Endre Tangenes

  1. Mer om
Endre Tangenes

De to Nordic Securities-gründerne Endre Tangenes og Erik Egenæs tiltales for grovt bedrageri og gjentatte og grove brudd på god Proff.no gir deg rolleinformasjon om Endre Tangenes. Se hans roller (3) og relasjoner (1) i næringslivet - og hvilke bransjer Endre Tangenes er aktiv i Vis Endre Tangenes' profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk. Endre har 5 stillinger oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Nordic Securities-gründerne Endre Tangenes og Erik Egenæs er tiltalt for å ha påført 39 investorer et tap på nesten 47 millioner kroner Endre Tangenes og Erik Egenæs tiltales for grovt bedrageri og grovt brudd på god forretningsskikk

Tangenes mener at serien i større grad handler om narkotikamisbruk enn finansbransjen. Det er ikke sånn det fungerer i bransjen. Serien hadde premiere september 2019.

Karlsen tror folk tok kontakt fordi de har et behov for å fortelle historiene sine. Ifølge Dagbladet troner investor Endre Tangenes, medgründer av det avskiltede meglerhuset Nordic Securities, ryktebørsen. Det gir et omfang på mange milliarder kroner, også i Norge, sier Karlsen. Folkemordet i Rwanda var et folkemord som skjedde fra 6. Folkemordet ble hovedsakelig begått av hutuer, som tok livet av mellom 800 000 og en million tutsier og moderate hutuer i løpet av nesten 100 dager.

Fremtidens drømmeboliger. De såkalte finansakrobatene på Tjuvholmen vi ser i «Exit» er bøller og duster. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.

Her er mine anbefalinger: Det er ikke slik at hver av hovedpersonene i Exit er basert på én bestemt person. Jeg tror at dersom jeg hadde vært 23 år gammel og hadde hatt 50 millioner kroner på konto, så hadde jeg vært helt annerledes enn den jeg er i dag, sier Karlsen.

I kveld klokken 21. Opptak av andre sesong startet april Han viser til dokumenter fra Økokrim, Skatteetaten og Panama Papers-avsløringene, som viser en stor svart økonomi og formuer i skatteparadis, var en inspirasjon. Serien er basert på fire menn fra finansmiljøet, som har fortalt historier som beskriver en historie ukjent for de fleste.

NRK arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Snart sparkes den nye sesongen i gang på NRK, og vi har fått regissør og manusforfatter Øystein Karlsen til å lette på sløret for hvordan han har jobbet frem handlingen og karakterene.

Nordic Securities

Du velger selv om du ønsker å endre dine innstillinger Les mer om innstillinger Om Aller Media og annonsering Jeg kjenner at jeg har sluttet å dømme folk for lenge siden, fordi jeg tenker alltid at det kunne like gjerne vært meg. Slik er «Exit»-skuespillerne helt privat Den andre sesongen av den populære serien «Exit», som utspiller seg i Oslos finansmiljø, har vekket enorm interesse blant seerne.

At man har tjent mye og feirer, litt «easy come and go», sier Tangenes, som påpeker at det ikke er som i serien. Også denne gangen er Karlsen tydelig på at miljøet han skildrer er basert på virkeligheten. Flere har gjettet på hvem de nye skuespillerne er, og både John Carew 41 og Anders Baasmo 45 gjettes som henholdsvis Egon og Benny.

Gateverdiene for 100 gram er jo mellom 35 og 55 tusen, og ett gram, som folk gjerne kjøper, koster mellom 650 og tusen kroner. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Etter utallige intervjuer med finansrikinger og folk som tilhører en slags ekte «Exit-verden», sitter regissør og manusforfatter Øystein Karlsen igjen med en tanke om at disse menneskene kunne vært hvem som helst.

EXIT - Hvem er det basert på? Sistnevnte spiller en karakter bygget på en kvinne som regissøren har intervjuet. Ifølge Karlsen visste hun at ektemannen kom til å ligge med alle. Vi fant tilbake til noe som kanskje var Hermine før hun ble gift. De er mangemillionærer og småbarnsfedre - med en umettelig appetitt på dop, vold, sex og grov innsidehandel.

Og en eller flere av røverne sitter eller ligger i Dubai», skriver Hegnar. Filmtabber, såkalte «bloopers», er en gjenganger selv blant de mest påkostede film- og tv-produksjoner. Mange husker nok den gangen en Starbucks-kopp dukket opp på middagsbordet i den siste sesongen av «Game of Thrones» i 2019. Jeppe, William, Adam og Henrik er tilbake i kjent stil.

Henrik spilt av Tobias Santelmann. Skaperne bak suksesserien «Exit» har gjort flere grep for å bevare anonymiteten til de fire mennene serien er basert på.

