Agderposten Nettavisen

  1. Mer om
Agderposten Nettavisen

Agderposten er Aust-Agders ledende nettavis. Vi gir deg nyheter, sport, kultur, underholdning, feature og meninger Tips oss 02060 Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum · Kontakt oss; Følg oss på Instagram Da er nettavisen oppdatert med nattens hendelser likes · 3145 talking about this. Få nyheter fra AGDERPOSTEN i din nyhetsstrøm På denne måten vet du at kunden som ser din annonse er lokal der du bor, selv om han leser f.eks. Agderposten medier er ogs

Ljøstad gjorde det tindrende klart at en outsourcing av nettavisen til markedsavdelingen ikke er aktuelt i Fædrelandsvennen. For små — Vi vil heller gi våre abonnenter et bedre og mer attraktivt produkt de har full tilgang til over alt, både på papir og digitalt, sa Ljøstad, som så svært overrasket ut da Morten Rød, som var hans etterfølger i Agderpostens redaktørstol, presenterte sin nettstrategi. Dessuten har vi tro på papir og vil ikke forstrekke oss, sa Rød til Fædrelandsvennen.

Det kan gå mot svenske tilstander for turgåere på Sørlandet

IT-konsulenten merket dessverre ikke at dette gikk ut på nettsidene våre, forklarer Klausen i Agderposten. Coin hive oppgir at scriptet er laget for å tilby nettsteder en mulighet til å tjene penger på brukernes datakraft.

Den administrerende direktøren i Agderposten vil ikke gå ut med hvilket konsulentfirma den ivrige IT-konsulenten kommer fra. Ikke aktuell som inntektskilde — Dette kan være gode inntektsmuligheter for mediebransjen i fremtiden.

Krever betaling for nettavis NRK Sørlandet Lokale nyheter, TV og radio

Er dette en inntektskilde dere kommer til å vurdere? Med Appex Publish får lokalaviser, små- og mellomstore mediebedrifter som ønsker seg en proff, men brukervennlig nettavis all funksjonalitet en trenger til en svært gunstig pris.

I relasjon: Nettnettavisen

Løsningen leveres i 3 nivå; Basic, Pro og Premium, alt etter hvilke moduler og funksjonalitet man ønsker. Den mest populære utgaven er Pro-pakken som inkluderer integrasjon mot min side funksjonalitet og autentisering betalingsmur mot Infopress, Infosoft eller Agderposten sin abonnementsløsning.

Vil ikke forandre publiserte artikler

Antall nye abonnenter m. Foto: Medietilsynet Til tross for noen kjøp og nedleggelser i 2018, kjennetegnes det norske mediemarkedet fortsatt av stabile eierforhold. Det viser en oversikt fra Medietilsynet over eiersituasjonen i det norske mediemarkedet.

Det skaper jubel i Frp. Nettavisen Onsdag ble det enstemmig vedtatt i Arendal Arbeiderparti, det største partiet i bystyret, at de går imot bomringen rundt Arendal.

Bomstasjonene skulle utløse belønningsmidler fra staten til bymiljøpakke med blant annet gang- og sykkelveier og andre miljøfremmende tiltak, skriver Agderposten krever abonnement.

Last ned også: Live nettavisen

Dette skaper jubel i Frp-leiren.

AGDERPOSTEN NETTAVISEN Relaterte emner

Artikkelen er over 2 år gammel Arendal Arbeiderparti vedtok at de går imot bomringen. Det skaper jubel i Frp. Nettavisen Onsdag ble det enstemmig vedtatt i Arendal Arbeiderparti, det største partiet i bystyret, at de går imot bomringen rundt Arendal. Bomstasjonene skulle utløse belønningsmidler fra staten til bymiljøpakke med blant annet gang- og sykkelveier og andre miljøfremmende tiltak, skriver Agderposten krever abonnement. Dette skaper jubel i Frp-leiren. Nå har vi fra Arendal, både Fremskrittspartiet og vanlige innbyggere, sagt tydelig ifra og vist at disse bomringene kan stoppes lokalt, sier Frps stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen til Nettavisen. Siv Jensen: Nei til å mure innbyggerne inne Under talen på Frps landsstyremøte i helgen trakk partileder Siv Jensen frem vedtaket som et eksempel på at det nytter å kjempe imot bompenger.

AGDERPOSTEN NETTAVISEN Kommentarer:
Redaktør på Agderposten nettavisen
Hofstad fra Trondheim
Se min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Freestyle-Fußball. jeg er glad i lese tegneserier søtt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net