Bohus Sandefjord Strømstad

  1. Mer om
Bohus Sandefjord Strømstad

Content [hide]

Ferjen het tidligere MS «Bohus» og var en bil- og passasjerferge i eid av Color Line som trafikkerte strekningen Sandefjord–Strömstad Her finner du informasjon om Color Viking og Bohus som trafikkerer Sandefjord–Strømstad, rutetider, taxfree-kvoter, oppmøtetid, pass, aldersgrenser m.m Vi har flere daglige fergeavganger mellom Sandefjord og Strømstad. Nyt god mat og drikke med sjøutsikt og spar inntil 70% på taxfree-shopping om bord MS «Bohus» har seilt på dispensasjon på strekningen Sandefjord-Strømstad i mange år. Nå skal 43-åringen pensjoneres Like før klokken 6 fredag morgen brøt det ut brann i Color Lines ferge MS «Bohus» som trafikkerer strekningen Sandefjord – Strømstad

Samme strekning vil tilbakelegges på strøm når skipet returnerer.

Men reduksjonen kan bli enda større når det kommer på plass et landstrømanlegg på svensk side. Foreløpig kan bare skipet lades i Sandefjord. Da kan vi utnytte den grønne teknologien enda bedre, forteller Tomren.

Prosjektdirektør Robin Tomren i Color Line er fornøyd med rederiets nyeste skip — til tross for forsinkelsen. Foto: Arnfinn Mauren Erstatter en nesten 50 år gammel ferge I dag trafikkeres strekningen over Oslofjorden av fergene Bohus og Color Viking, bygd i henholdsvis 1971 og 1985.

Color Line fergen "Bohus"

Color Hybrid skal erstatte den eldste av dem. Han mente at vedkommende som tok fra ham ølen, også hadde gått gjennom bagasjen hans.

Jeg er ikke noen slik terrorist som dem i Paris. Mannskapet som var involvert i hendelsen, fortalte imidlertid en annen historie, og retten trodde på deres forklaring.

På denne delen av dekket er rekkverket svært lavt, og jenta falt over ripa og ut i det iskalde vannet. Etter at hun hadde falt i vannet, handlet venninnen svært raskt.

Truet med bombe på passasjerferge

Vi har flera avgångar dagligen och även om resan går fort, så får du tid att njuta av det stora utbudet av god mat, bra shopping och aktiviteter ombord. De erfaringer man høstet, vil formodentlig komme senere ruter til gode.

Passasjerene var innstilt på å hygge seg, og tross mange små og litt større ulemper, kom sandefjordingene tilbake i det aller beste humør». Rivende utvikling Lite ante nok de som var med på den første turen mellom Sandefjord og Strømstad at det etter hvert skulle bli over en million fergepassasjerer årlig som skulle reise over ytre del av Oslofjorden. For i 1998 kom passasjertallet for første gang over en million med Color Scandi Lines båter.

Det skriver rederiet i en pressemelding.

BOHUS SANDEFJORD STRØMSTAD Relaterte emner

Color Line Ny Strømstad-ferge settes på «lydløs» når den nærmer seg Sandefjord Folk i Sandefjord kommer knapt til å merke den nye Strømstad-fergen. Fredag formiddag settes et unikt og delvis batteridrevet skip inn på ruten. Den nye Color Hybrid er ferdig med prøveturene på Nordvestlandet. Den nye passasjerfergen settes inn på ruten mellom Sandefjord og Strømstad fredag, og kapteinens beskrivelse er ikke bare synsing. Målinger har vist at støyen fra skipet — på 100 meters avstand — vil være mindre enn lyden fra en normal samtale mellom to mennesker. I Sandefjord blir dette et skip som kun sees, men ikke høres, sier prosjektdirektør Robin Tomren i Color Line. Les: Hvorfor bruker Baståfergen så lang tid på å legge til?

Bohus Sandefjord Strømstad
BOHUS SANDEFJORD STRØMSTAD Kommentarer:
Rapportert den Bohus sandefjord strømstad
Bergum fra Moss
Jeg trives lese bøker til og med. Bla gjennom min andre nyheter. jeg liker Longboarding.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net