Lønn Rema 1000

  1. Mer om
Lønn Rema 1000

Anmeldelser fra ansatte ved REMA 1000 om kultur, lønn, fordeler, frynsegoder, arbeidsliv, administrasjon, arbeidssikkerhet, med mer Rema distribusjon Norge AS skal utvikle og drifte Nodens mest kostnadseffektive vare distribusjon. Til vår distribunal i Bergen søker vi KarriereStart.no - Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.Startsiden for jobb og karriere i Norge Administrasjon / Kontor / Personal Lønningsansvarlig Økonomi / Regnskap / Lønn Kjøpmann A-melding Lønn OTP Service Agresso Support Lønn a-å Butikk og Næring Det finnes 586 Rema 1000-butikker i Norge. Det er sjelden HK møter på Rema-ansatte som ikke får tarifflønn, sier Elnan

Tina (19) tjente 16 kroner i timen på Rema

Å gi kunden tid og rom til seg selv er viktig for meg. De vet ikke alltid hva de vil ha, men trenger tid til å orientere seg og finne det de har lyst på.

Jeg er tilgjengelig i tilfelle det kommer spørsmål. Etter stengetid tar jeg kassaoppgjøret, rydder inn alle varer som står ute, og går over og ser at alt ser bra ut før jeg går hjem.

HK og NHO lager en ny tariffavtale for ansatte i varehandelen

Jeg planlegger også med tanke sesong. Tjøme er en sommerdestinasjon og befolkningen tidobles om sommeren. Det er stor forskjell på jobbe om vinteren og om sommeren. I og med at jeg driver alene er oppgavene mine også å finne leverandører, gjøre innkjøp og jobbe med kalkyler og budsjett.

Lønn rema

Jeg importerer varer fra flere land og må være oppdatert på tollregler, moms og annet. Er du over 18 år bør du ha en lønn på minst 134 kroner i timen i de fleste stillingene, men det er store forskjeller i hvilke satser som gjelder.

Hvis du er under 18 år får du ofte mellom ti og tretti prosent lavere lønn. Kort om oppdragsgiveren REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.

Sommerjobben: Hva har du krav på i lønn?

Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. Drypp på klokkeren Remas kjøpmenn eier sin egen butikk.

Det har vært et viktig prinsipp i Rema 1000-kjeden.

Jan — Present 13 years 11 months. Ane Haugland Attorney.

Det er Robert Moss som er daglig leder i Personell Partner. I en e-post til TV 2 skriver han at situasjonen er beklagelig.

LØNN REMA 1000 Relaterte emner

Del på epost De to ble pågrepet av politiet torsdag 4. Den eldste, en 46 år gammel mann, skal ifølge fengslingskjennelsen ha tatt en engangssum for å ansette unge, syriske flyktninger. Mannen skal ha mottatt engangssummer på mellom 5000 og 10. Deretter skal han ha tatt 15 prosent av lønna deres. Måten det er gjort på gjør at vi har funnet grunn for å sikte dem for korrupsjon, bekrefter politiadvokat i Øst politidistrikt Mathias Emil Hager.

Lønn Rema 1000
LØNN REMA 1000 Kommentarer:
Rapportert den Lønn rema 1000
Huse fra Gjøvik
Jeg trives lese tegneserier dyster. Siste nytt: min andre innlegg. jeg liker Cyclo-Cross.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net