Deep Sea Bergen

  1. Mer om
Deep Sea Bergen

Content [hide]

Dager med jobb for Deepsea Bergen. Odfjell Drilling sikrer igjen arbeid for den 35 år gamle traveren. Les hele saken med abonnement Deepsea Bergen, som er i operasjon for Statoil, hadde en rekke avvik da Petroleumstilsynet utførte tilsyn tidligere i år Det er beregnet at Odfjell-riggen Deepsea Bergen har boret cirka 700 kilometer siden den ble levert i 1983. Den gamle arbeidshesten har gitt Odfjell Drilling har bestemt for å skrape Deepsea Bergen. Dette fremkommer i selskapets kvartalsrapport torsdag The research group Deep-sea biology at the University of Bergen

For å sikre optimal drift og holdbarhet over og under havoverflaten, leverer Jotun antibegroingen SeaQuantum Ultra S og toppstrøket Hardtop One, en unik polysiloksan-maling, på Semco Maritimes verft utenfor Bergen. Odfjell Drillings nye oppdrag skal utføres i et svært krevende miljø. På begge sider av bordet -— Vi konkurrerer om et oppdrag og blir slått av et oljeselskap som faktisk sitter på begge sider av bordet og titter oss i kortene og derfor kan underby oss.

Vi er selvsagt ikke mot konkurranse om oppdragene, men her konkurrerer vi mot et oljeselskap og ikke mot andre operatører av boreplattformer. Begge rigger med lang Statoil-historie og gode resultater på norsk sokkel.

Og med ulike egenskaper. Deepsea Stavanger besitter en historikk hvor de blant annet har boret for BP i Angola og skulle dermed være i posisjon til å få maks ut av sine spesifikasjoner der. Plattformen ble levert i 1974.

Har du lest dette? Chelsea tickets

I årene 1974—1978 hadde plattformen navnet Deep Sea Driller og var registrert i Panama. Fra 1978 har plattformen hatt navnet Byford Dolphin.

Rennen og avløp var ikke dimensjonert for å lede brannvann direkte til sjø under testforholdene, heter det videre. Les også: Goliat skal tåle en titusenårsstorm God kontroll Odfjell Drilling og kommunikasjonssjef Gisle Johanson sier til Teknisk Ukeblad at de har god oversikt og god kontroll over den tekniske tilstanden på riggen.

Odfjell skraper Deepsea Bergen

Når det gjelder barrierestyring, sier han at de holder på å videreutvikle et system de innførte for en tid tilbake. Med den Aker-bygde H3—plattformen startet selskapet borevirksomhet på norsk sokkel i Nordsjøen i 1974 på oppdrag fra Conoco og Saga, og innledet dermed oljevirksomheten i Bergen som pionerbedrift.

Selskapet som er en datterbedrift av J.

DEEP SEA BERGEN Relaterte emner

Deler av de ansatte kan bli permittert. Oljeselskapet Conoco er med i Troll-lisensen og har en ledig boreplattform som er leiet inn fra danske A. Plattformen har for tiden ingen oppdrag, men Conoco må betale leie for den. På begge sider av bordet -— Vi konkurrerer om et oppdrag og blir slått av et oljeselskap som faktisk sitter på begge sider av bordet og titter oss i kortene og derfor kan underby oss. Vi er selvsagt ikke mot konkurranse om oppdragene, men her konkurrerer vi mot et oljeselskap og ikke mot andre operatører av boreplattformer.

DEEP SEA BERGEN Kommentarer:
Redaktør på Deep sea bergen
Hagen fra Vadsø
Jeg nyter lese romaner søkende. Les gjerne min andre nyheter. jeg er tent på Acht-Mann-Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net