Bilskilt Eier

  1. Mer om
Bilskilt Eier

Content [hide]

Skriv inn registrerings-, understellsnummer eller personlig bilskilt. Vi henter opplysningene fra Statens vegvesens Her kan du sjekke hvor i landet et skilt kommer fra. Bokstavkombinasjonen baserer seg ofte på hvilken trafikkstasjon som har utstedt registreringsnummeret Søk med registreringsnummer for å finne kjøretøyets eierforhold, etterlysninger, økonomiske heftelser, EU-kontroll og tekniske detaljer Sjekk om eier og selger er samme person · Sjekk eier i bilens vognkort eller få opplysningene tilsendt på SMS · Sjekk også kjøretøyopplysningene hos Statens Statens vegvesen har åpnet en ny gratis tjeneste hvor det blir mulig å spore hvem som eier bilen, og ikke minst sjekke kilometerstand p

Hentet sitt personlige bilskilt

Ikke bredere riktignok, men både smalere og høyere. De forskjellige størrelsene gjør det selvsagt mye lettere å finne egnet plassering på forskjellige kjøretøy.

Du vil kanskje like: Kosmetisk sykepleier utdanning

Dette kan være et midlertidig problem. Vennligst prøv igjen om en liten stund.

Du er innlogget som Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker. Dermed kan det bli slutt på å kunne se i hvilke landsdel bilen er førstegangsregistrert.

Publisert: Oppdatert 13. Saken fortsetter under Annonsen Men hadde dette skjedd nå kunne vedkommende bare logget seg inn på Statens vegvesen, og funnet meg helt gratis og ganske så raskt.

Vegvesenet har nemlig klar en ny selvbetjeningsløsning hvor slike opplysninger er tilgjengelig. Så irriterer du deg over en feilparkert bil kan du nå bare logge deg inn via Din side og raskt finne ut hvem du skal kontakte, sier Jeanette Rognstad Munkelien Nordan, rådgiver i Statens vegvesen.

Det er også mulig å se hvem som er medeier eller leasingtaker av kjøretøyet, og ikke minst åpner tjenestene for en meget etterspurt informasjon.

Det er kun mulig å søke om personlig bilskilt gjennom den nye digitale tjenesten. Søknader på telefon, epost eller tradisjonell post, blir ikke behandlet.

BILSKILT EIER Relaterte emner

Allerede som 19-åring — og før han fikk førerkort — kjøpte artisten sin første sportsbil, en Audi R8 Spyder. I 2019 skaffet han seg et nytt glis, en Ferrari 488 Spider, som da hadde en nybilpris på rundt 3,5 millioner kroner, men den er allerede byttet ut. I april i fjor ble han nemlig eier av en ett år gammel Lamborghini Urus. En slik SUV har fort en nybilpris på over 3,8 millioner kroner i Norge inkludert ekstrautstyr. Illustrasjonsfoto Foto: Andreas Scheel I tillegg til å være hektet på luksusbiler er artisten tilsynelatende også opptatt av personlige bilskilt. Søknaden om bilskiltet AW 2 ble også innvilget. Nylig fikk han videre innvilget søknaden om rettighetene til bilskiltet AW3.

BILSKILT EIER Kommentarer:
Redaktør på Bilskilt eier
Clausen fra Finnsnes
Jeg har lyst lese om Norge ivrig. Se min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Camogie.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net