Hitec Vision

  1. Mer om
Hitec Vision

Content [hide]

HitecVision is a leading provider of institutional capital to Europe's energy industry, helping build successful companies within oil and gas production Hitec Underside 03 414 870X373 X2 Maximum. HitecVision's senior investment team consists of more than 20 partners and senior partners Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Hitecvision AS, 979598122. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og Toppsjef Ole Ertvaag i Hitecvision har gjort en av sine beste investeringer noensinne I 2014 fikk Ole Ertvaag utbetalt til sammen 21,299 millioner kroner for jobben han gjorde i private equity-selskapet Hitec Vision

Det gir oss samlet styrke til å gjennomføre lønnsomme og bærekraftige industrielle satsinger i nye og raskt voksende markeder.

Du vil kanskje like: Kan hund spise jordbær

Flere industrielle satsinger Partnerne er allerede i gang med å vurdere flere mulige industrisatsinger, som både kan skape arbeidsplasser og fremme overgangen til et mer bærekraftig samfunn - Vi tror på det å tenke stort tidlig. Der har vi en del å gå på, men det ser vi på som en kul utfordring! Sier seniorpartneren offensivt — og lanserer tanken om å kjøre en dag med kommunikasjonstrening på forhånd når HitecVision skal gjøre noe liknende en annen gang.

Utvikles videre - 2020 har vist oss at det er vanskelig å spå om framtiden. Les også: Spår prisutvikling som vil endre bilmarkedet for alltid: Elbil-veksten vil ta helt av Ikke like stor tro på 2020 Hitecvision, som Ertvaag er sjef for, har lenge investert tungt i olje- og gassektoren med mål om videresalg og avkastning. Ifølge det gigantiske fondets årsrapport, satser Hitecvision fortsatt friskt på olje og gass, og selskapet har hentet 1,1 milliarder kroner til nye investeringer.

Covid-19-krisen har imidlertid ført til en svært dramatisk situasjon for Hitecvisions oljeserviceselskaper, som allerede slet kraftig.

Helgeland Invest eide 34 prosent av aksjene i selskapet, men disse har nå Hitec Vision kjøpt. Hitec Vision kjøper 16 prosent av disse og dermed eier de 50 prosent av Momek Group.

Kilde: Pressemelding fra Aarbakke Kommenter artikkelen Skriv kommentar Kommentaren krever aktivering via e-mail, før den blir synlig.

Er du medlem og logget inn, er aktiveringen av kommentaren ikke nødvendig. Vårt overskudd av fornybar kraft, ledige arealer og et stort og høykompetent offshore-miljø gir oss store fortrinn. I tillegg ligger vi nær Europa og noen av verdens beste havvindressurser, som gir gode muligheter for en lønnsom vekst inn i en fornybar fremtid, sier Syvertsen.

Har du lest dette? Eurovision 2018 klokken

HITEC VISION Relaterte emner

We apologize for the inconvenience and are working to solve the problem. Oppkjøpet markerer starten på en satsing fra Hitecvision på flere oppkjøp i norsk kraftbransje. Det viktigste er at Haugaland Kraft er et godt selskap, men det er også et steg i den retningen vi ønsker å gå, sier seniorpartner Alf C. Thorkildsen i Hitecvision til Montel. Hitecvision har i to tiår investert tungt i olje- og gassektoren. Men nå ønsker de å utvide satsingen til fornybar energi og kraft. Fjelberg Kraftlag fikk eierandel i Haugland Kraft da selskapet ble tatt over av Haugaland Kraft i sommer.

Hitec Vision
HITEC VISION Kommentarer:
Forfatter på Hitec vision
Brekke fra Hermansverk
jeg liker lese tegneserier offisielt. Siste nytt: min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er charreada.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net