Fotball Vm Brasil Tyskland

  1. Mer om
Fotball Vm Brasil Tyskland

Logo for Brasil Brasil, 1-7, Logo for Tyskland Tyskland. Estádio Governador Magalhães Pinto Tilskuere: 58 141, 0-5 pause, Slutt FIFA Fotball-VM: Semifinale Resultater Fotball-VM Brasil 2014. Semifinale Brasil mot Tyskland VM i fotball 2014 var det 20. verdensmesterskapet i fotball og ble arrangert i Brasil fra 12. Finalen ble spilt på Estádio do I semifinalen slo Tyskland Brasil 7−1, mens Argentina vant over Nederland på straffesparkkonkurranse (0−0 etter ekstraomganger). Tyskland vant kampen Tyskland er verdensmester i fotball 2014 etter finaleseier 1-0 Argentina. Nederland tok bronse etter 3-0-seier over Brasil i bronsekampen

Neymar bidro med et flott mål og viste at han kommer til å bli viktig for sør-amerikanerne i sommer. Visste du At i Brasil er det vanlig at landets banker stenger tre timer før kampstart når Brasil skal spille kamp i verdensmesterskapet? Det forteller litt om hvor stor fotballen er i landet som perfeksjonerte sporten. Dette var den fjerde VM-kvalifiseringen på rad hvor Uruguay spilte play-off.

Her tok de en klar seier og ble med det det siste av de 32 lagene som ble klare for VM. Livet går videre, sier Brasil-sjef Luis Felipe Scolari på pressekonferansen etter kampen. Etter kampen unnskyldte han seg overfor det brasilianske folket. Vi skal fortsette å jobbe og ære dette laget og spille for tredjeplassen i Brasilia. Jeg tar på meg all skyld for dette katastrofale tapet.

Vet du hvorfor Bayern og Inter er unike i VM

Jeg ønsket bare å se de smile - alle vet hvor viktig det var, sier en gråtkvalt David Luiz i et intervju etter kampen publisert på 3 News. Artikkelen fortsetter under bildet.

Har du lest dette? Import av bil fra tyskland

Foto:Eddie Keogh,Reuters — Det er en veldig trist dag, men det er også en dag å lære av, sier han. Målscorer Thomas Müller kunne etter kampen nesten ikke tro hva som hadde skjedd, og i et intervju vist på TV 2 etter kampen, sa han følgende: Det er sinnsykt. Alle kamper utvikler seg annerledes, og i denne fikk vi mer rom enn mot defensive lag. Etter kampen mot Algerie, ble vi avskrevet.

Nå blir vi skrytt opp i skyene, sier han. På den eine sida er det det einaste landslaget med spelarar berre frå heimsleg liga.

Brasil Tyskland| Resultater og høydepunkter

På den andre sida tener kvar femte VM-spelar millionane sine i England, fordelte på ikkje mindre enn 29 av dei 32 nasjonane i Russland. G8-landa Eit reint klubblag-VM hadde vore å føretrekkja for dei som legg meir vekt på estetikk og overgangssummar enn på nasjonalkjensle og resultat. Eit fotball-VM handlar ikkje om silkespel og milliardar, men om tevlingstradisjonar, fedrelandskjærleik og dramaturgi.

For å ta det siste fyrst: Medan dei store OL-øvingane går over ein dag eller to før vinnarane vert kåra, er fotball-VM éi tevling med éin vinnar — etter 64 kampar og 32 dagar. Og slik dei økonomiske G8-landa no er G7, kan me i Russland snakka om G5, av di dei tre sistnemnde fell utanfor: Italia er ikkje kvalifisert, og England og Uruguay har ikkje vunne VM dei siste 50 åra. Tysk tap Aldri har G5-landa hatt ei så svak opningsrunde i gruppespelet. Kan det opna for det globale gjennombrotet som mange har venta på i tiår?

Er det no dei hegemoniske nasjonane snublar? Det me veit, er at av 15 mogelege poeng i opningsrunden tok G5-landa berre 6 — og då var helvta av dei Frankrikes knappe og lite overtydande siger over lågtrangerte Australia.

Spillsenteret, oddsen Brasil er den største favoritten

Etter fyrsterunden stod Brasil, Tyskland, Spania og Argentina att med ufattelege 3 av 12 mogelege poeng. For fyrste gong på 40 år vann ikkje Brasil opningskampen. Brasilianere er fortsatt patrioter som liker å feste når landslaget spiller. Men interesse for innovasjon og fremmede impulser virker fraværede.

Resultater Fotball

Selv før Brasil kollapset, var det noe gammeldags over landslaget, basert på destruktiv defensiv struktur og en frittgående Neymar som det var, helt uten de samtidige offensive bevegelsene som kjennetegner europeisk totalfotball. Argentina hadde samme problem, selv om de var velsignet med en mer begavet generasjon.

Selv om Argentina spilte sin klart beste kamp i finalen, og godt kunne vunnet som jeg håpet de ville, er det mye som tyder på at de største søramerikanske lagene spilte fortidens fotball. Dermed var det duket for Tyskland.

Disse nasjonene er kvalifisert til Fotball

En upopulær og taktisk utdatert fotballnasjon transformerte seg til den fremste eksponenten for frilynt og disiplinert sentraleuropeisk totalfotball. Det er Tyskland som spiller den fotballen man vanligvis forbinder med Nederland. Politisk har Tyskland de siste årene vært et progressivt fortårn i et isolasjonistisk Europa.

VM-triumfen var sånn det kom til uttrykk på fotballbanen.

FOTBALL VM BRASIL TYSKLAND Relaterte emner

Artikkelen er over syv år gammel — Vi har vunnet, vi er i finalen. Slik forklarte Tysklands landslagssjef Joachim Löw hva han følte om seieren på pressekonferansen etter kampen. På spørsmål fra VG om hvordan stemningen var i garderoben i pausen, da laget ledet 5-0, svarer landslagssjefen følgende: Det var ikke eufori. Men alle var fornøyde. Spillerne var glade og du kunne føle at 1. Men spillerne viste en reaksjon etterpå, for de måtte fortsatt vise noe for fansen.

FOTBALL VM BRASIL TYSKLAND Kommentarer:
Forfatter om Fotball vm brasil tyskland
Thorvaldsen fra Kristiansand
Jeg nyter lese romaner plagsomt. Se min andre nyheter. jeg er tent på lernen Poker zu spielen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net