Hvordan Polere Bilen

  1. Mer om
Hvordan Polere Bilen

Unngå sterkt sollys og altfor varme omgivelser Bruk et tyntflytende poleringsmiddel eller voks Legg på polish/voks med svamp eller klut Legg et tynt og jevnt lag med polish/voks Polér i sirkelformede bevegelser

Hamron kommer på nest sisteplass i vår test. Kan klassikerne fremdeles hevde seg? Begge har vært på markedet i mange år, og er et vanlig syn i norske garasjer. Kollega Bratland synes også at den er lett å tørke av. Turtle Wax Original har vært på markedet siden 1946, uten at det ser ut til å slå positivt ut. Turtle Wax Original gir ikke et resultat som overbeviser våre testere. I tillegg får den trekk for brukervennligheten. Polering med poleringspasta. Polering av karosseri Før du polerer en nymalt bil eller gammelt lakk, må du først fjerne "søppel" eller det gamle oksyderte laget.

Til dette brukes et slitende papir med kornstørrelse P2000, men du kan også fullføre P2500. Slipeklutet kan forhåndsbløtes før bruk, dette gjøres for å forlenge bruken av slipeklutet og for å gi ekstra elastisitet. Sliping utføres til en matt overflate er oppnådd og det er ingen synlige riper og skader på overflaten. Kan slipes i to retninger.

Først den ene veien, så den andre. Etter at området er pusset, fortsett til polering. Karosseriet poleres ved hjelp av en poleringsmaskin og en spesiell slipepasta. Typer av slipende pastaer: For harde materialer - G4 For gammelt lakk - G6 Etter sliping tas en poleringspasta og påføres på ønsket område.

Gnides for hånd med en serviett eller en poleringsmaskin. Deretter, med en maskin, ved lave hastigheter, blir overflaten ensartet polert, hvorpå hastigheten øker. Dette gjøres for ikke å "spre" pastaen over kroppen. Forsikre deg om at overflaten ikke blir overopphetet. Hvis det gnides på ett sted, vil overflaten varme opp til høy temperatur, og lakken vil bli skadet.

Viktig ikke dvele i ett område og ikke trykk for hardt på hjulet. Skader kroppsbelegget. På grunn av det du har for å male kroppen på nytt. Gjør-det-selv-bilpolering fortsetter å skinne kropp. Beskyttende polering av karosseriet er bare en midlertidig løsning, spiller en beskyttende rolle, fjerner ikke malingen og lakklaget, men slipende polering vil vare, avhengig av driftsforholdene, opptil 3 årreduserer imidlertid malingslaget. Derfor er slik polering gjort maksimalt 3-5 ganger.

Hvis bilen din har mistet sin skjønnhet og glans over tid, må du raskt ordne kroppen. Selvfølgelig, hvis det er, vil prosessen være rask, men det er også alternativer når du trenger å polere bilen uten en poleringsmaskin.

Det finnes i dag en rekke polishprodukter på markedet som gjør poleringsjobben svært enkel. Etter at bilen er polert i henhold til fabrikantens veiledning kan lakken med stor fordel behandles med en hardvokskonservering. Denne legges på med f. Bilen vil nå ha en optimal beskyttelse som gjør lakken adskillig mer motstandsdyktig mot ytre påvirkninger.

Steinsprutskader og andre typer kraftige lakkangrep er det riktignok ikke mulig å gardere seg mot, men en lakk som ikke er vedlikeholdt vil fremstå som «sprø» og langt mer sensibel mot denne type skader.

Har du dårlig tid kan du eksempelvis bruke flytende voks på en nyvasket og våt bil. Den sprayer du på og tørker av med en mikrofiberklut. De fleste moderne vokstyper gjerne flytende er i dag svært enkle å benytte og gir gode og varige resultater.

Slik unngår du rust - Reparasjon av rustskader på bil Rust oppstår i de fleste tilfeller på grunn av dårlig utført reparasjon av tidligere skade eller dårlig vedlikehold.

I de tilfellene det er produksjonsfeil har Audi gode garantier som dekker det. Mange ser aldri over bilen sin selv fordi de setter bort alt vedlikeholdsarbeidet. Da kan det gå lang tid før man oppdager skader, og det kan utvikle seg fra å være en liten lakkreparasjon, til en stor og dyr jobb med eventuelt skifte av karosseridel.

