Hakka Lierbyen

  1. Mer om
Hakka Lierbyen

Smakfull kinesisk mat i lier. Meny finner du på vår hjemmeside her. Retter fra både szechuan og kanton kan du spise på vår restaurant Se menyenRing nåFå veibeskrivelseFå et pristilbudWhatsAppSend oss en Hakka Lierbyen er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Hakka Lierbyen og andre du kanskje kjenner. Facebook gir deg muligheten Hakka cafe og restaurant holder åpent med vanlige åpningstider igjen! Tilgjengelig både for take away og for å spise på stedet med strenge smittevern tiltak Photos at Hakka in Lierbyen, Buskerud on Untappd

It is entirely your own responsibility to make sure that the websites which you choose to access are free from any destructive elements, including viruses.

Aktivitetstilbud for seniorer i Lier

Use of the present sites. Moreover, you are forbidden to transmit, publish, reproduce or disseminate on the Present Sites any information or elements: 1.

This prohibition extends to elements derived from the information or the elements referred to above ; 3. Lastly, use of the Present Sites is limited in terms of the number of requests to: 1.

You may only use or reproduce the information within the Content for the purposes of personal, non-commercial or educational use. Vi vil ta kontakt og avtale henting av hjulsettet ditt uten ekstra kostnad!

Stig Inn Lier, Grønnlundveien 1, Lier, Norge

Først med ventegaranti! Har din bedrift det den trenger for å minske smittefaren! Vi leverer tjenester som før, og vårt mål er at vi skal gi dere samme service som i en normal hverdag. Han forklarer interessen med at dette prosjektet er ønsket i Lierbyen og er glad for responsen i markedet.

Kontaktperson Randi Grøneng, mobil Øverskogen Samfunnshus Første torsdag i måneden er det sosialt treff for de som har anledning på dagtid.

Oppstart torsdag 1.

By using the directory services of Infobel you accept the conditions of use.

Biblioteket har jevnlige utstillinger og arrangementer. Telefon: LHLs Aktivitetshus byr på mange forskjellige aktiviteter. Noen aktiviteter; kurs i treskjæring, lappeteknikk, søm-arbeid, maling, dans, trimgrupper med fysioterapeut. De har også trimapparater. Aktivitetene foregår på dagtid mandag til torsdag.

LKT digital as, Slettaveien 14, Lier ()

Ta kontakt for mer info eller se nettsiden: Senioruniversitetet i Lier Senioruniversitetet er en medlemsforening som har mottoet: «Utvid din horisont, få ny innsikt og hjernen holdes i aktivitet. Alle over 60 år kan bli medlem av Senioruniversitetet. De arrangerer foredrag og sosialt samvær en gang i måneden på Frogner Menighetshus.

Vanligvis en tirsdag i måneden kl Lier Pensjonistforening Dette er en medlemsforening som har åpne møter en gang per måned på Haugestad.

Solgte 33 leiligheter første kvelden

De arrangerer foredrag, underholdning, servering og dans. Siste onsdag i måneden kl Tranby Menighetshus Kirkesvingen 7, 3408 Tranby. Kontaktperson: Diakon Solveig Thoen, mobil Noen aktiviteter: Fredagsvafler hver uke kl «Åpent hus» første onsdagen i måneden kl med underholdning, lunsj og utlodning. Søk på nettet etter lokallag. Har du et interessefelt du ønsker å holde på med er det fint å være medlem av en forening.

Her vil du finne likesinnede og et aktivt og sosialt miljø. Arrangementer i Lier Liersamfunnet har flere aktører som står ansvarlig for mange flotte arrangementer. Dette er hyggelige møteplasser hvor man treffer andre folk fra bygda.

Arrangementene blir annonsert og omtalt i Lierposten og på Facebook, samt på kommunens hjemmeside under: Hva skjer i Lier? Noen eksempler: Lier Kulturscene, Lierdagene, Jordbæreventyret, Den kulturelle trillebagen, Øverskogdagen, kunstutstillinger, kirkekonserter, friluftsarrangementer, Norway Grand Prix og andre idrettsarrangementer.

Lier Bygdetun arrangerer blant annet årlige utstillinger, Eplefestivalen og kulturminnedag i september og Glædelig jul i desember. Her finnes generell informasjon fra kommunen og oversikt over de fleste arrangementer i Lier. Arrangementer finner du under: Hva skjer i Lier?. Der ligger Aktivitetskalenderen. Det er et gammelt kantonesisk ordtak som sier at ''En kantoneser vil spise alt som har fire ben bare det ikke er et møbel, og alt som kan fly så lenge det ikke er en drage''.

HAKKA LIERBYEN Relaterte emner

Visninger: Transkript 1 lier. Hei, Hei, ungdom ungdom i ilier! Ungdomstiden kan være vanskelig. Livet litt opp og ned, men Ungdomstiden Ungdomstiden kan være kan vanskelig. Aktivitetstilbud for seniorer i Lier Vi bryr oss om hva som er viktig degfor deg Vi bryr oss Vi om bryr hva oss som om er hva viktig som for erfor viktig deg Vi bryr oss om at noe å gjøre liker og føler du Vi bryr oss Vi om bryr atoss dudu om harhar at noe du åhar gjøre noe som åsom gjøre dudu liker som og du føler liker atogat du føler fårfår til at til du får til Vi sørger for at du får rask og riktig hjelp Vi sørger for Vi sørger at du får for rask at duog fårriktig raskhjelp og riktig hjelp Høsten 2016 Ønsker du tips, eller noen ånoen snakke med? Ønsker du Ønsker tips, råd duråd tips, eller råd noen eller å snakke åmed?

HAKKA LIERBYEN Kommentarer:
Rapportert den Hakka lierbyen
Solem fra Haugesund
Les gjerne min andre nyheter. Jeg trives Korkball. jeg liker utforske norske bøker bråkete.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net