Klubbhus Stavanger

  1. Mer om
Klubbhus Stavanger

Content [hide]

REGLER VED LEIE AV SIF FOTBALL`S KLUBBLOKALER. Adr:Banksjef Kleppesgate 10-4019 Stavanger. Ansvarlig leietaker må være fylt 25 år og være til stedet under BRODD FOTBALLKLUBB STAVANGER leier ut klubblokalene til selskapsaktiviteter for voksne. Lokalene kan leies ut i to størrelser Stavanger Dykkerklubb tar gjerne imot gjester som ønsker å dykke her i Korte fakta om klubbhuset: Lokalet ligger på Buøy, rett utenfor Klubbhuset kan bookes via Se utleieregler: VBK Utleie Klubbhus Regler. Reserverte tidspunkt: 02.12 – 15:00-18:00 – Trafikalt Vil du leie Skjalghuset til private arrangement? Ukedager man-tor: 300 kr medlem, Stavanger Stadion, Holbergs gate 70, 4009 Stavanger

Her skal servicesenter, Proshop, Kafe og samlingssted kombineres og sørge for at både medlemmer, gjester og ansatte blir ivaretatt og trives. Frivillige i komiteer og medlemmer får tilgang til toaletter og deler av klubbhuset også utenom åpningstider.

Flyklubb Klubben Sola Flyklubb er en av Norges største og mest aktive flyklubber med i overkant av 300 medlemmer. Vi holder til i eget klubbhus ved nordenden av Stavanger Lufthavn Sola sammen med et aktivt selvbygger- og mikroflymiljø.

Her har vi en bra flypark som brukes flittig når været tillater det. Hvis en ikke oppnår kontakt på telefonen kan hun treffes hver tirsdag mellom kl.

Det er best om dette avtales på forhånd. Men også ellers skal unødig støy og uro unngås.

Les også: Vm alpint 2021

Radio og musikk må bare spilles under dekk og slik at ikke andre sjeneres. Når lokalene forlates må leietaker forsikre seg om at alle vinduer og dører er forsvarlig låst. Leietaker er økonomisk ansvarlig for skader på lokaler og utstyr som voldes i tidsrommet leietaker benytter lokalene.

Vidar FK Klubbhus, Stavanger, Stavanger, Rogaland, Norge

Leietaker skal straks melde eventuell skade til utleier. Leietaker skal være minst 25 år, og har ansvar for henting og disponering av nøkkel etter avtale med utleier.

Ved tap av utlevert nøkkel stilles leietaker økonomisk ansvarlig for eventuelt bytte av lås i anlegg eller deler av dette. All bruk av rusmidler er forbudt med følgende unntak: Ved sluttede private selskaper for eksempel bryllup, bursdagsselskap kan det nytes alkohol, forutsatt at deltakerne selv har med seg drikkevarer.

Gode fasiliteter

Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 22, 24, 52 Jernbane 59 Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Sandved I.

KLUBBHUS STAVANGER Relaterte emner

Nytt klubbhus Solastranden Dagens klubbhus på Solastranden er klar for fornying. Klubbhus har blitt tegnet og planlagt flere ganger over en lang periode, men en har ikke klart å samordne alle ønsker med økonomi. Etter sammenslåing med Sola Golfklubb tok en igjen fatt på utfordringen og har fått tegnet et nytt klubbhus som ivaretar de fleste ønsker og er innenfor de gitte økonomiske rammer. Klubbhuset er tenkt som et stort flerbruksrom. Her skal servicesenter, Proshop, Kafe og samlingssted kombineres og sørge for at både medlemmer, gjester og ansatte blir ivaretatt og trives.

KLUBBHUS STAVANGER Kommentarer:
Rapportert den Klubbhus stavanger
Sivertsen fra Svolvær
Jeg nyter rapporterer norske nyheter vått. Les også min andre nyheter. Jeg trives Drachen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net