Du bør derfor gå nøye over bilen minimum hver vår og høst. Husk at også nye biler kan få rust hvis de ikke vedlikeholdes riktig.

Hvordan Polere En Ny Bil

Ved å vaske og polere bilen jevnlig, beskytte lakken med god voks og raskt flekke på steinsprut i lakken, utelukker du de vanligste formene for rustangrep. Klikk på de forskjellige kategoriene overskriftene for å finne ut mer. Du kan også endre noen av dine preferanser.

Slipeskiver og polering sirkler for ulike stadier av behandlingen. Adapter eller substrat for å fikse polering sirkler. Poleringsmaterialer Mange bilister forstår ikke helt hva som skal polere bilens kropp hjemme. Sammensetningen klarer perfekt med shaggy, emalje skilsmisse og lakk sprekker.

Fint slitende - Blandingene gir de polerte overflatene elegant glans. Slipemiddel - Polyroller som beskytter LCP. Matvarer basert på voks og silikon er enkle å jobbe, men har en kort levetid. Poleringspastaer er større popularitet.

Bilpleie: Hvordan polere bilen på 15 minutter

Verktøy for behandling i henhold til staten er delt inn i pasty, væske og aerosol. Tykke blandinger er effektive, men prisen er høyere enn resten. Flytende pastaer relaterer seg nøye til LCP, men det er vanskelig å jobbe med dem på vertikale fly. Aerosolsammensetninger er imidlertid mindre produktive, men det er hensiktsmessig å utføre forebyggende behandling. Polering sirkler Sirkler varierer etter type, form og materialer.

Før du har polering av bilens kropp, er det viktig å velge riktig verktøy. For å eliminere mikrocenarpin brukes skumgummirer vanligvis, men de har også forskjellig tetthet, som bestemmes av farge: Hvit - har den tøffeste strukturen og brukes i et par med storbrosal pasta. Oransje - sirkelen med gjennomsnittlig stivhet for å arbeide med finslipende sammensetninger blir vanligvis brukt etter behandling med en hvit sirkel.

Svart - brukt med fint slitende eller beskyttende pastaer. Dette er de viktigste fargene som brukes som og som oftest kan møte i bilbutikker. Det er fortsatt, selvfølgelig gul, blå og grønn, men innenfor grensene til en artikkel, er det umulig å vurdere alle varianter.

Å polere manuelt eller ved hjelp av en maskin, kan det hende du trenger sandpapir. Den vanligste anvendt følgende typer: P1000, P1500, P2000 og P2500. Teknologi: Hvordan riktig polere bilen i garasjen? Først og fremst bør det bemerkes at arbeidet med korreksjonen av lakkering ikke bør utføres på steder der utkast og støv er tilstede.

Denne polishen er overlegen i vår test

Faktum er at polyroli ikke vil være fornuftig hvis partikler av små søppel faller inn i den påførte sammensetningen. Maskinens kropp bør ikke oppvarmes, den optimale temperaturen i garasjen er 15-20 ° C.

Foreløpig forberedelse For at resultatet av polering med egne hender på LCP-bilkroppen fra riper skuffet ikke deg, må du nøye forberede en bil. For å gjøre dette er det nok å utføre flere ukompliserte oppgaver: Vask godt og tørk bilen. Fjern flekker fra bitumen og midges, for hva du skal bruke spesielle behov eller vanlig hvit ånd. Garasjesalen skal ideelt sett være utstyrt med en eksos, fordi prosessen dannes av en masse fint støv.

Createmement " script " ;. Organiser høy kvalitet belysning, ideelt sett denne veggene og taket. I dette tilfellet sikres ensartet belysning av bilkroppen. Bærbare lamper på stativ vil ikke forstyrre. Om nødvendig bør behandlingen av store områder samtidig være visuelt delt av maskinen til seksjonene. Det er ikke nødvendig å polere uten en maskin for en tilnærming alt det nødvendige planet, siden de fleste av poleringene vil ha tid til å tørke, og det vil være vanskelig å fjerne dem.

Prosedyre for å utføre arbeid Slipende polering gjøres både ved hjelp av kraftverktøy og manuelt. Med en manuell metode påføres pastaen på serviet og videre fordelt over kroppsoverflaten. Aerosolblandinger sprøytes direkte på bilen. Hvis det er en slipemaskin, har prosedyren følgende: Installer en sirkel av hvit farge og bruk en storbrosal eller medium-slipende sammensetning på den avhengig av kompleksiteten av defekter, en del av pastaen er plassert direkte til behandlingsstedet.

