Enkel Lapskaus

  1. Mer om
Enkel Lapskaus

Content [hide]

Ingredienser · Lapskaus · 750 gram frossen lapskausblanding · 500 gram strimlet svinekjøtt · 50 gram chorizo (valgfritt) · Olje til steking · 3,5 dl En oppskrift på lapskaus med litt mørere oksekjøtt. Slik blir dette en rask og enkel hverdagsmiddag til kalde høstdager Lapskaus er med pølser er en rask og enkel hverdagsmiddag. Du kan også bytte ut kjøttpølser med kylling lårfilet, rester med steik, koteletter eller andre Lapskaus med kjøttdeig og gode rotgrønnsaker er både raskt, enkelt og godt. Dette blir en hverdagslapskaus som er ferdig på under 20 minutter Hvordan lage enkel lapskaus. Lapskaus er tradisjonsmat, og for mange bringer det frem gode barndomsminner. Retten er allsidig, og serveres vel så gjerne til

Rask lapskaus Oppskrift EXTRA

Jeg legger igjen denne artikkelen som vi gjorde i Thermorecetas: En deilig lapskaus, men hva gjør vi nå med alt vi har igjen? Du kan enten bruke skrellet umiddelbart til å lage en fyldigere kraft til lapskausen, eller så kan du spare det til senere. Du får en utmerket smak ved å koke grønnsakene også, så det er ikke noe problem å vente til en senere anledning.

Smak til med litt salt og pepper, sukkerkulør tilsettes for farge. Serveringstips Server med flatbrød for å skape et ordentlig tradisjonsrikt måltid.

Det er også godt med ferskt grovbrød til.

Lag mos og tilsett. Et annet tips er å tilsette litt Mills potetmos. Den kan drysses rett i lapskausen.

Så enkelt lager du brun lapskaus

Flere gode tips Er du vegetarianer, kan du brune grønnsakene før koking. Bruk rikelig med sellerirot som erstatning for kjøttet. Lapskaus smaker ypperlig med kokt svineknoke eller andre rester av salt, kokt kjøtt. Kok da grønnsakene møre først før du tilsetter kjøttet.

Lapskaus er minst like godt dagen etterpå, så ingen rester trenger å kastes! Mange flere oppskrifter på gryteretter finner du HER. Steg 2 Finhakk løken og legg i en kjele med 1 ss smør.

Stek myk på litt over middels varme. Det er bare godt om løken begynner å bli litt brun.

Potetmospulver Foto: Maria Bondeson Noe av «greia» med lapskaus er den melne og tykke konsistensen av poteter som har fått putre seg helt møre. Det rekker du ikke om du skal lage lapskaus på under 20 minutter, men Gunda har kommet opp med en løsning som er like enkel som den er smart — potetmospulver. Ifølge bestemoren min skal sleiva kunne stå i gryta, men pass på, pulveret sveller mye, så tilsett bare litt og litt til lapskausen blir passe tykk, forklarer Gunda.

Krydre kjøttet generøst med salt og pepper under steking. Hell kjøttet i gryta med grønnsakene og sett på lokk.

ENKEL LAPSKAUS Relaterte emner

Salt og pepper Fremgangsmåte Start med å kutte opp og skrelle alle grønnsakene. Ta vare på skrellet, det kan du bruke til å lage en ypperlig grønsakskraft. Du kan enten bruke skrellet umiddelbart til å lage en fyldigere kraft til lapskausen, eller så kan du spare det til senere. Du får en utmerket smak ved å koke grønnsakene også, så det er ikke noe problem å vente til en senere anledning. Ha alle grønnsakene i en gryte, og fyll opp med vann. Kok til grønnsakene er møre, og begynner å smått gå i oppløsning. Del opp kyllingfiletene, og kok i en times tid til, til den er god, mør og faller lett fra hverandre.

ENKEL LAPSKAUS Kommentarer:
Forfatter om Enkel lapskaus
Jenssen fra Molde
Jeg har lyst lese tegneserier lett. Vennligst sjekk min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Gatka.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net