Ledige Stillinger Tromsø

  1. Mer om
Ledige Stillinger Tromsø

Butikkselger, Resepsjonist, Deltid og mer Ved Troms politidistrikt er det for snarlig tiltredelse ledig en fast stilling som politibetjent 3, med for tida funksjon som flerkildeanalytiker Vi er en engasjert, kreativ og framtidsrettet organisasjon. Vi er inkluderende og møter alle ansatte med åpenhet og respekt.Se ledige stillinger Du finner 453 ledige stillinger i Tromsø på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge Du finner 831 ledige stillinger i Troms og Finnmark på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge

Søkere må legge inn fullstendig CV og søknad. Det er ikke tilstrekkelig å vise til tidligere søknader eller CV i form av vedlegg.

Alt av vedlegg for å dokumentere utdanning og arbeidserfaring skal lastes opp i søkeprosessen. Du vil motta en e-post som bekreftelse på at din søknad er mottatt. Bestill elektriker Jobb og karriere best website builder Fremtiden er elektrisk!

Vi har flere store prosjekter foran oss, og går spennende tider i møte. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 99 16 61 33. Ringetiden er tirsdager mellom klokken 15:00 — 21:00 og fredager mellom klokken 15:00 — 20:00. Er du student og skal skrive oppgave eller ønsker internship? Det betyr blant annet at studenter kan skrive bachelor- eller masteroppgave og få innspill og veiledning fra oss.

Oppgavetemaet må være relevant for kommunesektoren. I tillegg utfører avdelingen omtrent 200 obduksjoner pr.

Jobb i Tromsø kommune italiaenred.com

Lege i spesialisering i generell kirurgi 14. Har du et oppriktig engasjement for å bidra til utvikling av pasientens helsevesen? Er du opptatt av å gjøre en god jobb samtidig som du hele Ønsker du å være med og utvikle et godt simuleringssenter og bidra til en god traumeorganisering ved UNN Harstad? Da ønsker vi deg som medarbeider! Barne- og ungdomsavdelingen har tre seksjoner; Barne- og ungdomsseksjonen, Nyfødt intensiv og Barne- og ungdomspoliklinik Vi er en innovativ gjeng som er hjelpsomme, dyktige, framoverlente, kunnskapsrike og jobber like bra selvstendig som i team.

Seksjonen er delt opp i medisinsk biokjemi og blodbank.

Sykepleier - Gastrokirurgisk sengepost 14. Ved internt opprykk vil det bli ledig vikariat. Gastrokirurgisk avdeling er en del av Kirurgi-, kreft- og kvinnehelseklinikken.

Jobb ViGØR Rehabiliteringssykehus

Vi er en sengepost m Oppstart etter avtale. Ambulant akutteam er del av Senter for psykisk helse og ru Overlege, spesialist i øre-nese-halssykdommer 13. Dersom du er øre-nese-halsspesialist er du velkommen til å søke på stilling hos oss ved Spesialistpoliklinikken ved UNN Harstad. Ved Øre-, nese- og hals-poliklinikken arbeider vi tverrfaglig sammen med ønh-spesialister, sykepl Rådgiver - Koordinerende enhet 12.

Bakgrunnen er at UNN ønsker et forsterket fokus innen sentrale satsninger som innovasjon, helsetjenesteutvikling, samhandling, informasjons-sikkerhet, IKT drift og -ut Engasjert medarbeider innenfor temaområdet flyktninghelse, tvungen migrasjon og traumatisk stress søkes!

Ledige stillinger Tromsø

Vikariatene er med mulighet for forlengelse. En glad barista 08. Fra dens åpning i 2017 har Baristasykkelen hatt en eventyrlig utvikling og er i dag et viktig og populært s Sykepleier - Døgn Storsteinnes, Senter for psykisk helse og rusbehandling Tromsø 08.

Akkurat nå- Ledig fastlegehjemmel Les mer om mulighetene her Nyansatt i Tromsø kommune Alle nye medarbeidere ønskes velkommen til introduksjonsdag på rådhuset.

Her vil du bli bedre kjent med Tromsø kommune som arbeidsgiver. Introduksjonsdagen arrangeres to ganger i året, og din leder melder deg på. Som medarbeider i Tromsø kommune har du både rettigheter og plikter i tilsettingsforholdet.

Dette er noe av det som blir gjennomgått på introduksjonsdagen.

LEDIGE STILLINGER TROMSØ Relaterte emner

Alle fagene fører til at du kan ta fagprøve eller kompetanseprøve. Slik søker du: Hvis du ønsker å søke gjør du det gjennom Vigo, som er fylkeskommunens system ekstern lenke. Du kan søke i januar hvert år og dette gjør du fra skolen du går på. Du kan i tillegg sende oss en personlig søknad. Vitnemål, kompetansebevis og eventuelle arbeidsattester må legges ved.

LEDIGE STILLINGER TROMSØ Kommentarer:
Rapportert den Ledige stillinger tromsø
Lundberg fra Hammerfest
jeg liker dele interessante nyheter livlig. Se gjennom min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Brettsport.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net