Volvo V70 2000 Modell

  1. Mer om
Volvo V70 2000 Modell

Du finner 436 Volvo V70 under Biler til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge Etter et lite hvilekjær med første S/V70 som i praksis var en faceliftet 850, slo Volvo her til med en helt ny modell. V70 flyttet grenser og ble en tøff En Volvo-modell som bare varte i fem år? Vel, det gikk ikke lenger tid fra 850 ble lansert og til den ble Motorer[rediger | rediger kilde]. Modell, Motorkode, År (MY), Effekt, Dreiemoment Volvo S70/V70 V70 2,4 T aut Awd Stasjonsvogn 5. Vurdert av Daniel wiik Har kjørt min 2019 modell 225 xe i et drøyt år nå. Veldig godt fornøyd med

Volvo V70 til salgs

Som bruktbil holder dashbordet til Volvo XC70 høy standard, men det kan forekomme plastknirking i interiøret. Skinnsetene er av god kvalitet. På det norske markedet er diesel det vanligste motoralternativet, med ca. Per november 2012 kan du få biler fra ca. For nyere årsmodeller er det stort sett diesel som gjelder. Biler mellom 2004-2007 er de vanligste årsmodellene på bruktmarkedet.

Er du ikke av de store bruktbilekspertene, anbefaler vi deg å bruke tid på å finne en bil med godt dokumenter eier-, bruks- og servicehistorikk. Det er heller ikke dumt å betale noe ekstra for å kjøpe bil av forhandler eller merkeforhandler, fortrinnsvis med bruktbilgaranti.

Er det noen her inne som har litt erfaring med bilen? Den har gåttt 99k, og vil gå i lang tid ennå, men er det noe man bør være forberedt på? V70 har solgt svært godt i Norge i mange år.

Det gjenspeiler seg også i bruktmarkedet. I skrivende stund kan du velge mellom hele 1. Prisene starter på under 10.

Har du lest dette? Biopeis bordmodell

Dette er en gjengangerfeil, selv på biler med lav kilometerstand. Bremseskivene, særlig de bak, er en annen gjenganger. Det samme er feil med sentrallåsen.

Ring Volvo Veihjelp:

På noen biler har det vært oljelekkasje mellom motor og girkasse, og dette kan bli dyrt å fikse, da motoren ofte må tas ut for reparasjon. På biler med firehjulstrekk er det veldig viktig å bruke riktig dekkdimensjon og passe på at dekkene er like mye slitt. Rulleomkretsen på dekkene må være lik, ellers brenner viskosekoblingen til bakhjulene opp. Da forsvinner firehjulsdriften — og det er dyrt å reparere.

Men halvparten av kundene valgte likevel denne motoren. Med toliters sylindervolum passet den bra til de norske bilavgiftene og fikk derfor en hyggelig pris. Den litt større 2,5-literen med 144-hesteren nyter godt av dreiemoment på 206 Nm ved 3.

Bilia Service 6+ for Volvo

Tre av ti biler ble solgt med 2,5-literen. I tillegg til disse to motorene finner man seks andre motorer med turbo som topper seg med den før nevnte “avgangsmodellen” V70R. Volvo 850 var første store Volvo med forhjulsdrift og tverrstilt motor.

VOLVO V70 2000 MODELL Relaterte emner

Denne modellen kom i en periode da utviklingssamarbeidet med daværende eier Ford var på sitt tetteste. Så om du ikke ser det fra utsiden er plattformen hentet fra Ford Mondeo. Og det er gode nyheter. Ford har vært de aller flinkeste til å lage velkjørende, forhjulsdrevne familiebiler, noe som også smittet over på Volvo V70. Da den kom, overrasket den store Volvo-en med inspirerte veiegenskaper, i tillegg til en stødig og sikker storbilfølelse.

Volvo V70 2000 Modell
VOLVO V70 2000 MODELL Kommentarer:
Redaktør på Volvo v70 2000 modell
Sørensen fra Hamar
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg trives Ball Badminton. jeg liker lese romaner vått.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net