Sas Streik Kastrup

  1. Mer om
Sas Streik Kastrup

Content [hide]

Streiken rammet alle fly fra SAS. Fagforeningen 3F – hvor medlemmene i SGH SGH-klubben er organisert, var tidlig ute med å be de ansatte om å gjenoppta arbeidet Flere SAS-fly er forsinket fra Oslo etter at bagasjepersonalet ved Kastrup lufthavn i København plutselig begynte å streike torsdag kveld SAS har innstilt 34 avganger fra Københavns lufthavn Kastrup på grunn av streik blant de bagasjeansatte Blant annet ble seks avganger mellom norske flyplasser og danske Kastrup innstilt på SAS' kabinpersonale gikk onsdag morgen ut i en ulovlig streik SAS har innstilt 28 avganger fra Københavns lufthavn Kastrup på grunn av streik blant de bagasjeansatte

Alle avgangene flys av SAS Danmark. Nye kanselleringer Åtte av avgangene skulle gått fra Oslo og resten fra Stavanger, Bergen og Kristiansand. Det var i løpet av dagen kun to fly som kom seg av gårde, ett fra Oslo og ett fra Kristiansand.

Torsdag blir det ifølge nettsidene til SAS minst sju nye kanselleringer fra Norge til den danske hovedstaden. SAS opplyser at de har styrket bemanningen både på flyplassene og på telefonsentralene.

Saksøker SAS på vegne av passasjerer

De ekstra mannskapene skal ta hånd om reisende som rammes av streiken, blant annet skal de hjelpe med ombooking i tilfellene hvor det er nødvendig.

Blant dem som er rammet er norske Helene Wie Ludvigsen 30 som er på vei til Gøteborg.

Du vil kanskje like: Booking class k sas

Det ble utsatt flere ganger, før det til slutt ble kansellert, sier Ludvigsen som nå har stått i kø siden klokken 23 til VG. Omtrent 150 tilsette la ned arbeidet onsdag. Grunnen skal vere at ein vikar organisert i ei anna fagforening møtte på jobb.

Etter at SAS sendte vikaren heim og Arbeidsretten onsdag bestemte at streiken er i strid med overenskomsten mellom dei tilsette og arbeidsgivaren, tok dei tilsette opp arbeidet. Flyplassen opplyser på sine hjemmesider at det er fare for køer og forsinkelser utover dagen på grunn av streiken.

Nyheter Dansk SAS

SAS stengte innsjekkingen, og pressesjef i SAS, Trine Kromann-Mikkelsen, oppfordrer passasjerer til å holde seg løpende orientert om situasjonen på flyplassen.

Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten.

SAS STREIK KASTRUP Relaterte emner

Årsaken er at bakkemannskapet på Københavns flyplass streiket brått fredag kveld. Victoria og hennes selskap hadde tatt seg til VIP-rommet før avgang fra Kastrup, men der ble det stopp. Kronprinsessen kommer til å reise i bil til Stockholm i natt, sa det svenske kongehusets informasjonssjef, Margareta Thorgren. Men vi har et svært pliktoppfyllende kongehus og en pliktoppfyllende kronprinsesse som tar seg til Stockholm for å gjennomføre nasjonaldagsfeiringen slik den var tenkt, legger hun til. KØ: Det var mange som måtte tilbringe noen ekstra timer på Kastrup da SAS' bakkemannskap spontanstreiket fredag kveld. Foto:Helene Wie Ludvigsen På sitt nettsted har SAS orientert sine passasjerer om man forventer forsinkelser og kanselleringer som følge av streiken på Københavns flyplass.

Sas Streik Kastrup
SAS STREIK KASTRUP Kommentarer:
Forfatter om Sas streik kastrup
Fjeldstad fra Namsos
Les også min andre nyheter. jeg er tent på Astrologie. jeg elsker lese romaner motvillig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net