Verdens Beste Banankake

  1. Mer om
Verdens Beste Banankake

Denne banankaken må være den beste i banankakeverden. Med en klase av bananer som hovedingrediens sier det seg selv Har du brune bananer liggende? De er ypperlige å bruke i banankake. Brune bananer er fulle av sødme og gjør kaken ekstra god. Kos dere med kake og test hva Her har du en kjempegod oppskrift på en liten og enkel "Banankake" med utrolig NYDELIG smak Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter, perfekt når du har brune bananer liggende. Du trenger en brødform på omtrent Denne herlige banankaken er både saftig og luftig, og smaker helt nydelig sammen med litt Verdens beste gulrotkake – oppskrift med video

Skallet skal være ganske flekkete; på kanten til overmodne!

De lukter skikkelig banan når de er på det nivået du ønsker 100 g smør, smeltet. Dette siste steget skaper en sprø, karamellisert skorpe, men er helt valgfritt.

Fremgangsmåte: Sett ovnen på 180°C. Klarer du disse to, er suksessen sikra!

Saftig bananbrød

Den kan også fint fryses. Banankaka er også grei å ta med.

Når jeg da kjøper en stor klase med bananer hver gang, hender det noen blir mer eller mindre brune. Når jeg sto der med 5 overmodne brune bananer, som jeg ikke hadde hjerte til å kaste, da jeg hater å kaste mat og gjør det så sjeldent som mulig.

Saftig banankake med sjokolade

Så da måtte jeg være lur. Og jeg lover deg, det er den beste banankaka du noen gang kommer til å smake. Den perfekte basen for en rask karamellsaus! I og med at kaken er blottet for syre, bruker jeg litt limesaft i sausen.

Banankake med sjokoladekrem Gina Kristine

Dette er et sårt tiltrengt innslag i smaksbildet. Vend inn de hakkede valnøttene.

Last ned også: Saftig banankake

Ha røren i smurt springform. Del de siste to bananene i to på langs og legg dem oppå kaka.

Verdens beste banankake!

Få smakebit på Barnematboka Her får du smakebiten på den splitter nye e-boken Bare Bra Barnemat hjemmelaget mat til hele familien helt gratis. Les personvernerklæringen vår her. Husk å følge Bare Bra Barnemat på Facebook her.

VERDENS BESTE BANANKAKE Relaterte emner

Akkurat nå er jeg på feire i varme strøk og slikker sol. Men det er da ingen unnskyldning for å ikke legge ut en oppskrift idag, synes jeg. Når jeg nå ligger i sola, forran bassenget og sikkert snart ser ut som en stekt tomat var det på sin plass med en oppskrift jeg har gleda meg lenge til å dele med dere. Jeg har nenlig laget verdens beste banankake. Det er ikke noe jeg bare finner på å si, det er faktisk verdens beste banankake. Den er innmari saftig, luftig og smaker utrolig godt.

Verdens Beste Banankake
VERDENS BESTE BANANKAKE Kommentarer:
Rapportert den Verdens beste banankake
Johnson fra Tønsberg
Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Dressur. jeg liker lese romaner skjelven.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net