Hemmelig Nissevenn

  1. Mer om
Hemmelig Nissevenn

Content [hide]

Gjennom hele desember kan nissene gjøre nissegleder eller nissestreker for sin hemmelige nissevenn. Siden du er hemmelig nissevenn, må alt Hemmelig nissevenn gjør at man gleder seg ekstra til å komme på jobb i hele desember, både for å nisse selv, se hva andre har nisset eller bli Uten å røpe at nettopp de var deres «hemmelige venn». Initiativtager Solveig Hvale Bredvei har merket mye latter og spenning underveis Vi har ikke noen rampenisse/hemmelig nissevenn på jobb i år, logisk nok pga korona. Men det virker som om andre har det rundt omkring i Hemmelig nissevenn ut av skapet? Desember og barnehagejul er vel overstått, og jeg blir sittende og tenke på en venn. Det lyser mot meg hvert år i desember når

Jeg gjettet først på Mai Lene og da jeg søkte på bloggen hennes så jeg at hun hadde lest og likt begge bøkene og jeg er dermed rimelig sikker på at det er hun som er min hemmelige nisse. Håper du har hatt en fin jul, du har ihvertfall gjort min jul enda litt bedre med denne fine pakken!

Ellers var jeg så heldig at jeg fikk tre bøker til under juletreet, både fra mor, søster og en venninne. Et nytt fantasy-bekjentskap på meg, og det er alltid stas.

Full pott for bokvalg! Så over til resten av gavene. Jeg skrev i mitt innlegg at jeg samler på notatbøker, og to sådanne hadde funnet veien til meg med nisse-posten.

Ei flott svart bok uten linjer, akkurat som jeg liker dem best, og ei mindre med egen penn. Tommel opp, her også!

I tillegg har jeg glitter nedi en skuff, det kommer jeg aldri til å få bort. Dagen etter måtte jeg vikle løs dørhåndtaket mitt: Dette tror jeg mer ble gjort for å villede den av mine kollegaer som virkelig fikk klasserommet sitt surret inn i plastfolie.

La meg bemerke at jeg ikke har foretatt noen testing, jeg er da hverken sykepleier eller lege.

Vi fikk også med oss Bent og Harald fra TV2, som begge var hemmelige julevenner og oppfordret andre til å bli med. Folk fra hele landet hev seg på.

Nisse med nissestreker

Jeg fikk også et koselig brev fra min hemmelige nisse med litt bakgrunn for bøkene og et hyggelig ønske om god jul og godt nyttår! Hvem kan så min hemmelige nisse være?

Hadde det ikke vært for ett spesielt hint så hadde jeg nok ikke klart å gjette det, men jeg tror nok jeg kan si ganske sikkert at jeg tror det er.

HEMMELIG NISSEVENN Relaterte emner

Drøset H9 Det hadde vært en helt vanlig lille julaften. Tidsoptimisme snudd til tidspessimisme, den ene pakken man alltid glemmer å kjøpe, overspente unger som synes det siste døgnet er ulidelig langt. Men nå hadde hun kveldsroen hjemme med guttungen som selskap ved bordet. Så hamret det på vinduet. Begge hoppet i stolene. Sikkert naboungene ute på førjulshekkan.

Hemmelig Nissevenn
HEMMELIG NISSEVENN Kommentarer:
Redaktør på Hemmelig nissevenn
Nyhus fra Sandnes
Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er ein Instrument lernen. jeg liker lese bøker raskt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net