Trysil Kjøpesenter

  1. Mer om
Trysil Kjøpesenter

Trysilsenteret er Trysils største kjøpesenter, med spennende butikker. Vinmonopol, Apotek1, Coop Mega, B.Young, Sport1, Vol 2, Coop Elektro, Princess SHOPPING | Gå på oppdagelsesferd i koselige småbutikker, eller gjør unna shoppingen på kjøpesenter. I Trysil er tempoet rolig, personalet trivelig og liker dette · 1 snakker om dette · 868 har vært her. Kjøpesenter Trysil sentrum: Kafé Vinmonopol Apotek Mega BYoung Elektro Kjøpesenter butikker: Norge · Innlandet Trysil 5 treff. Storvegen 2, 2420 Trysil (Innlandet pningstider i dag for Trysilsenteret

Les også: Stolheis trysil

Etter en lang dag i fjellet står vår badstu og vår bar og restaurant klar til og ta imot deg for både velvære og hygge. Gamlestua, vår a la carte-restaurant, går for å ha den beste maten i Trysil.

Trysil Kjøpesenter

Familien eier tomt på baksiden av kjøpesenteret og har dermed muligheter for å utvide ytterligere. Alle lurer på hvordan det går med Systembolaget og om de blir med på flyttelass, men de har ifølge Kjell Skjærstad verken sagt ja eller nei til etablering. Med byggetrinn to vil det være økt til 170 ansatte.

For å huse dem vil det måtte satses og bygge boliger i Långflon. Det er planer om motellbygg som både kan brukes for ansatte og eventuelt leies ut til turister ettersom det lille stedets næring vokser seg større med aktiviteter. Tryslingene vil ha det Heller ikke Trysils politikere forstår problemet.

Gavekort i Trysil

Ordfører Ole Martin Norderhaug er frustrert over at både departementet og fylkeskommunen er negative til det nye kjøpesenteret. Tryslingene selv ser nemlig ut til å ønske kjøpesenteret på andre sida av grensa hjertelig velkommen. Inkludert leietakernes investeringer blir prislappen på rundt 240 millioner kroner.

Og det er ikke småtteri Wiig regner med å tjene på senteret, som skal stå ferdig i 2015. Hvis du kommer fra et område med høyt smittenivå og strenge lokale tiltak, bør du ikke reise på hotell eller liknende overnattingssted der mange samles.

Gavekort Trysil

Du bør unngå flere enn 10 sosiale kontakter i uken. Dersom hjemkommunen din anbefaler å unngå besøk, bør du følge dette rådet, enten du er hjemme, på hytta eller annet sted.

Hvis du kommer fra et område med høyt smittenivå og strenge lokale tiltak frarådes overnattingsbesøk i påsken.

Barn og unge under 20 år og aleneboende kan likevel ha overnattingsbesøk av 1-2 faste venner. Velg helst utendørsaktiviteter.

Unngå å oppsøke steder der mange er samlet, og der det ikke er lett å holde avstand, som serveringssteder, skistuer, varmestuer, lekeland, badeland og liknende.

TRYSIL KJØPESENTER Relaterte emner

Nå blir det dobbelt så stort, men det stopper neppe med det. Målet er å ha byggetrinn to ferdig til påske neste år. Hvis alt går som planlagt, er Långflon kjøpesenter dobbelt så stort til neste påske. Flere butikker og et helt nytt outlet-konsept står for tur. Långflon: Långflon stormarked åpnet til elgjakta i fjor og ser allerede nå at de kommer til å nå målet om 200 millioner i omsetning. Det er derfor klart for byggetrinn 2, som de helst skulle begynt med allerede før sommerferien men som realistisk sett ikke blir startet før 1.

Trysil Kjøpesenter
TRYSIL KJØPESENTER Kommentarer:
Forfatter om Trysil kjøpesenter
Endresen fra Gjøvik
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt mcmap. jeg liker rapporterer norske nyheter seirende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net