Sett modusen 2000 rpm polering av flyet i langsgående og tverrgående retninger. Sirkulær bevegelse av sirkelen er uønsket, da de fører til ujevn polering. Visuelt å kontrollere fraværet av riper og, om nødvendig, gjenta scenen, hvis alt er bra - gå til neste syklus. Installer maskinen med en myk sirkel og behandle samme del av finlig slipende pasta.

Etter å ha behandlet det andre laget, må bilen vaskes og tørkes grundig. Å sette omsetningen på 1000 rpm på poleringsmaskinen og påfør en misvisende blanding på sirkelen. Bevegelsesbenet må være parallelle med lagene som ikke er så rammet hverandre.

Påfør en myk klutbeskyttende polyrolol. I tilfelle der skaden på LCP er ubetydelig, reduserer mikrocenarpins fortsatt glans av lakk. Derfor er det fornuftig å være litt polert kroppen, som dekkerrengjøringen vil trenge, fint slitende en-trinns polyrolol og universell poleringssirkel. Du kan bruke en hvit korrugerte sirkel og en beskyttende blanding. Beskyttelse av flyet mot den negative miljøpåvirkningen vil bidra til blandinger som i utgangspunktet har voks, silikon og andre komponenter. Sist har produsenter utviklet seg beskyttende polyroli basert på polymere stoffer.

Fullfør pastaer er designet for ulike levetid. Voks eller silikonbaserte midler kan tåle to eller tre støyende operasjoner, men de er billige. Polymerblandinger er dyrere, men tjener også minst seks måneder.

Hvordan polere bil for hånd Bilpleie TV

Uavhengig av typen pasta, er den endelige finishen laget av en myk sirkel eller generelt manuelt. Etter ferdigstillelse av arbeidet, bruk bilen med vann rikelig, etter polering av høy kvalitet, er væsken gruppert i store dråper og søker å flykte fra kroppen.

Uansett hvor høy kvalitet maling belegg, er det kollapset over tid. Naturlige, kjemiske og mekaniske faktorer påvirker kroppen. Solstråling, vind, nedbør, veireagenser som flyr fra under hjulet gjørme og steiner fører til å bryte og ødelegge overflatelaget, utseendet på mikroskoler og riper.

Bilen er ikke lenger glitret, og ødeleggelsen oppnådd gradvis vokser og fører til korrosjon av kroppselementer. Kroppsbehandling er bedre å betro bilens servicemester. Men hvis du opplever økonomiske vanskeligheter eller bare elsker å rote rundt med bilen din, så prøv å polere bilen med dine egne hender.

Prosessen med tidkrevende og kostbart tid, men ganske oppfylt. Trinnvise instruksjoner for polering av biler Du må starte med kjøp av passende behandlingsprodukter. Det store utvalget av deres mangfold, presentert i markedet, er forvirret.

Derfor er nybegynner bedre å velge et klart og praktisk system med polering "fargekode" fra firmaet Zm. Midlene som presenteres i herskeren er tre typer universelle pastaer, som hver er ment for et bestemt behandlingsstadium.

Fargen på polyrolkolonnen sammenfaller med fargen på den tilsvarende poleringssirkelen. En slik gradasjon garanterer riktig poleringsteknologi og forhindrer utilsiktet forurensning av sirkler med andre slipende egenskaper.

HVORDAN POLERE BILEN Relaterte emner

Vask og polering av bil Få de beste tipsene til vedlikehold av lakk og understellsbeskyttelse av din Audi. Jevnlig vask er en enkel og god investering for bilens vedlikehold, og for å avdekke eventuelle lakkskader på et tidlig stadium. Men er du nøye nok med vask, vedlikehold av lakk og understellsbehandling på bilen din? Maskinvask er ikke nok En vanlig feil er å kun kjøre bilen i maskinvask på bensinstasjon og lignende. Dette er ikke godt nok.

Hvordan Polere Bilen
HVORDAN POLERE BILEN Kommentarer:
Rapportert den Hvordan polere bilen
Smith fra Hammerfest
Se over min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Musik komponieren. Jeg trives lese om Norge skarpt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net