Stekt Ris Med Reker

  1. Mer om
Stekt Ris Med Reker

Content [hide]

Knekk to egg og pisk sammen Smak til med salt og pepper. Ha gjerne over hjertesalat og sweet chili saus før servering Stek videre til gjennomvarmt. Ha tilslutt opp i rekene og dryss med vårløk. Stekt ris er klar til servering! Sett frem soyasaus og gjerne litt Stekt ris med reker er en super måte å få brukt opp både kokt ris og grønnsaker på. Det er lettvint, sunt og godt - så anbefaler en test Stekt ris med reker og egg - super restemiddag når du har kokt ris til overs! Med deilige smaker som hvitløk, sitrongress og oystersaus

Når aspargeseplommene er klare, fjern dem og la resten av aspargesen fortsette å lage mat. Når du ser at aspargesen er klar, tilsett rekene.

La dem lage mat et par minutter. Det spiller ingen rolle om det blir en eller to gulrøtter, om du har erter istedenfor sukkererter, om du har andre grønnsaker enn det som er i ingredienslisten. Og om ikke du har reker kan du enten sløyfe de eller erstatte de med noe annet — bacon, pølsebiter, kyllingrester, lakserester, osv.

Stekt ris med reker — 4 personer. Larb sterk og syrlig Kjøttsalat lages av kjøttdeig av kylling med litt grønnsaker og thailandsk urter Allegerner: Soya, Gluten kr 126 41. Før matlaging med reker, er det viktig å forberede reker.

Den mørke venen langs baksiden av rekene skal fjernes først. Dette kan gjøres ved å skjære ned på baksiden av reker med en skarp kniv, og ved hjelp av spissen for å skrape ut venen.

Reker bør også skylles godt i kaldt vann før koking.

Dette gjelder både risen og grønnsakene. Smak til med soyasaus og sesamolje. Fordel risen i en kopp eller lignende til hver porsjon, og snu dem på tallerkener.

Også noe som tilfører i denne forstand er østerssausen eller fiskesausen. De er sterke, men siden det brukes dråper, varer flasken lenge.

stekt ris med reker

Her lar jeg deg en god og rask oppskrift fra saewoo bokkeaumbao, rekerstekt ris i koreansk stil: 3 kopper kaldkokt hvit ris 2 ss vegetabilsk olje 1 kopp reker liten eller stor 2 hvitløksfedd, hakket 3 kopper hakkede grønnsaker etter eget valg 2 ss sesamolje svart pepperpulver sal Først varmer du opp en wok eller en stor stekepanne over høy varme. Du legger til vegetabilsk olje, løk og hvitløk. Surr i et minutt til den er lett brunet.

STEKT RIS MED REKER Relaterte emner

Stekt ris med reker og egg er en skikkelig digg og enkel middag — smaksatt med blant annet hvitløk, sitrongress og oystersaus. Både oystersaus østerssaus og soyasaus finnes i glutenfrie utgaver. Glutenfri soyasaus finnes i nesten alle dagligvarebutikker, mens glutenfri oystersaus må du gjerne på velassorterte asiatiske matbutikker for å finne. Bare pass på at den risen du koker for å bruke til stekt ris, blir raskt nedkjølt, has i tett boks med lokk, og settes i kjøleskap så snart den er tilstrekkelig avkjølt. Ris er en av de råvarene som ikke må oppbevares lenge i romtemperatur, på grunn av risiko for fremvekst av uønskede bakterier.

Stekt Ris Med Reker
STEKT RIS MED REKER Kommentarer:
Redaktør på Stekt ris med reker
Odden fra Alta
jeg liker lese tegneserier dyster. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til mongolisches Wrestling.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net