Bnl

  1. Mer om
Bnl

Content [hide]

BNL er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i byggenæringen i Norge. Dette gir slagkraft som kommer deg til gode som medlem i Byggenæringens Landsforening er en norsk arbeidsgiverorganisasjon tilknyttet NHO. Organisasjonen ble etablert i 1997 og omfatter håndverkere, industri, eiendom og entreprenørvirksomhet innen bygg og anlegg Byggenæringens Landsforening (BNL) | ผู้ติดตาม 365 คนบน LinkedIn BNL er den største interesseorganisasjonen for bedrifter og arbeidsgivere i byggenæringen i BNL - administrerende direktør. Vil du lede den største nærings- og arbeidsgiverpolitiske organisasjonen for bedrifter i byggenæringen i Bnl - nbu, anlegg, bnl, byggopp, bygningsrett, entreprenørskolen, eba, bae, anleggsteknikk, undervannsentreprenører, næringspolitikk, entreprenører - Finn

I dette første webinaret får vi økonomiske betraktninger fra NHO og historier fra bedrifter om hvordan pandemien har påvirket og hvordan de ser markedssituasjonen fremover.

Dette er et svært viktig verktøy som vil bidra til bedre smittesporing, sier Jon Sandnes, adm. I dag fredag så lanserer BNL en ny bransjestandard for smittevern.

Øvrige valg Landsmøtet vedtok uendret kontingent og serviceavgift for 2021. Ved å godta innhold nedenfor godtar du bruken av disse informasjonskapslene.

Du kan forandre dine cookie innstillinger ved å navigere til de fanene på venstre siden av skjermen. Ved at flere nå vil delta i dette felles arbeidet kommer bSDD til å bli bransjens «hub» for å hente ut definisjoner og til å koble seg opp mot.

Når det gjelder sykehusprosjekter ser vi at det er en betydelig prosjektrisiko så det er viktig at byggherrene velger gjennomføringsmodeller som passer til prosjektene og lytter til kunnskapen i næringen, avslutter Sandnes.

Har du lest dette? Norsk rikstoto app

Er du medlem og logget inn, er aktiveringen av kommentaren ikke nødvendig. Her er det spesielt ombyggingsaktivitet som bidrar til fortsatt vekst.

BNL Relaterte emner

BNL er mer positiv til anlegg enn bygg de neste årene. I dag slippes de ferske tallene, og ting ser gode ut for i hvert fall en del av industrien: Mindre boligbygging, men vekst i anlegg, sier prognosene til BNL. Fra 2017 til 2020 ventes vekst på 35 prosent i anlegg og hele 45 prosent i vekst i investeringene. Det er fortsatt høyt aktivitetsnivå i næringen, men det er store forskjeller mellom de ulike markedene, skriver BNL i en ny melding på nettsidene deres. Det blir mindre boligbygging, men anlegg er fortsatt i vekst, sier Jon Sandnes adm. Dette viser ferske prognoser fra Prognosesenteret laget for BNL.

BNL Kommentarer:
Rapportert den Bnl
Lian fra Mo i Rana
Jeg nyter lese bøker livlig. Les også min andre innlegg. jeg er tent på Boli Khela.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net