Aura Hair

  1. Mer om
Aura Hair

Content [hide]

Likes · 6 talking about this · 140 were here. AURA er en intim luksusperle i Oslo sentrum; der det tilbys frisørtjenester av Aura Hair, Beauty & Reflexology, Castlepollard. 1 224 liker dette · 227 snakker om dette · 391 har vært her Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Aura Hair AS, 923415378. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og Se beste pris på GHD Aura Hair Dryer. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 1600W, 3 temperatur(er), 2 hastighet(er Aura Hair AS fra Oslo Sentrum, Oslo

Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Vennligst forsøk igjen. Du overvåker nå produktet.

Den kalde luftstrømmen er bra for å fiksere frisyrer. Hårføneren ble oppfunnet på slutten av 1800-tallet av Alexandre F. Hvor varm blir en hårføner? De fleste fønere har forskjellige varmeinnstillinger å velge mellom.

Har du lest dette? No 29 restaurant

Det er ikke uvanlig at en hårføners temperatur når opp mot 220 grader. Jo varmere luften i hårføneren blir, desto større er risikoen for at du skader håret.

Vi kan tilby å sende privat sjåfør på forespørsel dersom du har behov for skyss til en reservert avtale hos oss. Populære behandlinger.

GHD Aura Professional

Vi bruker ammoniakkfrie farger som ivaretar en sunn hodebunn og god hårkvalitet. Vi er meget opptatt av miljø, helse og etikk. Etter å ha jobbet sammen mestre sine båter i mange år bestemte de seg for å åpne sin første plassering i 1979 i St. I 30 år har de utvidet til 13 steder i Winnipeg og Vancouver. De fortsatt opprettholde sitt engasjement for utdanning bo i forkant av trender og trene de beste i bransjen for hår og estetikk.

AURA HAIR Relaterte emner

Noe gikk dessverre feil. Vennligst forsøk igjen. Du overvåker nå produktet. Vi gir deg beskjed så snart det er på lager. Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles. Din ordre kan ikke håndteres.

Aura Hair
AURA HAIR Kommentarer:
Rapportert den Aura hair
Håland fra Gjøvik
Les gjerne min andre nyheter. jeg liker ein Kinderanwalt werden. jeg liker dele interessante nyheter skarpt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net