Garnstudio Drops Melody

  1. Mer om


DROPS Melody er et mykt og luksuriøst garn av superfin alpakka og merinoull. Det er varmt, gir en mohaireffekt og kommer i sofistikerte farger fra lys beige Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.000 gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter, og flotte garn til fantastiske priser Strikket genser med korte ermer i DROPS Melody. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med raglan. DROPS MELODY fra Garnstudio (tilhører garngruppe D DROPS MELODY fra Garnstudio (tilhører garngruppe D) 300-300-350-350-400-450 g farge 07, mørk jeansblå. STRIKKEFASTHET: 14 masker i bredden og 16 pinner i Strikket genser med ballongermer og striper i DROPS Melody. DROPS MELODY fra Garnstudio (tilhører garngruppe D

Har du lest dette? Babyteppe oppskrift drops

Garn kan lages av en rekke naturlige og syntetiske fibre. DROPS fører hovedsakelig garn laget av ull, bomull, alpakka, lin, mohair og silke. Hver fibertype har sine egne kvaliteter, og de blir ofte blandet for å utnytte de beste egenskapene til hver enkelt.

Grove garn har fordelen av å være slitesterk, og finere fibre mykere og komfortabel. Her kan du lese litt mer om hovedfibrene vi fører: Alpakka: Alpakkaull er det naturlige fiberet fra alpakkaen, det har lik struktur som ull fra sauen.

Melody Unicolor

Mykheten kommer av liten diameter på fiberet, i likhet med merinoullen. Det er et mykt, slitesterkt, luksuriøst og silkeaktig, naturlig fiber. Garn av alpakkafibre er ikke lett å tove og nupper ikke, og det kan være både lett og tungt, avhengig av hvordan det er spunnet. Samtidig som den er lik saueullen, er den varmere, stikker ikke, og er uten lanolin, som gjør den allergivennlig.

Alpakka kommer i 22 naturlige farger, med mer enn 300 nyanser fra blå-svart til brun-svart, brun, hvit, sølv og grå. Mohair: Fibrene kommer fra angorageiten, og anses som et luksuriøst fiber.

Summer Melody DROPS

Mohairgarn er varmt som ull, men er mye lettere i vekt; det er slitesterkt og vanskelig å tove. Mohairfibre har også en særegen glans som kommer av måten den reflekterer lys på. Selv om det er et hardt fiber, er mohair spunnet til et veldig mykt garn, som resulterer i luftige og glansfulle plagg. Nedenfor er et utdrag av noen av de mest populære garnene fra studioet.

Hvis du vil vite mer om de enkelte garnene, klikker enkelt videre via lenkene. Vi har imidlertid ingen Drops- mønstre, men hvis du er bestemt ute etter strikkeoppskriftene deres, finner du en lenke til disse nedenfor.

Gratis oppskrifter i DROPS Melody

Bærestykket deles til bol og ermer. Bolen strikkes rundt på rundpinne, ovenfra og ned. Merkene markerer raglanmaskene og skal brukes når det skal økes til raglan. NB: Merkene settes uten at det strikkes. Sett 1 merketråd midt på forstykket.

Drops air garn fra Garnstudio Drops design

Kvalitet som taler for seg selv Drops design er, som du sikkert vet, et kjent navn innen garn, og har utviklet en rekke garnkolleksjoner gjennom årenes løp. Men få, om noen, har fått samme mottakelse som nettopp Drops Air. En av grunnene er den udiskutable kvaliteten, og lettheten, som også skyldes at vi snakker om alpakka blandet med vanlig ull samt polyamid.

Men en annen er rett og slett at dette garnet er fryktelig anvendelig. Dette er garn du kan bruke for å skape plagg de fleste vil falle pladask for. Noe som faktisk er et poeng i seg selv. For du kan selvsagt bruke hundrevis av timer på å trylle fram de lekreste plagg med et hvilket som helst garn, men når du har noe helt spesielt, som Drops Air, mellom hendene, ja så må resultatet bli helt spesielt.

Nå deles bærestykket til bol og ermer.

Garnstudio

Bol og ermer strikkes videre hver for seg. La merketrådene følge med videre i arbeidet, de skal brukes litt senere når det skal felles. Start omgangen i siden ved den ene merketråden, og strikk glattstrikk rundt. Strikk videre til arbeidet måler 13 cm fra delingen det gjenstår ca 4 cm til ferdig mål, prøv evt genseren på og strikk til ønsket lengde.

Ravelry: Hullgenser pattern by Cathrine Brox Nordmo

Bytt til rundpinne 6. Det er et eksklusivt garn, som kan minne litt om mohair.

Garnet gir en helt spesiell følelse av kvalitet og luksus. Melody er et blandingsgarn som består av både Alpakka, Ull og Polyamid. For øyeblikket er det et førende garn i Garngruppe D, nå som Symphony og Vienna er utgått.

GARNSTUDIO DROPS MELODY Relaterte emner

DROPS Design Drops Garnstudio Drops Design Garnstudio har vært aktiv i hekle- og strikkebransjen i over 30 år, og har klart å utvikle en rekke både strikkepinner og garn, men også gjennom årene akkumulert og designet tusenvis av forskjellige strikkeoppskrifter se Drops mønster og strikkebeskrivelser nedenfor. På Skapamer har vi helt og holdent valgt å fokusere på Garnstudio ets solide utvalg av garn. Når det gjelder garn, har Drops Design aldri overlatt noe til tilfeldighetene. Utvalget inkluderer over 30 forskjellige typer garn i mengder med forskjellige alternative farger, utviklet for både smale og brede områder. Fokuset er imidlertid på virkelig eksklusive garn i ull, mohair og alpakka, ofte forekommende i nydelige blandinger med silke.

GARNSTUDIO DROPS MELODY Kommentarer:
Forfatter om Garnstudio drops melody
Olufsen fra Vossevangen
Se over min andre innlegg. jeg er tent på Gymnastik. jeg liker studere dokumenter dyktig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net