Norsk Grammatikk App

  1. Mer om
Norsk Grammatikk App

Spill, lær og snakk – oppdag vanlige uttrykk for norske samtaler Vokabular Trener for å lære Norsk: Lær å snakke Norsk for reise, forretninger, dating, studier og skole morsmål og seks norske dialekter. Appen har norske språkøvelser spesialtilpasset folk på deres eget morsmål Det inneholder vokabular, grammatikkøvelser, en grammatikksjekker og interaktive øvelser. En LearnNoW-app med arabisk støttespråk er tilgjengelig gratis p Language learning app LinGo Play har leksjoner og kurs som er laget for Hvis du allerede har erfaring med å lære norsk grammatikk eller huske ord

Kongsgård Skolesenter

Programmet inneholder også skriveøvelser. Det består av to moduler og er på nivå A2. Kursene utvikles av prisvinnende innovatører, og de oppdateres hele tiden Babbel er ikke en bok du kjøper og leser eller glemmer, og du trenger ikke vente på neste utgave for å få med deg oppdateringer og forbedringer.

Innholdet justeres kontinuerlig for å sikre best mulig effekt. Dette kan gjøres med din hjelp — direkte eller indirekte.

Les også: Drivstoffappen

Hva mener vi med det? Jo, enten merker vi at mange brukere sliter med samme funksjon, og da gjør vi alt vi kan for å forbedre denne. Eller så skriver du ganske enkelt en e-post med et godt forslag, som vi så sender rett videre til våre lingvister og språkeksperter.

Hva er din mening om disse appene? Hvilke apper bruker du til å lære norsk?

New Amigos! Ovttas/Aktan/Aktesne

Bruk kommentarfeltet under til å dele ditt svar! WikiMatrix Du kan se populære retter på restauranten din i bedriftsprofilen på Google Maps i Android-appen.

Dersom du nettopp har begynt å lære norsk, er timer det beste valget, men hvis du allerede er kjent med det norske språket og bare vil friske opp ordforrådet ditt, så er online spill med LinGo Play det du trenger. Valget er opp til deg. Et av de første trinnene for å lære norsk er å lære litt om hva som utgjør et språk og de unike språklige aspektene av norsk, som du vil lære. Hvis du allerede har erfaring med å lære norsk grammatikk eller huske ord, vet du hva du må forvente når du står overfor norsk.

Nettressurser for å lære norsk

For å lære norsk fort må du først sette smarte, realistiske mål for å hjelpe deg med å organisere din tid og planlegge dine studier. Prøv den nettbaserte appen til å sjekke lengre papirer og essays, iOS- eller Android-appen for mobilskriving, og nettleserutvidelsen for å sikre at skrivingen din er klar og feilfri på alle nettsteder.

Når du oppretter en konto på Grammarly, kan du velge foretrukket engelsk dialekt, legge til ord i den personlige ordlisten og kontrollere teksten fra hvor som helst.

I tillegg mottar du ukentlige oppdateringer om ordforrådet, produktiviteten og de vanligste feilene dine, slik at du kan spore framgangen over tid. Online grammatikk kontroll for alt du skriver Tenk på alle stedene du skriver på nettet hver dag: Gmail, Facebook, Twitter, LinkedIn og dusinvis av andre nettsteder. Med Grammarlys skriveapp kan du kontrollere grammatikken i sann tid mens du skriver på nesten alle nettsteder — ingen kopiering eller innliming.

Legg til appen i alle dine nettlesere. Bli en av 20 millioner fornøyde Grammarly brukere i dag. Den gode nyheten er at grammatikk består av regler, og regler kan man lære hvis de er klare nok.

Learning Norwegian Online Norwegian

Her kan du laste ned en kort oversikt over norsk grammatikk på engelsk. Det er verdt å sjekke Nasjonalbibliotekets database for gamle utgaver av tekst- og grammatikkbøker.

Andre funksjoner som tilbys av Duolingo leser, skrive, snakke, lytte og samtale praksis. Applikasjonen støtter 150 språk, og deres fellesskap av høyttalerne omfatter mer enn 15 millioner mennesker.

Deres metode er unik, siden det består av en språkutveksling der du lærer fra en fransk høyttaler mens du lærer dem ditt eget morsmål.

Fordelen med det er at du får eksponert for språket og kulturen fra virkelige høyttalere av fransk. Det er flere måter å samhandle, for eksempel via tekst, taleopptak, taleanrop, og videosamtaler. I løpet av disse samtalene, kan du få innebygd hjelp til uttale, oversettelse, grammatikk korreksjon, staving, etc.

NORSK GRAMMATIKK APP Relaterte emner

Pris: Gratis Duolingo Det er sannsynligvis sammen med Babbel en av de mest populære å lære portugisiskDen har mer enn 300 millioner brukere og er et program med et vakkert grensesnitt. Leksjonene er ganske interessante, lærer spesifikke ord og konjugerer komplette setninger. Det fungerer som et populært spill, du kan tjene virtuelle mynter og låse opp nivåer når du lærer nye ting hver dag. Leksjonene er gjort veldig morsomme, for å forbedre lytteferdighetene, samtale og lesing, alt med minst 10-15 minutter om dagen. Det som er bra er at med Duolingo lærer du på en enkel måte, raskt og i det tempoet du ønsker, siden du kan velge dagene du vil studere portugisisk, engelsk, tysk eller et annet av de mange tilgjengelige språkene.

NORSK GRAMMATIKK APP Kommentarer:
Redaktør på Norsk grammatikk app
Reitan fra Kaupanger
Jeg trives lese bøker oppløftende. Se min andre nyheter. En av mine hobbyer er Cestoball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net