Nrk Programledere

  1. Mer om
Nrk Programledere

NRK-programledere står på dekket til seilskuten Statsraad Lehmkuhl. SOMMERGLIS: Her er NRKs programledere i årets sommersatsing p Sommeren er her og 12 programledere ønsker TV-seere velkommen om bord på Norges største seilskip, Statsraad Lehmkuhl Markus Bailey og Tine Skolmen rapporterer fra et knippe av sommerens festivalhøydepunkter Vivi Næss ser humor i det meste. Derfor er hun programleder for HumorXtra og styrer med mye av den humor som krydrer NRK P K · Alf Halvor Kalmoe · Thorleif Karlsen · Nazneen Khan-Østrem · Yngvil Kiran · Rolf Kirkvaag · Hedda Kise · Solveig Kloppen · Arthur Klæbo

Etter noen måneder som lærervikar, og et arbeidsopphold i rusakutten på Ahus, klarte Line allikevel ikke å legge fra seg TV-tanken.

To dager før fristen gikk ut så jeg at de søkte etter programleder for Newton. Så la jeg ut alle mine vitenskapelige bøker på kjøkkenbordet, tok på meg et par store briller og lagde en presentasjonsvideo på 30 sekunder.

For noen auditionrunder senere dukket Line opp i TV-ruta som programleder. Gjennom videregående skole og UiB har jeg fått en grunnleggende forståelse for naturvitenskap og jeg tror det er viktig at det ikke bare er folk med humanistisk bakgrunn som er formidlere i media.

I Bergens Tidende skrev kulturredaktør Frode Bjerkestrand at Dagsrevyens største utfordring er «å fornye seg, uten å støte fra seg dem som har fulgt NRK i en mannsalder eller to».

Programleder

Dagsrevyen-sjef Hanna Thorsen er glad for at de engasjerer og skaper debatt. Hun tar kritikken på alvor, men mener de samtidig må være bevisste på at nyhetsbegrepet er i endring, og ikke er det samme i dag som det var for ti, 20 og 60 år siden. Vi dekker det som er av viktige saker, og det skal vi fortsette å gjøre. Men vi må kunne teste ut litt og bruke nye formater.

italiaenred.com Musikk programledere

Desken i NRK Dagsrevyen, 1982. Man må ikke bli for selvopptatt og hvis du tar en programlederjobb for å bli kjendis så tror jeg det er feil vei å gå.

Du må brenne for formidlingen. Det gjør at selve programmet du lager blir mye bedre. Hva liker du best med yrket ditt?

Kategori:Programledere for NRK Wikipedia

Jeg husker spesielt godt en gang vi lagde et program om lufttrykk hvor vi sugde vann opp i et rør på ti meter, og da begynte vannet å koke kun på grunn av det høye trykket. Og så er jeg spent på om England endelig kan utfordre de aller beste. De har den beste troppen på mange år, men så spørs det om de mentale ferdighetene er der hvis de skulle komme seg frem mot en semifinale.

Hvem tror du kan bli en dark horse i mesterskapet?

Dette tror ekspertene om årets fotball

Noen land som kan overraske? Belgia er jo ikke akkurat noen underdog, de er tross alt rangert som det beste laget i verden! Men de har ikke klart å ta det siste steget i mesterskap, og dette er kanskje den siste muligheten for mange av toppspillerne som tilhører den gylne generasjonen.

Sally «går gjennom skjermen» og er akkurat hva vi trenger i Supernytt. Vi er overbevist om at hun kommer til å gjøre en strålende jobb for Supernytt. Vi gleder oss til å jobbe med henne, sier redaksjonsleder Frank Sivertsen i Supernytt.

Jeg synes det er kjempegøy og ble superglad da jeg fikk jobben.

Dette skjer når NRK kommer med til Lysebotn

Jeg synes budskapet er ekstremt viktig. På instagram, tiktok og andre sosiale medier ser man ikke vanlige kropper. Etter at jeg begynte å jobbe med programmet ble jeg veldig bevisst på det selv, at vanlige kropper ikke får nok plass. Det å gi dem plass har vært veldig kult.

Les også: Den norske filmen «Ninjababy» tatt ut til prestisjefestival Hvorfor er det viktig med et sånt program for barn, mener du? Mange sosiale medier, som tiktok, var i utgangspunktet laget for barn, men så begynner eldre og voksne å bruke det.

Programleder italiaenred.com

Her kan vi i NRK som ikke drar inn penger på Youtube, bidra til samhandling i stedet for polarisering, sier Storaa I tillegg vil NRK med Flippklipp gjøre noe for å dempe på nettmobbing. Hvordan begrense innhold som ikke egner seg for de minste?

Ifølge Medietilsynet ser 72 prosent av barn mellom 1 og 5 år på Youtube og Youtube Kids. Med søk på Youtube eller videoklipp som tjenesten automatisk foreslår for barn, kan det altså dukke opp filmer med Sotberg som ikke egner seg for de yngste.

Så hvordan beskytter man barna fra å se på innhold som ikke egner seg for de yngste?

NRK PROGRAMLEDERE Relaterte emner

Denne sommeren legger NRK ut på tokt med det 107 år gamle skoleskipet «Statsraad Lehmkuhl», Norge største seilskip og Bergens store stolthet. Ferden går fra nord til sør gjennom seks uker, med start utenfor Nordkapp tirsdag 6. Flere nye ansikter Hele tolv programledere skal dele på å lede «Sommerskuta», som TV-sendingen er døpt. Programleder-duoene består av en rekke kjente ansikt og stemmer fra TV og radio. Flere deltar for aller første gang i sommersendingene. Folk sier det er så nydelig, så jeg er veldig glad for endelig å få muligheten til å se det selv. Og ikke minst det å få være med på en seilskute.

Nrk Programledere
NRK PROGRAMLEDERE Kommentarer:
Forfatter om Nrk programledere
Hove fra Finnsnes
jeg liker dele interessante nyheter takknemlig. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Astronomie.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net