Alpina Fjellskisko

  1. Mer om
Alpina Fjellskisko

Sammenlign pris på Alpina skisko. Til herre, dame, junior og barn. Vi hjelper deg å velge blant 41 varer. Se beste pris fra over 500 butikker Sammenlign priser på Alpina Alaska BC 15/16 Langrennskisko & fjellskisko. Finn tilbud fra 8 butikker, og les anmeldelser på Prisjakt Alpina Alaska BC er en moderne BC-Støvel i kraftig lær. Meget god stabilitet i forhold til tyngde og flott utseende. Superkomfortabel fjellskistøvel og topp Disse støvlene er ekte fjellskisko. De faste Alpina Snow skistøvler er utformet med Thinsulate isolasjon for å holde føttene varme, og Alpina Alaska er en moderne Fjellskistøvel i kraftig lær. Meget god stabilitet i forhold til tyngde og flott utseende. Gåvennlig bøyfleks i sålen

Langrennsko Kjøp langrennstøvler til barn og voksen XXL XXL

Den har god, stram støtte rundt ankelen som veier opp for noe av dette, men foten må anstrenge seg noe mer. Testvinnerplassen tilhører dermed fremdeles Svartisen. Den posisjonen burde være lett å kapre for de som kan lage både god snøring og en vridningsstabil såle! Eller om du tar saken i egne hender og modifiserer snøringen på Alaska. Denne fjellskiskoen lages også i en høyere og ekstra varm utgave med integrert batteri og elektrisk varme.

Vi har testet pulker.

Alpina skisko ecl pro red

Vi har siden tidlig i vinter hatt disse skoene inne til test. BC 2150 er relativt høy skisko med skarekappe, membran, plast helkappe og ankelstøttesystem som er basert på en tidligere skøytesko.

En høy, integrerte gamasj sørger for en ekstra varmeisolerende luftlomme oppover leggene og vil være god på de kaldeste dagene. For dager med ekstrem kulde vil ekspedisjonssko holde føttene varme. Slike sko kommer med ekstra isolasjon, og gjerne også enn ullkartant eller en innersko som holder deg varm. Bruk gjerne også gode isolerende ullsåler i skoene!

Langrennsstøvler

Test fjellskiskoene før du legger ut på lengre skiturer! Før du tar i bruk dine nye fjellsko, så kjenn at begge skoene sitter godt på foten.

Ideelt skal du kunne bevege tærne litt, samtidig som skoen sitter godt på hælen og er komfortabel. Det er en fordel å gå noen kortere turer med skoene før du legger ut på langtur slik at du unngår gnagsår. Lærsko må alltid gås litt inn og kan gjerne settes godt inn med fett, slik at de former seg og holder seg myk og impregnert over tid.

Alpina Skisko ED JR

Bindingskompabilitet De viktigste tingene du må vite for å ta det riktige valget er hva som er under støvelen din, og hva som er på toppen av skien din. NNN støvler har en enkelt stang ved tåen og to kanaler som stemmer overens med tilsvarende rygger på bindingen.

NNN BC støvler har samme konfigurasjon, men med en tykkere stang 37mm og bredere, dypere kanaler. Alle SNS-støvler har en stang ved tåen og en kanal langs sålen på støvelen.

Alpina Alaska BC 15/16

Ski kan også komme med plater Sjekk at skoene dine er kompatible med bindingene, og at bindinger og plater står i stil. Definitivt en god fjellskisko, om enn ikke så robust som storebror Alaska.

Logg inn her Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Abonnementet inkluderer også 500 øvingsoppgaver og tentamen til Jegerprøven. Med Jeger holder du deg oppdatert. God tur får man uansett med Alpina skisko på beina!

Last ned også: Heggeli interiør

Alpina er per dags dato den eneste aktøren med egne skomakere, som også utvikler sko for andre skistøvelmerker. I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer.

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Alpina Control 64E Backcountry Cross Country Skis Beskrivelse Alaska er navnet på disse fjellskiskoene fra Alpina, de er som skapt for villmarka og lange turer i skog og hei utenfor løypene. Her finner du et godt utvalg av skistøvler til langrenn, fjellski og rulleski til både dame og herre i et godt utvalg av størrelser.

ALPINA FJELLSKISKO Relaterte emner

Email Fjellskisko For oss ski-og vinterentusiaster er det noe spesielt med den rå opplevelsen av urørt natur i kombinasjon med å sette egne spor, ta egne valg og kjøre svinger i urørt snø. Vi lever for kontakten og nærheten til naturen og fjellet. Som alle «skibomser» med respekt for seg selv, så er jo vi også opptatt av utstyret. Det å optimalisere utstyr til personlige preferanser er nok noe mange folk kan kjenne seg igjen i. Funfact — det har faktisk vært en del av evolusjons historien til mennesker, og en av årsakene til at Homo Sapiens over tid utkonkurrerte Neandertalerne, på tross av at Neandertalerne var langt mer overlegne på de fleste områder inkludert intelligens.

ALPINA FJELLSKISKO Kommentarer:
Redaktør på Alpina fjellskisko
Skogstad fra Kirkenes
Jeg trives lese tegneserier majestetisk. Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Flyak.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net