Audio Technica Lp

  1. Mer om
Audio Technica Lp

Her er de beste platespillerne. Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye Audio-Technica AT-LP60XBT - Hvit - Bluetooth (PLATESPILLER) · Produktbilde for Audio-Technica Anti-Static Record Brush (AT6011a) (LP Se beste pris på Audio-technica AT-LP120XUSB. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Manuell, Direkte, USB Se beste pris på Audio-technica AT-LP5. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Manuell, Direkte, USB, 45, 33 1/3, RCA Sammenlign priser på Audio Technica AT-LP140XP Platespillere. Finn tilbud fra 4 butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Audio

Bassen er solid og stramt gjengitt, med fin dynamisk kontrast, men heller ikke her spruter det av lyden fra LP120- spilleren. Men den engasjerer meg mer enn Pioneer-spilleren.

Barney Kessel og Stephane Grapellis Limehouse Blues, lyder riktig levende med varm og fyldig klang fra gitaren og fiolinen — og drivende god bassrytme. Tross det er det et stykke opp til den mer nyanserte klangen, og den dynamiske kontrasten man kan finnen i dyrere spillere. Det er noe veldig håndgripelig og fysisk ved det hele, som det er lett å like.

Request Rejected

RIAA-forsterkere kan du få fra noen hundrelapper opp til flere tusen kroner. En del vinylpillere har RIAA-trinn innebygget, og da trenger man ikke å kjøpe dette i tillegg.

Les også forsterker-testen: God lyd fra den billigste forsterkeren MM er både det vanligste og billigste pickup-alternativet. Skal man lytte til ekspertråd, så bør man også velge riktig kombinasjon av arm og pickup, hvor en kompakt og solid arm bør brukes med et stivt stiftoppheng, mens en lettere arm bør kombineres med et mykt stiftoppheng.

Test av to rimelige platespillere DN

Bedre lyd til TV-en? Sjekk ut hvilken lydplanke som er testvinner. Drivverk: Reimdrift eller direktedrift Platespilleren kan enten ha reimdrift eller direktedrift.

Førstnevnte er hyppig brukt av vinyl-entusiaster, som mener at denne reduserer muligheten for at støy fra motoren forplanter seg til pickupen. Technics har vært i vinylbransjen i mer enn et halvt århundre, da deres aller første produkter var pickupene AT-1 og AT-3. De har i mellomtiden produsert en uoverstigelig rekke med pickuper, men som platespillerprodusent har de et ganske mye ferskere rulleblad. På en annen side var de veldig tidlig ute med å produsere platespillere med USB utgang, i seg selv et ganske lite sexy trekk for hardcore vinylentusiaster.

Men så har kanskje ikke den utpregede kjøpergruppen vært de mest hardbarka vinylbrukerne.

Beste platespiller

Egentlig et litt merkelig trekk, for som produsent av pickuper har de jo fra før befestet seg solid blant vinylentusiaster med mange glimrende pickuper. Førstnevnte kan heldigvis forbigås, uten at det dermed er sagt at den bør forbigås i stillhet. For som en ren basis-RIAA gjør den absolutt jobben.

Men vinylentusiaster vil gjerne benytte en ekstern RIAA, i hvert fall etter hvert. Og USB-utgangen er selvfølgelig kjekk å ha hvis du et øyeblikk har glemt hvorfor du kjøpte LPer, og gjerne vil ha musikken over på MP3-filer.

Langt viktigere er det at AT-LP5 er en spiller med direkte drift.

Nå er det mange sympatier og antipatier for direktedrevne platespillere der ute blant hardcore vinylentusiaster. Og felles for begge er at de ofte er svært sterke. Det gjør du ved å dreie skalaen og vekten samtidig, som regel til to gram stifttrykk — fremdeles uten plastbeskyttelsen på. Ved siden av aksen til armen, sitter som regel en antiskatingskala. Hvis det ikke står noe annet anvist, dreies den til det halve av stifttrykket, eller halvannen verdi 1,5 dersom armen fremdeles tvinges utover når du senker stiften i platerillene.

Hvis du ikke får noe bass, eller stiften hopper hele tiden, må du øke vekten med 0,1 gram til den sitter godt i rillene. Hva er utviklingen ved å bruke denne forbedringen? Ulempen er lavere utgangspenning. Som betyr at man trenger en forsterker med inngang for MC-pickup. Den bruker en boron nålearm som er lett og stiv, med en elliptisk slipning i enden, og to bevegelige spoler for å generere spenningen.

AUDIO TECHNICA LP Relaterte emner

Inkluderer ferdig montert pickup, støvlokk og slipmat Rimelig og enkelt å bytte stift ved behov modell ATN3600L Platetallerken i støpt aluminium Standard RCA-kabler og RCA til 3,5mm minijack inkludert i esken gir full fleksibilitet for tilkobling til de fleste typer høyttalere og stereoanlegg Innebygget RIAA-forforsterker som kan kobles inn eller ut etter behov USB-utgang og medfølgende software gir mulighet for å digitalisere vinylen "An articulate sound and excellent ease of use make this an attractive entry-level turntable Den kommer med ferdig påmontert pickup og innebygget forforsterker som enkelt kan skrus av og på. Kabler for alle alternativer følger med i esken. ATLP60 er en helautomatisk platespiller, noe som betyr at den er utrolig enkel å betjene. Det er i praksis bare å trykke på start-knappen, så går resten av seg selv.

Audio Technica Lp
AUDIO TECHNICA LP Kommentarer:
Forfatter om Audio technica lp
Strømmen fra Namsos
Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg liker Hausbrauen. jeg er glad i utforske norske bøker nysgjerrig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net