Finnmark, Nordland, Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland Hurtigbåten trafikkerer ruten mellom Bodø, Skrova, Skutvik og Bod Sjøfartsdirektoratet bekrefter overfor E24 at alle Boreals ferger og hurtigbåter blir beordret til kai etter en revisjon SEILINGSNEKT: Alle ferger og hurtigbåter i rederiet Boreal er beordret til kai. Borealis hadde ikke «begjært skade/havaritilsyn slik at

HURTIGRUTEN

I starten av 2001 endret selskapet navn til Connex Øst AS, [15] og startet 1. I starten av 2002 endret selskapet igjen navn til Connex Buss AS, mens administrasjonen ble samlokalisert med konsernets hovedkontor i Stavanger.

Svolværgeita ble for første gang besteget i år 1910. Gåturen fra Buvik starter med en utfordrende stigning i bratt terreng. Belønningen er et flott utsyn rett ned mot Melfjorden på vei opp.

Les mer her Båter og utstyr bookes i skranken eller via e-post, mail eller telefon. Bobil, vogn og telt har vi alltid plass til.

Ingeniørene med egen sandkasse

Del med dine venner. De tilbringer det meste av tiden i havet og kommer tilbake til Svalbard i begynnelsen av Mai. Da spiser de seg opp og hviler ut under den korte sommeren vi har.

I begynnelsen av August legger de på svøm og forlater Svalbard igjen. Sjansen for å oppleve hvalross på vår Hvalrossafari er ganske stor visst du kommer på besøk i perioden mellom Mai og August. I begynnelsen av August forlater de koloniene og vi tilbyr da ikke denne turen etter det.

Boreal vant stort hurtigbåt

Det er likevel god sjanse for å kunne oppleve dem i området på vår tur til Ny-Ålesund. Hval Hvert år observerer vi mange forskjellige hvalarter her på Svalbard. De vanligste vi ser er knølhval, blåhval og vågehval. De er vanlige i hele perioden mellom Mai til September. De kan likevel svømme mange nautiske mil hver dag og dukker ikke alltid opp på de samme stedene.

De kommer likevel ofte innom Isfjorden på grunn av god tilgang på mat. Bli med på denne naturskjønne 3-timers utflukten og oppdag hvorfor.

Boreal Norge Wikipedia

Kun for Platinum-gjester. Fuglesafari på Nordkapp Fascinert av det mangfoldige fuglelivet? Alt du trenger er en båt og evt.

Vi tilbyr båtutleie — les mer her.

BOREALIS HURTIGBÅT Relaterte emner

Fjellturer Fjellturer Her, ved porten til midnattsolens rike, finnes det mange topper å bestige. Det finnes mange merkede turstier og mange turmuligheter, både i fjellområdene og i lavlandet. Rødøyløva Rødøyløva er en av de store klassikerne på Helgeland. Det ikoniske fjellet ruver 443 moh. Rødøyløva er et kjent landemerke på Helgelandskysten, og har fått sitt navn fordi fjellets formasjon minner om en liggende løve.

Borealis Hurtigbåt
BOREALIS HURTIGBÅT Kommentarer:
Forfatter på Borealis hurtigbåt
Jørstad fra Hamar
Se min andre nyheter. Jeg trives Amateurfunk. Jeg trives studere dokumenter positivt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net