Gösta Hbo Anmeldelse

  1. Mer om
Gösta Hbo Anmeldelse

P3.no › filmpolitiet › 2019/06 › gosta-s HBO satser internasjonalt, og «Gösta» er først ut av deres nordiske satsing. Serien er skrevet og regissert av svenske Anmeldelse av «Gösta Regissør og manusforfatter: Lukas Moodysson. Svensk tv-serie i 12 deler Null Slik strømmer du *gratis i 6 uker. Knutby-ofre fortvila over HBO-dokumentar

Først kommer Melissa på uanmeldt helgebesøk, deretter banker Göstas lettere selvopptatte far på døren på jakt etter noen som kan hjelpe ham å håndtere angsten og kreftdiagnosen. Fra da av har den tapre psykologen det gående, med et evig renn av venner og bekjente som drar nytte av hans sjenerøsitet — fra hans 18 år gamle pasient Saga, som ikke orker å bli overført til voksenpsykiatrien, til musikeren Jonas, som har oppsøkt barndomsvennen i håp om å finne inspirasjon i de landlige omgivelsene.

Gösta slentrer av gårde i det bedagelige tempoet som kjennetegner serier med halvtimelange episoder som slippes flere av gangen.

BONUS: Gangs of London

Den fremkaller sjelden høylytt latter, og det er vanskelig å investere noen følelser i det som foregår, men samtidig er serien såpass sjarmerende og lite krevende at det er vanskelig å nøye seg med én episode når man først er i gang.

En rekke konspirasjonsteorier har oppstått i kjølvannet — kan det ha vært noen andre som sto bak? Var det hele et komplott? Var personen som ble tatt til slutt kun en som var på feil sted til feil tid da myndighetene trengte en syndebukk?

Nå blir HBO Nordic dyrere i Norge

Eller er den dømte virkelig skyldig? Alle disse spørsmålene blir stilt i «Mindhunter», noe som skaper en veldig spennende historie å følge. Hvis du er interessert i å vite mer om «The Atlanta Monster» kan jeg anbefale denne podkasten. Venter spent på fortsettelsen Som i den første sesongen er det ulik lengde på episodene også i sesong to.

Seks humorserie

Jeg liker at seriens handling aldri presses inn i et satt format, men at episodene avsluttes der det er naturlig. Det er morsomt, dramatisk og historien om den alt for forståelsesfulle Gösta er stor underholdning.

Den ultravoldelige Jett er garantert ikke noe for alle, men historien om verdensklassetyven spilt av Carla Cugino fyrer på alle sylindre. Vi følger mestertyven som blir tvunget til å gjøre det hun er best til: Stjele. Stilsterkt og underholdende. Emnet er spennende, men serien har et uløst potensial. Har du ikke sett Chernobyl så må du det, og vil du bli sjokkert over dagens unge skrur du på Euphoria. Du bør også spa opp serien Deadwood for å avslutte med Deadwood: The Movie.

Herlig westernunderholdning for de voksne.

Ellers er Krypton, serien om planeten hvor vi senere får Superman, inne i sin andre sesong. Det er ikke en klassiker-serie, men liker du superhelter er det fint nok. Serien tar seg litt opp i andre sesong. Noe bedre er Doom Patrol, som er ganske så annerledes enn du er vant til fra typen serie.

til Utmark» ny norsk serie på HBO

Dette er antisuperhelter. Handmaid's Tale er dystert og genialt, mens Big Little Lies holder ok med koken i sin andre sesong.

Litt lengre ned i arkivet vil vi nok en gang dra fram komedien Silicon Valley, en serie som følger en gjeng med utviklere på jakten etter å bli det nye Google. Har du enda ikke sett Band of Brothers så bør dette være sommeren hvor du gjør det. Hans-Petter Nygård-Hansen mente da at det var naturlig at det var forbrukeren som måtte ta noe av regninga.

Svensk dramaserie i fem deler, basert på boken av Fredrik Backman Med bl. Vedkommende blir skremt, men viker ikke. Bjørnen trekker seg tilbake. Det er muligens noe symbolikk her om å brøle tilbake når det trengs. Se «Usynlige helter» serie fra 2019. Finske diplomater redder folk i Santiago når Pinochet tar makta i 1973.

Se «Bonusfamilien». Sjarmerende humordrama om et nyetablert ungt par som har barn på hver sin kant. Dette er sommeren der HBOs satsing på egne, skandinaviske serier bærer frukter. Seinere i måneden får vi se den ambisiøse norske serien «Beforeigners» på strømmetjenesten, og for noen uker siden var det premiere på svenskspråklige «Gøsta», som nå er komplett.

Det er særlig det umiskjennelige skråblikket på den skandinaviske snillismen fra sistnevnte film vi fornemmer et ekko av i den nye dramakomedien.

Hovedpersonen er nyutdannet barnepsykolog og flytter til en liten kommune på landet for å utøve sitt yrke. Han er en myk, oppofrende mann som vil alle godt og ikke gjør en flue fortred. Det er langt fra så uproblematisk som det burde være og forårsaker den ene absurde situasjonen etter den andre.

GÖSTA HBO ANMELDELSE Relaterte emner

Dessverre er det ofte slik at vi ikke får plass til absolutt alle seriene i alle programmene, og i og med at vi beveger oss inn i ferietid er det også vanskelig å spille inn nok episoder med mange nok anbefalinger. For å bøte på dette får du denne guiden. Dette er seriene du bør se på HBO Nordic Det er noen virkelig godbiter som venter på deg på strømmetjenesten som var mest kjent som hjemmet til Game of Thrones. Den serien er over, men den nye krimserien City on a Hill har akkurat begynt. En strålende Kevin Bacon leder an i denne krimmen som både er gjenkjennelig og underfundig kreativ i måten den fremlegger historien på.

GÖSTA HBO ANMELDELSE Kommentarer:
Forfatter om Gösta hbo anmeldelse
Torkildsen fra Alta
Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Baseball. jeg elsker lese om Norge ærlig talt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net