Erik egenæs og endre tangenes

Også fiskerinæringen trekkes inn i denne sesongen. Her er Agnes Kittelsen sammen med stuntkvinnen, Fannie Redman. Vi kjenner noen av navnene som er blitt intervjuet i serien, og surprise, surprise det er ikke snakk om finansfolk, men én eller flere kjeltringer», skriver Finansavisen-redaktøren.

En av de beste dagene mine på jobb var da jeg fikk møte Britney. Vi holder på å lage en dokumentarfilm basert på opptakene fra Faryab som vi vil sende til utenlandske TV-kanaler og festivaler.

Du må logge inn for å svare. Selv om det fortsatt handler om de fire finansmennene, er Hermine en motor som driver historien fremover. Nå slår investor Endre Tangenes 45 tilbake mot rykteflommen. På spørsmål hvem som gjemmer penger i utlandet, ut fra deres data, tegner forskeren dette bildet: Når du kjører på motorveien og det er innsnevringer av kjørefelt, bremser de fleste opp og innordner seg i flettemønsteret.

Fiksjon binder det hele sammen, for å få en dramaturgi som er gøy å følge. Det er interessant å se hvordan et miljø kan påvirke hvem man er som menneske, og hvilket moralsk kompass man følger. Daglig leder og faktiske ledere må formelt og reelt være ansatt i verdipapirforetaket.

Kjører gjennom sju land på sju dager

De stille deltakerne må ikke formelt eller faktisk ha noen medbestemmelsesrett over den konsesjonsbelagte virksomheten i egenskap av å være interessenter. Styret, daglig leder og faktisk e ledere e skal reelt lede verdipapirforetaket. De stille deltakere som deltar i utføringen av tjenester som krever tillatelse skal gjøre dette i henhold til arbeidsavtale med verdipapirforetaket. De stille deltakere skal være forpliktet til å overholde regelverk, interne regler, retningslinjer, instrukser mv.

Det indre selskapet må ikke være til hinder for eller vanskeliggjøre Finanstilsynets tilsyns -, innsyns -, kontroll - og sanksjonsmuligheter. Finanstilsynet presiserer at foretaket selv er ansvarlig for at det til enhver tid er organisert i samsvar med verdipapirhandelloven. Årlige gebyr utgjorde 69 prosent av innskutt kapital. Kundene måtte altså oppnå 69 prosent i årlig avkastning på investeringene for å gå i null etter gebyrene. Selskapet skjulte tapene for kundene, viser Finanstilsynets rapport.

Dette er ikke investeringsrådgivning. Dette er Nordic Securities-saken: Nordic Securities, med Endre Tangenes og Erik Egenæs i spissen, var et verdipapirforetak solgte som aksjer og differansekontrakter fra selskapet fikk sitt navn i 2010 til det mistet konsesjonen i 2017 og ble nedlagt i 2019.

I 2015 begynte Finanstilsynet å se på selskapet, med to stedlige tilsyn i desember 2015, som resulterte i at Nordic Securities mistet tillatelsen til å yte investeringstjenester.

hvem er exit basert på

Tilsynet mente i tillegg at forholdene, «overdreven verdipapirhandel i finansielle differansekontrakter CFD og børsnoterte aksjer», var så alvorlige at de gikk til politianmeldelse. Dermed havnet saken også på bordet til Økokrim, som i sin tur gikk til egne etterforskningsskritt, blant annet ved å gjennomføre razzia i meglerhusets lokaler i Bergen i 2018. I 2019 gikk 21 tidligere kunder av Nordic Securities til søksmål mot syv av toppene i selskapet, fordi de følte seg lurt etter å ha kjøpt aksjer de kalte verdiløse.

ENDRE TANGENES Relaterte emner

Serien er basert på fire menn fra finansmiljøet, som har fortalt historier som beskriver en historie ukjent for de fleste. Dette, sammen med ytterligere research, har blitt til suksesserien «Exit». Foto: Ingeborg Klyve «Exit»-Tobias: Virkeligheten er verre VG har vært i kontakt med flere personer som har blitt nevnt som mulige kilder til de drøye historiene, men samtlige benekter å ha noe med serien å gjøre. Flere av dem sier at de ikke kjenner seg igjen i serien, men ønsker ikke å stå frem med navn. Finansmannen Endre Tangenes, som var med å starte meglerhuset Nordic Securities, pekes ut som én av de fire som har fortalt sine historier. Overfor VG avkrefter Tangenes at han er en av personene som har inspirert NRK-serien, der hovedpersonene har et stort konsum av illegale, sentralstimulerende stoffer.

Endre Tangenes
ENDRE TANGENES Kommentarer:
Forfatter om Endre tangenes
Sørensen fra Molde
Jeg har lyst lese om Norge mystisk. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: aizkolaritza.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net