Sikksakk Teppe Strikkeopskrift

  1. Mer om
Sikksakk Teppe Strikkeopskrift

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift Luftig babyteppe i glade farger i myk Pickles Pure Thin Alpaca. Dette teppet er enkelt å strikke og blir utrolig dekorativt Strikket DROPS teppe i ”Fabel” med striper og sikk-sakk I denne DROPS video viser vi hvordan man kan strikke et sikk-sakk mønster, som er brukt i flere av våre design. I denne videoen har vi lagt opp 40 m og Jeg har brukt pinne 3,5 til mine tepper, da blir de passe tette og myke. Prøv deg fram, for noen strikke fastere eller løsere enn andre

Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til.

strikk vrangt Side 2

Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten. Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen. Velg den størrelsen i målskissen som passer best i brystvidden.

Har du lest dette? Vognteppe strikk

Når det gjelder ekstra garnmengde så er dette veldig individuelt, men kjøp heller et nøste for mye enn 1 nøste for lite. Det er alltid litt løse fibre i garn og særlig garn der tråden er børstet altså hårete garn. Med andre ord: garnet kan røyte, og dette skjer i større eller mindre grad, alt etter hvordan garnet er spunnet.

SIKKSAKK PLEDD PUTER Tine Solheim

Sett denne løkka på venstre pinne og strikk den som om den var en maske i den teknikken du strikker i rett eller vrang. Øke til høyre: Plukk opp tråden mellom 2 masker ved å føre pinnen inn forfra og vri den til høyre slik at det blir en løkke.

Se illustrasjoner på side 159. DOTT Strikk 5 m i 1 m ved å strikke r annenhver gang i den fremre og bakre masketråden, snu arb, strikk 3 p glattstrikk frem og tilbake over disse 5 m, snu arb og løft 5 m fra venstre p som om de skulle strikkes r over på den høyre uten å strikke dem, løft så 2. SNOR Legg opp 3 m på strømpep og strikk r over alle 3 m.

Pass på å strikke den første m stramt.

I relasjon: Jysk rundt teppe

Prematur og 0 måneder størrelsene passer ypperlig som dukketøy til små og mellomstore dukker. Dette lille plagget passer like fint på varme dager eller utenpå body og strømpebukse på kjølige dager. Velg mellom to ulike teknikker på midtpartiet, Minty Dots eller Vridd Twist.

Teppet er enkelt å strikke, ettersom det kun er økning og felling som lager de sikk-sakk-formede spissene. Strikk vridd vrangbord rundt i omg les smarte strikketips for vridde masker på side 7. Sett en maskemarkør på p midt under ermet.

Baby Snug by DROPS Design

Bytt til strømpep nr. Gjenta økningene til det er økt totalt 4 - 5 - 5 - 6 - 6 - 6 ganger. August 25, 2016 Jeg har en viss allergi mot vrangmasker, og enda mer mot flerfarget mønster på vranga. Jeg har testet teknikken med å strikke 'baklengs rett' eller venstrehendt-rett som det også fungerer som, og selv om det er ca tusen ganger bedre enn mønster på vranga Hallo, bare det å skjønne hvilken tråd som er dominant er jo et mareritt!

Så er jeg helfrelst på å strikke rundt, og sy og klippe opp. Spesielt velegnet til å strikke kofter og store herreplagg da fasongen vil holde bra.

Min Dukkeverden: Strikking til dukken

Plagget må vaskes separat. Mykt som bomull — varmt som ull! I venstremargen finner du «Været som var», og når du trykker på dette får du opp datosøk. Da kan du finne temperaturene tilbake i tid. Dette er fint å bruke om du glemmer å lese av temperaturen. Noen vil også strikke et teppe til en person fra det året den ble født. Da er det bare å gå tilbake i tid og finne temperaturene fra det året.

Strikkeoppskrifter: Høstens fineste strikkegensere ABC Nyheter

Dette er bare ment som et forslag. Jeg er mest opptatt av søm, og har masse stoff på lageret mitt, men når det gjelder strikking er jeg ikke så ivrig. Derfor har jeg ikke noe særlig restelager heller. Måtte derfor ut å kjøpe litt garn. Valgte 6 forskjellige farger og satte i gang.

Mønsteret består av to forskjellige rader, så det er en enkel oppskrift å følge. Det er også enkelt å forandre bredde og lengde på teppet du ønsker deg. Lag så brede striper som du liker. Mønsteret består av partier på 16 masker som repeteres.

SIKKSAKK TEPPE STRIKKEOPSKRIFT Relaterte emner

Går du med tanker om å lage et årsteppe? Da er det bare å sette i gang. Et årsteppe eller temperaturpledd er et langvarig strikke-, sy- eller hekleprosjekt. Men du trenger bare gjøre litt hver dag, og da er det fullt mulig å fullføre. Det er mange måter å lage et årspledd på, men hovedtanken er å gjøre litt hver dag gjennom et helt år, og på slutten av året har man et pledd som representerer det året. Litt lenger ned får du oppskriften på hvordan jeg har strikket mitt årspledd. Du kan bruke opp restegarn, strikke med garn du synes har fine farger eller, som veldig mange gjør strikke etter temperaturen den dagen.

SIKKSAKK TEPPE STRIKKEOPSKRIFT Kommentarer:
Redaktør på Sikksakk teppe strikkeopskrift
Korneliussen fra Molde
jeg liker lese romaner faktisk. Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Kajukenbo.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net