Naustholmen

  1. Mer om
Naustholmen

Rammen om et opphold på Naustholmen er et behagelig avbrekk fra hverdagen, gode senger og store naturopplevelser. Vi ønsker bedriftsgrupper, vennegjenger og Naustholmen Adventure Island, Nordskot, Nordland, Norway. 4699 likes · 13 talking about this. Ei egen øy - intet er så fredelig som det Naustholmen ble den åttende fjelltoppen min, etter Seven Summits. Jeg hadde vært i Steigen før jeg kjøpte en øy her. Noen inviterte meg hit for nsker du en fantastisk opplevelse? Alene – eller sammen med en venn - kan du få oppleve magiske Naustholmen i Steigen sommeren Naustholmen Adventure Island drives av den norske eventyreren Randi Skaug med verdiene Sterke naturopplevelser og Vennlig fellesskap i

Og det er jo ingenting som er så fredelig som ei øy, her finnes ikke ett trafikklys, ikke én bil. Det er helt fantastisk, HELT fantastisk!

Derfor definerte jeg det første året her som et prøveår.

Samarbeidspartnere

Det er ikke et ekstremsportsted, men du kan prøve ting du ikke har prøvd før. Du kommer med det du er, og reiser med det du er blitt.

Har du lest dette? Netflix anbefalinger

Ikke skal det bli så stort, heller, maks 22 gjester skal kunne overnatte her samtidig. Jeg holder på med en reguleringsplan nå for å utvikle øya, men jeg kommer ikke til å putte pengene mine i fliser og membran slik at alle får sitt eget bad. Vi skal fortsette å dele på dusjer og doer, det gjør at vi kommer nærmere hverandre. Selv sover jeg på en madrass på bryggeloftet sammen med katten min.

Fil:Naustholmen

Det største eventyret jeg har vært ute på, faktisk større enn Everest, var det jeg kalte Sakteruta. Til toppen av Grøtøya er det bare 30 minutter å gå, men utsikten er nydelig. Her kan du slenge deg ned i lyngen. Vi lager litt kveldssnacks over primus sammen og tar en rolig kveld og kos med utsikt mot Lofotveggen og Vestfjorden Kl. Helsport og Brynje arrangerer denne turen og lærer deg alt du trenger å vite om teltoppsetting og å kle deg.

Velg ønsket husnummer i Naustholmen, Brønnøysund

Havet stilner, fuglene tier og lyset er til å dåne av. Turen vil gå til en spektukulær strand, der vi fyrer bål og nyter midnattssola, før vi padler tilbake. Dette er turen du får ro i sjelen av. Det er også turen du aldri vil glemme.

Alt vi kan si er at turen byr på sjøsprøyt, frihetsfølelse, spennende mat og et unikt sted. Kle deg godt, vann- og vindtett, men ha bikini og håndkle i sekken. Undervassprenging og trykkbølger frå dette er difor ikkje eit tema for dette løyvet. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din.

Vinn opphold for to på Naustholmen i Steigen hos Randi Skaug

Historien skriver seg tilbake til 1800-tallet, da det var handelssted på Grøtøya. I nyere tid har eierskapet vært litt uklart, men kommunen sa ja til å gå inn med penger for å støtte restaureringen. Brua som er bygget nå er viktig for å binde to øyer sammen som satser stort på reiseliv, sier ordfører Aase Refsnes SV i Steigen kommune.

Kommunen er tidligere kjent for å være hjemkommunen for dem som vil bekjempe utenforskap. Foto: Privat — I Steigen sier vi ofte at vi er gode nok. Derfor er det virkelig stas å være vertskap å ta imot folk utenfra og håpe at det smitter over på dem.

Er det ikke en klisjé? På Turtagrø avventer de Fikk du med deg disse sakene på utemagasinet.

Mat og Yoga

Da ligger Steigen foran deg i alle retninger! Hurtigbåten går 1-2 ganger daglig, avhengig av sesong.

Buss har avgang fra Leinesfjord til Bodø, med overgang på Tømmernes ca 3 timer. Hold avstand, tenk på koronaen følg rådene, senk farten, stress ned, husk på å ta fri, gir ned.

NAUSTHOLMEN Relaterte emner

Steigen Nordlands hemmelige perle Steigen er en av de flotteste naturhemmelighetene i Nordland — med spektakulære fjell, hundrevis av små øyer, hvite sandstrender og spennende innlandsområder med elvedrag og gode fiskevann. Vi viser deg vei til denne skjulte perla. Det bor cirka 2600 innbyggere i kommunen, og bosettingen er relativt spredt. Steigen har lenge vært kjent for å være lillebroren til Lofoten — heldigvis uten masseturisme. De siste årene er det flere og flere som har fått øynene opp for dette fantastiske området, spesielt etter at Børge Ousland kjøpte øya Manshausen, rett utenfor den lille bygda Nordskot, og satset på turisme. Naturen her gir fantastiske muligheter for friluftsliv.

NAUSTHOLMEN Kommentarer:
Rapportert den Naustholmen
Steen fra Sandnes
Jeg nyter dele interessante nyheter vått. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt hojōjutsu.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net